XXL Seinäjoki avajaiset

XXL Seinäjoen avajaiset

POHJOISMAIDEN SUURIN SAAPUU POHJANMAALLE!

XXL Seinäjoki on Suomen 17. XXL-tavaratalo ja neljäs tavaratalomme, joka on rakennettu uuden ulkoasumme mukaisesti. Upouudessa Ideapark-kauppakeskuksessa sijaitseva yli 3000-neliöinen sporttiparatiisi tarjoaa markkinoiden laajimman merkkituotevalikoiman ja extraedullisen hintatason lisäksi asiantuntevan palvelun.

XXL Seinäjoki avaa ovensa avajaispäivänä 14.11. klo 10:00. Kauppakeskuksen ulkopuolella kiemurtelevaan avajaisjonoon kannattaa suunnata mahdollisimman varhain, sillä avajaistarjoukset ovat XXL-tyyliin Pohjanmaan urheilumarkkinalle ennennäkemättömän edulliset! Löydät avajaisjonomme kauppakeskuksen kaupungin puoleisesta päädystä D-sisäänkäynniltä.

KATSO VAIN XXL SEINÄJOELLA OLEVAT TARJOUKSET TÄÄLTÄ

XXL Seinäjoen kartta

HUOLTOPISTE

Pyörien kausihuollot, korjaukset ja lisävarusteiden asennukset sekä luistinten teroitukset löytyvät huoltopisteen palveluvalikoimasta. Toteutamme myös voitelut, huollot ja korjaukset kaikille suksille ja lumilaudoille. Kaikki tämä ammattitaitoisesti ja nopeasti! Lue lisää xxl.fi/huolto.

HINTALUPAUS

XXL pyrkii aina olemaan markkinoiden edullisin vaihtoehto. Teemme kaikkemme, jotta sinä asiakkaana voisit luottaa siihen, että saat tuotteet meiltä edullisimmin. Lue lisää xxl.fi/asiakaslupaukset.

100 PÄIVÄN VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Tarjoamme 100 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Vaihto ja palautus tehdään alkuperäistä kuittia vastaan, tuotteet tulee palauttaa käyttämättöminä alkuperäispakkauksissaan. Lue lisää xxl.fi/asiakaslupaukset.

100 % TYYTYVÄISYYSTAKUU

Jos et ole täysin tyytyväinen XXL:ltä ostamaasi tuotteeseen, voit vaihtaa sen toiseen saman tuoteryhmän tuotteeseen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty. Lue lisää xxl.fi/asiakaslupaukset.

PYÖRÄTAKUU

Tarjoamme XXL:ltä ostetuille polkupyörille määräaikaisen ilmaisen huoltopalvelun ja laajennetun tuotetakuun. Lue lisää xxl.fi/asiakaslupaukset.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä