Miksi valita Rottefellan MOVE™-siteet

Brandpage Rottefella small 2

Siteiden siirtäminen ei ole uutta, sillä sitä on harrastettu jo pitkään, etenkin kilpatasolla. MOVE™-siteiden avulla Rottefella on kuitenkin mahdollistanut siteen siirtämisen ilman, että sinun tulee ottaa suksia pois jaloista. Näin voit helposti siirtää siteitä kesken hiihtolenkin, olit sitten aloittelija tai kilpahiihtäjä.

Parempia hiihtokokemuksia ja -suorituksia

Rottefella on kehittänyt MOVE™-siteen kasvattaakseen hiihtämisen iloa entisestään. Siteitä siirtämällä voit helposti mukauttaa suksen pitoa ja luistoa alustaan ja säähän sopiviksi. Jos tarvitset parempaa pitoa, siirrä siteitä eteenpäin. Jos taas tarvitset enemmän luistoa, siirrä siteitä taaksepäin. Ja mikä tärkeintä – MOVE™-siteen siirtäminen on helppoa ja nopeaa. Rottefellalla on kolme erilaista MOVE™- sidejärjestelmää, joista kerromme lisää alapuolella.

MOVE™ Switch

Parempaa pitoa ja luistoa!

Sinulle, joka haluat hyviä hiihtokokemuksia olosuhteista ja maastosta riippumatta. Move™Switch -kääntimen avulla voit siirtää siteen useaan eri asentoon. Kun käännät siteen käännintä kellonsuuntaan eli myötäpäivään, side liikkuu 12 mm eteenpäin. Näin saat paremman pidon. Kun taas käännät käännintä vastapäivään, side liikkuu 24 mm taaksepäin. Näin saat paremman luiston. Pienellä harjoittelulla opit siirtämään sidettä vaikka vauhdissa!

MOVE™ Race

Maksimaalista luistoa!

MOVE™ Race on tarkoitettu sinulle, joka haluat hiihtää nopeaa ja haluat pitovoiteen kestävän koko hiihtolenkin ajan. MOVE™ Race -siteellä saat välittömästi paremman luiston sekä tasaisella että alamäissä vain sekunneissa. Kun väännät siteen vivusta eteenpäin, painopiste siirtyy 30 mm taaksepäin, jolloin saat parhaan mahdollisen luiston. Jos taas tarvitset parempaa pitoa, väännä vivusta taaksepäin, jolloin painopiste siirtyy takaisin alkuperäiseen asentoon.

MOVE™ Tune

Löydä täydellinen pito ja luisto kelin ja maaston mukaan hienosäätämällä!

Move Tune Rottefella

MOVE™ Tune-siteiden avulla voit hienosäätää sidettä yhdeksään eri asentoon. Toisinaan pienillä yksityiskohdilla on suuri vaikutus. Käännä MOVE™ Tune-siteen nappia myötäpäivään ja voit liikuttaa sidettä eteenpäin 6, 12 tai 18 millimetriä. Kun taas käännät nappia vastapäivään, voi liikuttaa sidettä taaksepäin 12, 18, 24 tai 30 millimetriä. Tämä side sopii erittäin hyvin luistelusuksiin.

Jos et tiedä minkä näistä siteistä valitsisit, vieraile lähimmässä XXL-tavaratalossa ja me autamme sinua mielellämme!

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Jäsenenä saat pisteitä kaikista ostoistasi!