Kaikki vaatteet ja kengät* -25% Katso tarjoukset

Uutuus! Asics GEL-KAYANO 29 juoksukenkä

Ykkösluokan mukavuutta!

Asics Gel-Kayano 29, opas

Vihdoinkin täällä – ASICS GEL-KAYANO 29! Ensiluokkainen ja vakaa juoksukenkä, jota on paranneltu entisestään! Oletko valmiina energiseen juoksukokemukseen?

Edistyneen tekniikan ansiosta Gel-KAYANO 29 on noin 10 grammaa edeltäjäänsä kevyempi. Välipohjan FF BLAST™ PLUS tarjoaa paremman vaimennuksen jokaisella askeleella ja energisemmän kimmoisuuden.

LITETRUSS-teknologia välipohjan sisäkulmassa tekee kengästä entistä vakaamman ja vähentää pronaatiota. Kengässä on myös ulkoinen kantapäätaskuri, joka parantaa istuvuutta ja antaa lisää vakautta ja tukea. Hengittävä ja jalkaa tukeva päällinen viimeistelee erinomaisen juoksukokemuksen.

Asics Gel-KAYANO 29 opas2

- ASICS-tiimimme on erittäin ylpeä GEL-KAYANO-kengästä ja sen maineesta vakaana juoksukenkänä. Omistautumisen ja uusien innovaatioiden avulla jatkamme tämän upean juoksukengän parantamista yhä lisää ja lisää. Me keskitymme auttamaan kaikkia tuntemaan urheilun positiivisen voiman keholle ja mielelle, GEL-KAYANO 29 on vakaa harjoituskumppani jokaiselle juoksulenkille, sanoo Linda van Aken, VP Running & SportsStyle ASICS EMEA:sta.

GEL-KAYANO 29 on saatavana sekä miesten että naisten koissa.

Katso valikoima täältä.

Asics Gel-KAYANO 29 opas 3
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.