Black Friday 2021

Black Week Opas

Tervetuloa XXL Black Fridayhin!

Black Friday 2021 saapuu marraskuussa -ennennäkemättömiä tarjouksia niin XXL-tavarataloissa kuin XXL.fi-verkkokaupassa. Pysy kuulolla liittymällä XXL Reward-jäseneksi ja saa tietoa tarjouksista ennen muita!

Etsitpä urheilullisia joululahjoja ystäville tai perheelle tai haluat hankkia itsellesi aktiivisia lahjoja, valmistaudu katsastamaan XXL:n Black Friday -tarjoukset marraskuun viimeisellä viikolla.

XXL Black Fridayn aikana löydät mahtavia tarjouksia urheilun, ulkoilun ja vapaa-ajan huippumerkeiltä. Kannattaakin ehdottomasti pysyä kuulolla suurimpien ostospäivien lähestyessä!

Liity XXL REWARD -jäseneksi saadaksesi kaikki Black Friday -tarjoukset

XXL REWARD on kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja. Jäsenyys on ilmaista, ja voit peruuttaa jäsenyytesi koska tahansa.

Rekisteröidy XXL REWARD -jäseneksi varmistaaksesi, että saat kaikki XXL Black Friday –tarjoukset ensimmäisten joukossa.

Black Friday –kampanjan aikana saat erityistarjouksia, jotka ovat voimassa vain XXL REWARD -jäsenille, joten seuraa XXL-uutiskirjeitä.

Milloin Black Friday alkaa XXL:ssä?

Tänä vuonna Black Friday on marraskuun 26. päivä. XXL:ssä starttaamme kuitenkin Black Week -kampanjalla jo aiemmin, jolloin tarjoukset ajoittuvat usealle päivälle yhden päivän sijaan. Näin voit suorittaa ostoksia rauhassa ilman ruuhkaa. Näin sinulla on enemmän aikaa tehdä huippulöytöjä tarjoustemme joukosta.

Mitä tarjouksia Black Friday tarjoaa?

Moni toivoo tekevänsä hyviä Black Friday -löytöjä. Emme voi vielä paljastaa tarkemmin, mitä tulevat Black Friday -tarjouksemme ovat, mutta luvassa on takuulla huipputarjouksia urheilu-, ulkoilu- ja vapaa-ajantuotteista. Sinun kannattaakin liittyä XXL REWARD -jäseneksi, niin pysyt ajan tasalla Black Fridayn kovimmista sporttitarjouksista!

Tarjoukset ovat voimassa XXL-tavarataloissa ja verkkokaupassa xxl.fi. Voit tilata tuotteen myös verkkokaupasta lähimpään tavarataloosi ja noutaa tuotteen sieltä myöhemmin. Katso kaikki tavaratalot täältä.

Miksi Black Fridayta kutsutaan Black Fridayksi?

Black Friday on vuosittainen suuri ostospäivä, joka on saanut alkunsa Yhdysvalloista. Nimen taustan sanotaan olevan vähemmän iloinen. Kiitospäivän jälkeisenä päivänä lukuisat ihmiset aloittivat jouluostosten teon, mikä aiheutti liikennekaaosta, -kolareita sekä satunnaisia väkivaltaisuuksia. Tämän sanotaan johtaneen siihen, että Philadelphian poliisi nimesi päivän Black Fridayksi jo vuonna 1961. Toisin sanoen päivän tausta on siis melko synkkä.

Yhdessä vaiheessa termiä “Black Day” käytettiin mediassa kuvaamaan osakemarkkinoiden kaatumista. Ei siis vähittäiskaupan kannalta paras mahdollinen viittaus!

Mutta sitten joku päätti kääntää tämän kaiken joksikin positiiviseksi. “If you can’t beat ‘em, join ‘em” on amerikkalainen sanonta, ja näin tehtiin. Vähittäiskauppa omaksui termin Black Friday merkitsemään päivää, jolloin liiketoiminta muuttui punaisista eli tappiollisista luvuista mustiin lukuihin tilikirjoissa.

Sittemmin Black Fridaysta on tullut päivä, jolloin sinulla on mahdollisuus nauttia erittäin hyvistä tarjouksista esimerkiksi tehdessäsi joululahjaostoksia tai hankkiessasi tarvitsemiasi urheilu- ja ulkoiluvälineitä.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL Reward-jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.