Hoka One One™-juoksukengät XXL:stä!

Hoka OneOne hero

SYKSYN 2015 KENTIES JÄNNITTÄVIN UUTUUS – HOKA ONE ONE™-JUOKSUKENGÄT!

Hoka One One on maailmalla nopeimmin kasvava juoksukenkien brändi ja nyt se saatavilla pohjoismaiden suurimmasta urheiluketjusta! Pidämme kunnia-asiana löytää meillä vierailevien asiakkaiden tarpeisiin sopivat kengät. Meiltä löytyy kengät niin ultrajuoksukilpailijan kuin bussipysäkillekin juoksevan tarpeisiin. Tässä artikkelissa tutustumme syksyn 2015 uutuuteen, Hoka One One -juoksukenkiin.

Hoka One One™ on huippubrändi ja sen huomaa heti kokeillessa. Kaksi ranskalaista kehitti Ranskan alppijuoksukisoihin alamäkijuoksuun optimoidut kengät vuonna 2009, varmistaakseen etumatkan juuri alastuloissa. Vaikka emme usein kisaile Alpeilla, Hoka™ pystyy kuitenkin tarjoamaan tavallisellekin juoksijalle lisäarvoa.

Jalan keskikohdassa on paksu, kantaa ja kärkeä kohti kapeneva, huippuvaimentava välipohja. Vaimennus on ylivoimainen suhteessa tavallisiin juoksukenkiin. Keinuva rocker-malli takaa luonnollisen, entistä tehokkaamman askelluksen. Huippuvaimennus vähentää juoksussa kehoon kohdistuvaa rasitusta. Ylivoimainen vaimennus, välipohjan tukevuus ja pieni droppi ennaltaehkäisevät vammoja. Lihasväsymys on Hoka One One™-juoksukenkien ansiosta pienempää ja siten palautuminen nopeampaa. Monet juoksijat ovat huomanneet voivansa juosta pidempiä matkoja alhaisemmalla sykkeellä.

Erityistä pohjassa on se, että juoksija seisoo pohjan "sisällä" eikä sen päällä. Tämä tekee kengästä erittäin vakaan ja tukevan juosta.

Ihmettä ei kuitenkaan synny pelkästään Hoka One One™-kenkien ansiosta – edelleen suorituskyvyn parantamiseen tarvitaan omaa hientäytteistä panostusta. Hoka One One tekee kuitenkin harjoittelusta entistä helpompaa ja mukavampaa.

Hoka OneOne kengät

SYKSYN HOKA ONE ONE™-MALLIT MIESTEN JA NAISTEN VERSIOISSA OVAT: CLIFTON 2 JA VALOR.

Clifton 2 voitti vuoden 2014 merkittävimmät testit! Näitä olivat Runners Worlds ”Editor’s Choice” ja Runners Worlds ”Shoe of the Year". Huippukevyet juoksukengät (naisten 195 g /miesten 235 g) juoksutreeniin ja -kilpailuihin. Ultrapehmeä vaimennus. Matala, viiden millin droppi varmistaa mukavan juoksutuntuman.

Juoksukenkien päällinen on hengittävää verkkoneulosta ja täysin saumattomat vahvistukset varmistavat hyvän tuen sivusyrjällä. Kevyesti topattu iltti tuntuu hyvältä ja suojaa jalkaa.

Huomiota herättävässä välipohjassa on muotoon puristettua EVA-vaahtomuovia. Materiaali on äärimmäisen kevyttä, mutta silti tehokkaasti vaimentava. Pehmeä vaimennus myötävaikuttaa juoksuaskeleen tehokkuuteen. Ulkopohjaan on kulumiselle alttiisiin kohtiin laminoitu pitoa ja kestävyyttä parantavaa kumia. 

Valor on myös erittäin kevyt ja hyvin vaimennettu juoksukenkä. (naisten malli 231 g / miesten malli 275 g). Lykrapäällinen. Droppi on 5 milliä, mikä on sama kuin Cliftonissa. Cliftoniin verratuna Valor on kiertojäykempi. Valor on hyvä valinta esimerkiksi puolimaratoniin.

Valor on erinomainen juoksukenkä asfaltille ja muille koville alustoille. Se mahdollistaa tasaisen ja miellyttävän juoksun.

Päällinen on miellyttävää lycraa, joka tukee joustavasti. Uusi dynaaminen EVA-vaimennus välipohjassa huolehtii optimaalisesta vaimennuksesta juoksun aikana. Matala droppi ja Early-Stage Meta-Rocker edistävät jalan luonnollista liikettä.

Ulkopohjassa on strategisesti sijoitettu kumi, joka lisää kestävyyttä ja parantaa pitoa. 

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.