Suuri tyhjennysmyynti! Katso tarjoukset

Grow the Game – tukea jääkiekon harrastamisen aloittamiseen

Grow the game

Kuvassa Patajunnuliigan nykyiset pelaajat pääsivät ihastelemaan seuralle lahjoitettuja varusteita ja availemaan paketteja.

Grow the Game -kampanja on Bauerin ideoima ja sen tavoitteena on innostaa entistä enemmän harrastajia jääkiekon pariin iästä ja taustasta riippumatta.

Bauer on valmistanut innovatiivisia jääkiekkovarusteita kuten mailoja, hanskoja, suojuksia ja kypäriä jo yli 80 vuoden ajan ja onkin näin ollen tärkeä kumppani myös XXL:lle. 

Vuonna 2021 XXL päätti liittyä mukaan Grow the Game -kampanjaan kasvattaakseen lajin tietoisuutta ja mahdollistaakseen lajin harrastamisen entistä useammalle. Grow the Game -konsepti on tarkoitettu motivoimaan erityisesti 6–10-vuotiaita lapsia testaamaan lajia. Jääkiekko on yksi niistä lajeista, jotka vaativat suurehkon määrän varusteita. Tämä nostaa kynnystä lajin kokeilemiselle ja aloittamiselle ja XXL haluaakin omalta osaltaan olla madaltamassa tätä kynnystä. Kaudella 2022 XXL jakoi 20 täyttä varustesettiä neljälle eri jääkiekkoseuralle tai kumppanille niin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa kuin Itävallassakin.

Kauden 2022 kumppaniksi valikoitui Porin Ässien Patajunnuliiga. Ässät on valtakunnallisesti ja eritoten paikallisesti vahva brändi, joka toimii malliesimerkkinä lasten ja nuorten liikuttamisessa sekä aktivoinnissa. He ovat onnistuneet luomaan olosuhteet, joissa lajin kokeileminen ja aloittaminen on mahdollisimman helppoa taustasta riippumatta. He ovat herättäneet kiinnostuksen lajiin, niin tyttöjen kuin poikienkin keskuudessa ja toivomme tämän innostuksen kestävän aikuisuuteen saakka.

Ässien yhteistyökumppanina XXL:n toiveena ja tavoitteena on kannustaa mahdollisimman monia lajista kiinnostuneita lapsia kokeilemaan ja aloittamaan jääkiekon mahdollisimman matalalla kynnyksellä.

Tästä syystä XXL haluaa yhdessä Bauerin kanssa, tukea seuraa ja erityisesti Patajunnuliigaa osana tämän tavoitteen toteutumista lahjoittamalla mahtavat 20 settiä luistimia, kypäriä, mailoja sekä jääkiekkovarusteita Patajunnuliigalle!

Porin Ässien Patajunnuliiga on pienille jääkiekkoilijan aluille (v. 2014 syntyneet ja nuoremmat) suunnattu vauhdikkaan harrastuksen aloitusvaihe. Patajunnuliigassa opetellaan jääkiekon alkeita ja perustaitoja osaavan ohjauksen alaisuudessa. Patajunnuliigassa harrastaa kaudella 2022180–200 innokasta kiekkoilijaa kuudessa joukkueessa. Joukkueisiin on helppo tulla mukaan vaikka kesken kauden ja joukkueiden kustannukset pyritään pitämään mahdollisimman maltillisina, kertoo Patajunnuliigan vastaava Jarkko Lehtinen.

Patajunnuliigan lisäksi seuralla toimii täysin maksuton luistelu- ja pelikoulu, jossa harrastaa tällä kaudella noin 200 lasta. Tämän kautta lajia on entistä helpompi päästä kokeilemaan ja siirtyminen Patajunnuliigan joukkueisiin on helppoa.

Patajunnuliigan Grow the Game -kampanjan lahjoituksen setit tullaan lahjoittamaan tukihakemusten kautta varustetukea tarvitseville uusille pelaajille, jotta se mahdollistaisi heidän aloittamisensa Patajunnuliigassa. Tämä tuli tullaan suuntaamaan erityisesti luistelu- ja pelikoulun lapsille. Lisäksi seuralla on mm. vanhojen Porin Ässien pelaajien mahdollistama Tulevaisuuden rahasto, jonka tukien avulla pyritään mahdollistamaan kaikkien lasten jääkiekon harrastaminen perheen taustoista huolimatta, Lehtinen täydentää.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Jäsenenä saat pisteitä kaikista ostoistasi!