OSTA JOULULAHJAT TURVALLISESTI

 

blackweekartikkeliuusi

 

Meille XXL:ssä terveytesi on ensiarvoisen tärkeää ja haluamme, että kaikki saavat turvallisen ja hyvän ostokokemuksen. Olemmekin tehneet tiettyjä toimenpiteitä, jotta voisit tehdä ostoksia turvallisesti tavarataloissamme. Tavaratalomme ovat tuhansien neliöiden kokoiset ja koko henkilökunnalla on käytössä suojamaski tai -visiiri. Kaikilla tuotteilla on aina 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joten voit shoppailla joululahjoja turvallisin mielin.

Lue lisää tekemistämme toimenpiteistä

Jos kuitenkin haluat tehdä ostoksia kotoa käsin, on verkkokauppamme täynnä yhtä ihania joululahjoja. Tässä viisi hyvää syytä shoppailla joululahjat verkkokaupasta.

1. Tee ostoksia missä ja milloin tahansa

Verkkokauppamme palvelee kellon ympäri, joten voit tilata joululahjasi silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kaikki XXL.fi-verkkokaupasta ostetut lahjat voi tarvittaessa vaihtaa kaikissa XXL-tavarataloissa näyttämällä tilausnumeroa.

Lisää vaihdosta ja palautuksesta voit lukea tästä 

2. Nopea toimitus verkko-ostoksille

XXL tarjoaa useita toimitusvaihtoehtoja: 

- PickUp@Store (toimitus lähimpään XXL-tavarataloon)

- Toimitus postitoimipaikkaan

- Budbee

- Kotiinkuljetus

- Kotiinkuljetus, päiväaikaan (lavapaketti)

Jos olet liikkeellä viime tipassa, on PickUp@Store nopein toimitusvaihtoehto. Katso joulun toimitusajat täältä ja varmista että paketti ehtii pukin konttiin ajoissa.  

Jos haluat ostamasi lahjat kotiinkuljetuksella, se onnistuu. Toimitustapa kotiinkuljetus vie yleensä 1−4 arkipäivää. Lähetykset toimitetaan vastaanottajalle arkipäivisin ja suurimmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 16 asti. Muilla paikkakunnilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä. Kuljetusyhtiö pyrkii sopimaan toimitusajan vastaanottajan kanssa etukäteen.

Joissakin tuotteissa on kuitenkin hieman pidempi toimitusaika, kuten suksissa tai pyörissä, jotka pitää asentaa. Tilaathan siis tällaiset tuotteet hyvissä ajoin ennen joulua.

Lue lisää toimituksesta täältä

 

3. Hintalupaus 

Me XXL:ssä teemme kaikkemme, jotta voisit luottaa siihen, että saat tuotteet meiltä edullisimmin. XXL tarjoaa myös asiakkaille sekä myymälästä että verkkokaupasta ostettuja tuotteita koskevan hintalupauksen. Mikäli asiakas löytää XXL:ltä ostamansa tuotteen muualta edullisemmin 30 päivän sisällä, XXL hyvittää kyseisen hinnanerotuksen asiakkaalle. Lue hintalupauksen ehdot täältä

4. 100% tyytyväisyystakuu

Jos lahjan saaja ei ole täysin tyytyväinen XXL:ltä ostamaasi tuotteeseen, hän voi vaihtaa sen yhden kerran toiseen tuotteeseen 30 päivän kuluessa alkaen ostopäivästä, vaikka tuotetta olisi käytetty. 100 % tyytyväisyystakuu takaa, että lahjan saaja voi olla tyytyväinen lahjaansa. Takuu koskee niin verkkokaupasta kuin tavaratalosta ostettuja joululahjoja. Lue lisää 100 % tyytyväisyystakuusta täältä

 

5. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Tarjoamme 100 päivän vaihto- ja palautusoikeuden käyttämättömille tuotteille. Tämä koskee niin verkkokaupasta kuin tavaratalosta ostettuja tuotteita.

Tuotteet tulee palauttaa käyttämättöminä alkuperäispakkauksissaan ja vaihto ja palautus tehdään alkuperäistä kuittia vastaan.

Lue lisää asiakaslupauksistamme täältä

 

Suksien asennus, luistintenteroitus ja kenkien kyllästäminen

Jos ostat laskettelu- tai maastohiihtosukset verkosta, tarvitset niihin asennuksen. Huoltopalvelumme asentaa sukset valmiiksi, jotta lahjan saaja pääsee heti mäkeen tai ladulle.

Löydät listan kaikista asennuspalveluistamme täältä

Jos ostat joululahjaksi luistimet, suosittelemme, että teroitutat ne etukäteen. Teroittamattomilla luistimilla kääntyminen ja jarruttaminen on vaikeampaa. Kun ostat luistimet verkosta, voit valita niihin joko tavallisen teroituksen tai profiloinnin.

Kun valitset ostamiisi kenkiin IMBOX-kyllästyksen, saat uudet kengät valmiiksi kyllästekäsiteltyinä. Imbox-kyllästys on ympäristöystävällinen käsittely, joka tekee kengistä vettä ja likaa hylkivät. Kenkien Imbox-käsittely on saatavilla niin tavarataloistamme kuin verkkokaupasta ostaessasi.

 

Mietitkö vielä, mitä voisit ostaa joululahjaksi? Katso joululahjavinkkimme!

JOULULAHJAVINKKEJÄ TYTTÖYSTÄVÄLLE, VAIMOLLE TAI ÄIDILLE


30 JOULULAHJAIDEAA LAPSILLE - LAHJAT LAPSILLE 1–16-VUOTTA

​JOULULAHJAVINKKEJÄ POIKAYSTÄVÄLLE, MIEHELLE TAI ISÄLLE

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.