Ohjeet lapsen laskettelusuksen valintaan

lapsi laskettelee

LASTEN LASKETTELUSUKSEN VALINTA

Lapselle kannattaa aina valita oikean kokoiset välineet. Liian pitkät isosiskon tai veljen sukset on vaikeasti hallittavat ja voivat pilata lapselta laskettelukokemuksen. Oikean kokoisella suksella lapsi oppii tekniikan helposti ja kehittyy laskijana.

Valikoimastamme löytyy kaikki tarvittavat varusteet lasketteluharrastukseen vasta-alkajalle ja kokeneemmillekin laskettelijoille.

Laskettelusuksipaketit on kätevä tapa hankkia kaikki välineet yhdellä kertaa. Suksien, monojen ja siteiden lisäksi tarvitaan tietenkin sauvat ja kunnollinen kypärä. Suosittelemme lämpimästi myös muiden suojavarusteiden, kuten esimerkiksi selkäpanssarin hankkimista. Tutustu valikoimaamme täältä.

Lapsen laskettelusuksen pituus on pääsääntöisesti rinnan ja nenän välissä.

Jos lapsi on kevytrakenteinen, kannattaa valita lyhyempi suksi. Painavammalle lapselle puolestaan pidempi suksi on parempi.

LASTEN LASKETTELUSUKSET

Lasten laskettelusukset ovat pääsääntöisesti helposti käännettäviä ja hallittavia rinnesuksia. Edistyneemmille lapsilaskijoille on myös olemassa suksia, joilla parempi teknikka pääsee paremmin oikeuksiinsa ja vauhtia voi kasvattaa.

Monet lapset pitävät myös parkki suksista eli twintip -suksista, joilla voi hyppiä ja temppuilla. Ensimmäiseksi sukseksi parkkisukset eivät ole parhaat, mutta kouluikäiselle lapselle voi jo huoletta hankkia tämän tapaiset sukset. Katso kaikki twintip-suksipaketit täältä

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.