Helly Hansen Shelter Pant on lasten kuorihousujen kestosuosikki

Shelter Helly Hansen

Lasten ulkoillessa on hyvä pitää huolta, että lapsella on säähän sopivat sopivat varusteet. Erityisesti sadesään aikana lasten tulee pysyä kuivana, jotta kylmä ei pääse yllättämään. Kuorivaatteet ovat hyvä vaihtoehto aktiivisille lapsille, sillä ne vapauttavat kosteutta vedenpitävyydestään huolimatta.

Voit lukea lisää vinkkejä lasten sadevaatteiden valitsemiseen täältä

Miksi valita Shelter Pant -kuorihousut?

Yksi suosituimmista lasten kuorihousuistamme on Helly Hansenin Shelter Pant - eikä ihme, sillä Shelter Pant -housuissa yhdistyvät kaikki ne elementit, joita lasten monikäyttöisissä ulkoiluhousuissa olisi hyvä olla: ne ovat veden- ja tuulenpitävät, kestävät sekä hengittävät hyvin. Myös laaja värivalikoima takaa sen, että jokaiselle lapselle löytyy mieluisan väriset ulkoiluhousut.

Monet vanhemmat tietävät, ettei ole helppo löytää ulkoiluhousuja, jotka kestäisivät etenkin polvien kohdalta. Shelter Pant -housuista löydät kangasvahvikkeet polvien ja takamuksen kohdalta eli juuri niistä paikoissa, joista lasten housut kuluvat eniten. Tämä pidentää housujen käyttöikää ja pitää huolen, että lapsesi pysyy kuivana ja lämpimänä kaikkien tulevienkin ulkoilmaseikkailuiden aikana. Shelter Pant -housujen vesipilariarvo on 15 000 mm, joten ne kestävät kovempaakin sadetta. Lisäksi niissä on kevyt, nopeasti kuivuva vuoraus ja hitsatut saumat.

Katso alla olevasta videosta XXL:n asiantuntijan vinkit Shelter Pantista.

Shelter-kuoritakki

Helly Hansenin valikoimasta löytyy myös Shelter Jacket, joka onkin oiva valinta käytettäväksi Shelter Pant -housujen kanssa. Shelter Jacket -takki on myös veden- ja tuulenpitävä sekä hengittävää materiaalia ja sen vesipilariarvo on 10 000 mm. Siinä on irrotettava huppu, jonka neonvärit parantavat näkyvyyttä. Lisäksi takissa on 360 astetta heijastavat yksityiskohdat lasten turvallisuutta ajatellen.

Runsaasta valikoimastamme löydät myös muita lasten ja nuorten kuorivaatteita.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Jäsenenä saat pisteitä kaikista ostoistasi!