Merrell ja Vibram® Arctic Grip tuovat pitoa!

Merrell hero

Pelkäätkö kaatuvasi liukkaalla ja murtavasi ranteesi tai vieläkin pahempaa? Tutustu Merrellin talvikenkiin, joissa on Vibram® Arctic Grip -kitkapohja.

Merrelliltä löytyy nyt mallisto talvikenkiä, joissa on Arctic Grip -pohja. Se on Vibramin kehittynein ulkopohja, jossa on erinomainen pito talvisäillä. Arctic Grip tuo turvaa liukkaalla kelillä.

Arctic Gripin 2.0-versio on edeltäjäänsä vieläkin parempi!

Merrell ja Vibram ovat tehneet tiivistä yhteistyötä ja analysoineet perusteellisesti ja parannelleet mm. kitkapalojen sijoittelua ja pohjan kokoa ja urasyvyyttä. Tuloksena on ulkopohja, jolla saat huippupidon märällä jäällä. Merrellillä on laaja valikoima talvikenkiä Arctic Grip -pohjalla, joten löydät sopivat kengät niin retkille metsään kuin jäisille asfalttiteille kaupungissa. Sen lisäksi että kengissä on hyvä pito, niissä on vedenpitävä päällinen, ja monissa malleissa on lisäksi lämmin vuori kylmiin säihin.

Merrell teki esiinmarssin kenkämaailmaan reilut 30 vuotta sitten. Heidän kenkänsä, jotka oli suunniteltu Yhdysvalloissa ja valmistettu Italiassa, oli tarkoitettu etenkin retkeily- ja ulkoilukäyttöön. Nykyään Merrel on kansainvälisesti tunnettu siitä, että se valmistaa korkealaatuisia kenkiä eri käyttötarkoituksiin. XXL:stä löydät tältä amerikkalaismerkiltä sandaaleja, vapaa-ajan kenkiä, retkeilykenkiä ja talvikenkiä. 

Merrellillä on neljä selvää perusperiaatetta, jotka ovat olleet keskiössä merkin synnystä tämän päivän innovatiiviseen tuotekehittelyyn asti: mukavuus, design, kestävyys ja monipuolisuus.

Mukavuus: Riippumatta siitä, käyskenteletkö asfalttiviidakossa vai kiipeät Mount Everestille, Merrellin kengät tuntuvat mukavilta jaloissasi. Kenkien pitääkin tuntua mukavilta, eivätkä ne saa aiheuttaa hiertymiä tai rakkoja.

Design: Kenkien suunnittelussa on kyse muustakin kuin siitä, että kengät näyttävät hyviltä. Kyse on muodon, istuvuuden ja toiminnallisuuden yhteispelistä. Kenkien tulee sekä näyttää että tuntua hyviltä.

Kestävyys: Merrellin tavoitteena on aina valmistaa kenkiä, jotka kestävät kovaa käyttöä ja ovat pitkäikäisiä.

Monipuolisuus: Riippumatta siitä, käveletkö, juoksetko vai vaellatko metsässä tai erämaassa, löydät tarvitsemasi Merrelliltä. Merrellin tavoitteena on keskittyä multisport-teknologiaan ja tarjota kenkiä kaikkiin käyttötarkoituksiin. Katso kaikki Merrellin kengät täältä.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.