Teemme tilaa varastoon! Jopa -50% Katso tarjoukset

Kenkien nastoitus

Nastoitamme kenkiä

Nastoita lempikenkäsi, jotta ne pitävät paremmin jäällä ja lumella. Nastoituksen hinta on 29,99 € / pari ja se on saatavilla jokaisessa ​XXL-tavaratalossa. Nastoitetut kengät ovat turvallisemmat ja tekevät talvella liikkumisesta mukavampaa, kun ei tarvitse jännittää ja pelätä liukastumista.

Kenkien nastoitus XXL:ssä

Nastoitamme kenkiä kaikissa XXL-tavarataloissa. Lisää nastat lempijuoksukenkiisi tai esimerkiksi retkeilykenkiin. Nastoituksen hinta on 29,99 € / pari, joka sisältää 12 tai 10 nastaa per kenkä. Voit valita joko 2,2 mm tai 3,5 mm korkuisen nastan oman käyttötarkoituksesi mukaan.

Nastoittamisen hyödyt

Kenkien nastoitus tekee liukkaalla liikkumisesta mukavempaa ja turvallisempaa. Liukastuminen on yksi yleisimpiä tapaturman syitä talvisin ja nastat kengän pohjassa tuovat kenkiin enemmän pitoa. Juostessa askelluksesta tulee rennompaa, joka vähentää jalkojen rasitusta. Kävellessä voi astella rennosti katsomatta koko ajan mihin astuu.

Nastoittamisen ansiosta voit saat nastan tuomat hyödyt mihin tahansa kenkään. Voit ostaa juuri ne täydellisesti istuvat juoksukengät ja tehdä niistä nastajuoksukengät talveksi. Tai herättää kaapin perälle unohtuneet talvikengät eloon ja muuttaa niistä nastakengät talven liukkaimmille päiville.

Talven liukkaiden teiden lisäksi monet juoksijat ja retkeilijät saattavat lisätä kenkiinsä nastoja myös metsässä liikkuessaan. Nasta antaa lisää pitoa esimerkiksi märille kallioilla ja liukkaille poluille.

Mitkä kengät pystytään nastoittamaan?

Lähes kaikki kengät, joissa on pohjaa sen verran, että nastan saa siihen ruuvattua pystytään nastoittamaan.

Tärkein tekijä on pohjan materiaali. Joissain kengissä pohjan materiaali saattaa olla liian pehmeää jolloin nasta saattaa irrota liian herkästi. Asiantuntevat myyjämme osaavat tavarataloissa arvioida onko nastoitukselle jotain estettä.

Emme suosittele myöskään nastoittamaan kenkiä, joissa nastan ruuvi-osa voi rikkoa jotain kengän rakennetta kriittisesti. Esimerkiksi kengät, joissa on ilmatyynyjä tai geeliä ovat riskialttiita ja niitä tulee nastoittaa tarkan harkinnan mukaan.

Kauanko nastoittamisessa kestää?

Itse nastoittamiseen kuluu n. 15 minuuttia, joten kengät on mahdollista saada mukaan jopa samantien. Kenkien nastoittamisaikaan ja luovutukseen vaikuttaa tavaratalon sen hetkinen jono. Tiedustele lisää lähimmästä tavaratalostasi.

Tutustu valikoimaamme:

Katso kaikki juoksukengät tästä

Katso kaikki vapaa-ajan kengät tästä

Katso kaikki talvikengät tästä

Katso kaikki retkeilykengät tästä

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Jäsenenä saat pisteitä kaikista ostoistasi!