Suuri tyhjennysmyynti! Katso tarjoukset

Vinkit vapaan suksien valintaan

Hyviä vinkkejä, kuinka valita oikeat varusteet ladulle. Oikeilla varusteilla on merkittävä vaikutus hiihdon mielekkyyteen ja helppouteen.

Vinkit vapaan suksien valintaan

Videolla kerrotaan, kuinka vapaan suksissa ominaisuudet kasvavat huomattavasti siirryttäessä kalliimpiin suksiin. Niihin kannattaakin sijoittaa enemmän. Suksista tulee myös kevyemmät ja paino vaikuttaa vapaalla enemmän kuin perinteistä hiihdettäessä. Vapaan suksen tulee olla riittävän jäykkä ja huolellisesti valittu, jolloin suksi on riittävän vakaa. Vakaa suksi mahdollistaa hiihtämisen teknisesti rennosti ja oikein.

Jos haluat täydellisen hiihtopakan, niin voit hankkia pehmeälle ja kovalle alustalle, sekä kylmälle ja kostealle alustalle omat sukset. Videolla vinkataankin haastamaan asiantuntevaa urheilumyyjää, jotta hyvät parit valikoituvat alle.

Rossignolin vapaan suksien ominaisuuksia

Rossignol Delta Comp Skate -IFP 22/23, aikuisten luistelusukset

Videolla kuvaillaan Rossignol Delta Comp Skate -suksea vakaaksi ja laadukkaaksi vapaan sukseksi, sekä laadukas k-700 pohja, joka takaa hyvän luiston. Videolla vinkataan, että suksia ostettaessa kannattaa kääntyä myyjän puoleen, koska liian jäykkä suksi ei luista ja liian löysällä suksella hiihtämisestä ei myöskään tule mitään. 

Lue lisää Rossignol Delta Comp Skate -suksesta täältä

Lue lisää suksien valitsemisesta täältä

Katso hiihtomaajoukkueen vinkit siteiden, monojen ja sauvojen valintaan

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Jäsenenä saat pisteitä kaikista ostoistasi!