Suuri tyhjennysmyynti! Katso tarjoukset

Syysaktiviteetteja koko perheelle

Perhe metsässä opas1

Onko sinun haastavaa keksiä tekemistä perheelle syksyisin? Olemme koonneet listan aktiviteetteja, joita voit helposti tehdä perheen kanssa tai yksin.

Suuntaa uimahalliin

Lapset rakastavat uimista ja uinti on erittäin hyvää liikuntaa. Ui rauhallisesti matkaa, liu’u vesiliukumäkeä tai hyppää hyppytornista. Uinti sopii kaikenikäisille!

Uinti on myös yksi parhaista liikuntamuodoista. Se vahvistaa kestävyyttä ja lihasvoimaa. Uinti on myös erinomainen liikuntamuoto, jos sinulla on vammoja, koska se ei rasita niveliä samassa määrin kuin muu liikunta. 

Arenan Dynamo One Piece on toimiva uimapuku, jossa on teknisiä ominaisuuksia, keskikorkea leikkaus ja se on edestä vuorattu. Saatavana useita eri värejä. 

Katso lasten ja nuorten uima-asut täältä

Katso naisten uima-asut täältä 

Solid Jammer -uimahousut ovat vartalonmyötäiset uimahousut sinulle, joka haluat treenata uima-altaassa. Housut on vuorattu edestä ja sopivat hyvin uintiharjoitteluun. 

Katso kaikki miesten uimashortsit täältä 

Älä unohda uimalaseja!

Katso aikuisten uimalasit täältä ja lasten uimalasit täältä

Koe syksy pyöränpenkiltä

Nauti raikkaasta syysilmasta pyöränpenkiltä ja vie koko perhe pyöräretkelle. Jos sinulla on hieman pienempiä lapsia, suosittelemme hankkimaan pyörävaunun. 

Jos lapsesi on jo oppinut ajamaan pyörällä Whiten AR Comp 160 Ane NO 21 on erinomainen valinta edulliseen hintaan. Pyörän pystysuora ajoasento on turvallinen ja lapsi näkee pyörän selästä hyvin ympärilleen. Pyörässä on jalkajarrut sekä edestä jarruttavat käsijarrut. Pyörän varustelu on hyvin sopeutettu 4–6-vuotiaille.

Hieman vanhemmille lapsille suosittelemme Whiten XC 260 Lite HD 1x8 21 maastopyörää. Se on kevyt, kestävä ja laadukas nuorten maastopyörä, joka sopii aktiiviseen maastopyöräilyyn ja vapaa-aikaan.

Katso lasten ja nuorten pyörävalikoima täältä

Suuntaatteko pyöräretkelle maastoon, maantielle vai kaupunkiin? Whiten AX+ 290 FF 21 aikuisten hybridipyörä on erinomainen valinta kaupunkipyöräilyyn. Sitä on helppo huoltaa ja käsitellä.

Unelmoitko sen sijaan sähköpyörästä? Whiten E-Trekking 1.0 21 on silloin hyvä vaihtoehto. Siinä on integroitu akku, hydrauliset levyjarrut ja Shimano-vaihteet. Pyörä sopii yhtä hyvin kaupunkiin ja metsän pyöräilyreiteille. 

Katso aikuisten pyörävalikoima täältä

Juoksulenkit

Monien mielestä syksy on parasta aikaa vuodesta lenkkeilyyn. Raikas ilma ja kauniit ruskan värit antavat uutta intoa lenkkeilyyn. Jos aiot juosta syksyllä, sinun on pukeuduttava hieman eri tavalla kuin lämpimämmällä säällä juostessa. Hyvä nyrkkisääntö on, että sinun pitäisi pukeutua niin, että sinulla on vähän kylmä ennen juoksemisen aloittamista. Näin sinulla on todennäköisimmin sopiva vaatetus juoksun aikana. Jos pelkäät paleltumista, voit mieluummin ottaa lisäkerroksen mukaan juoksureppuusi. 

Kolmen kerroksen periaate koskee myös juoksemista, etenkin ylävartalossa, joka palelee helpommin.

Lähimmäksi ihoa kannattaa valita vaate, joka siirtää kosteutta. Suosittelemme teknisiä alusvaatteita tai synteettisistä materiaaleista valmistettuja treenivaatteita. Jos palelet helposti ja juokset matalalla intensiteetillä, merinovillapaita on hyvä vaihtoehto.

Viileimpinä päivinä voi lisätä välikerroksen, joka eristää ja siirtää kosteutta. Muista, että eristys on kerrosten välissä oleva ilma, joten älä valitse liian tyköistuvaa välikerrosta.

Uloin kerros suojaa tuulelta ja sateelta, mutta päästää myös kosteuden ulos. Valitse siksi juoksutakki, joka on tuulta- ja vettähylkivää materiaalia ja hengittää myös hyvin.

Älä unohda suojata käsiä, jalkoja ja päätä, kun juokset ulkona. Pipo tai panta, juoksuhanskat ja tuubihuivi ovat järkeviä asusteita kylmällä. Jos varpaasi palelevat helposti, vaihda tekniset juoksusukat ohuisiin villaisiin sukkiin. Muista myös heijastin, kun juokset ulkona pimeässä. 

Perhe metsässä opas2

Lähde luontoon

Lähde luontoon, jos sinulla on siihen mahdollisuus! Luonnossa lapsilla on tilaa leikkiä ja touhuta. Suuntaa telttailemaan omalle takapihalle tai lähimetsään. Luonnossa nukkuminen on hauskaa ja jännittävää. Meillä on laaja valikoima makuupusseja, telttoja, makuualustoja ja vaellusreppuja. 

Jos et halua lähteä yöksi luontoon niin lähde koko perheen kanssa metsään retkelle. Pakkaa hyvät eväät mukaan tai valmista ruokaa nuotiopaikalla. Älä unohda vaahtokarkkeja, jos suuntaat nuotiolle! 

Lue lisää lasten kanssa retkeilystä täältä

Me XXL:ssä toivotamme sinulle hyvää syksyä ja syyslomaa! 

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Jäsenenä saat pisteitä kaikista ostoistasi!