Löydä oikeanlaiset juoksukengät Fitstation-jalkaskannerin avulla

FitStation kyltti

Laadukkaat juoksukengät ovat paras sijoitus, mitä voit hankkia aloittaessasi juoksuharrastusta. Fitstation-jalkaskanneri auttaa sinua löytämään sinulle täydellisesti istuvat juoksukengät.

Juoksu on hyvä, tehokas ja helposti saatavilla oleva treenimuoto. Aloittaaksesi juoksuharrastuksen, et tarvitse paljon välineitä. Riittää, että astut ulko-ovesta ulos ja lähdet tutustumaan ympäristöösi.

Tärkein juoksijan investointi on hyvät juoksukengät. Koska markkinoilla on valtava valikoima saatavilla erilaisia kenkiä, voi oikeanlaisten kenkien löytäminen olla haastavaa ja aikaa vievää. Vääränlaisten kenkien käyttö tekee juoksukokemuksestasi vähemmän nautittavamman ja voi pahimmillaan aiheuttaa esimerkiksi rasitusvammoja.

XXL:n innovatiivisen Fitstation-jalkaskannerin avulla sinun on helpompaa löytää juoksukenkiä, jotka sopivat erityisesti jaloillesi. Lisäksi Fitstation vähentää vääränlaisten kenkähankintojen riskiä.

Fitstation-jalkaskannerin löydät nyt jokaisesta Suomen XXL-tavaratalosta.

Kuinka Fitstation toimii?

Fitstation-jalkasanneri käyttää ruotsalaisen teknologiayrityksen, Volumentalin, kehittynyttä 3D-teknologiaa analysoidakseen jalkasi. 3D-skanneri skannaa molemmat jalat samaan aikaan ja ottaa sarjan mittoja jaloistasi, jotta saat tarkat mitat käyttöösi.

Analysoituaan tulokset ja verrattuaan niitä tietokantaan, joka sisältää yli 14 miljoonan ihmisen jalkaskannaukset, Fitstation suosittelee mitkä juoksukengät sopivat sinun jaloillesi.

Fitstationilla saat myös suositukset parhaiten istuvista jalkapallo- ja golfkengistä.

Kuinka kauan kestää saada jalkaskannauksen tulos Fitstationilla?

Tuloksen saamiseen ei mene paljoa aikaa. Skannausprosessi on ohitse n. 3 minuutissa, jonka pystyt tekemään itse myymälässämme.

Näin skannaat jalkasi:

1. Riisu kengät, rullaa lahkeet ylös ja astu jalkaskannerille
2. Saat hetkessä yksilöllisen analyysin jaloistasi ja suosituksia sinulle sopivista kengistä
3. Tallenna tulokset sähköpostiisi tai XXL Reward -asiakastilillesi

Fitstation 2.0

Kuinka paljon Fitstation-jalkaskannaus maksaa?

Palvelu on meillä ilmainen. Me XXL:ssä haluamme, että löydät juuri sinulle sopivat juoksukengät, joihin olet tyytyväinen ja jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen. Fitstation on loistava työkalu oikeanlaisten juoksukenkien löytämiseen, ja siksi emme veloita siitä että jalkasi analysoidaan Fitstationilla.

Kuinka voin olla varma, että suositellut juoksukengät ovat sopivat juuri minun tarpeisiini?

Suunnitteletko ensisijaisesti lyhyitä lenkkejä tai nopeita pätkiä asfaltilla vai pidätkö mieluummin pitkistä, hitaista polkulenkeistä? Istuvuuden ja vakauden lisäksi kengän valinnassa ovat tärkeitä tekijöitä myös ne, millainen pinta on ja millaista juoksua olet tekemässä.

Siksi voit aina luottaa siihen, että juoksuosastomme ammattitaitoinen henkilökunta tarjoaa sinulle erinomaista palvelua. Henkilökuntamme auttaa sinua kartoittamaan tarpeitasi. Yhdistämällä tämän Fitstation-skannaukseen voimme auttaa sinua löytämään juoksukengät, jotka sopivat sekä jaloillesi, alustalle että sellaiselle harjoittelulle, johon haluat käyttää kenkiä.

Analyysi suoraan sähköpostiin

Analyysin jälkeen saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit tarkastella tuloksiasi.

XXL Reward -jäsenenä näet skannauksesi sekä skannaushistoriasi myös omilla sivuillasi verkkosivuillamme xxl.fi.

Parempi juoksukokemus Superfeet-pohjallisilla


Fitstation skannaa tehokkaasti jalkojesi geometrian, ja saat ainutlaatuisen profiilin, jonka avulla löydät juuri sinulle sopivat pohjalliset.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Jäsenenä saat pisteitä kaikista ostoistasi!