XXL-kokoinen Kesäale käynnissä! Jopa -60% Katso tarjoukset

Vesiurheilu

XXL on vesiurheilijan paratiisi! Tältä sivulta löydät kaiken tarvittavan vesiurheiluun, kuten SUP-laudat, kajakit, kanootit, kelluntaliivit, pelastusliivit, märkäpuvut, kuivapuvut sekä välineet wakeboardingiin ja vesihiihtoon. Katso koko valikoima alapuolelta.

Katso kaikki tuoteryhmät

Vesiurheilussa yhdistyy hauskanpito, liikunta ja ulkoilu. XXL:stä löydät vesiurheiluvarusteet niin harrastelijoille kuin ammattilaisillekin.

Vesiurheilu ja turvallisuus

Vesiurheilussa turvallisuus on erittäin tärkeää. Pelastusliivit tai kelluntaliivit ovat vesillä liikkumisen tärkeimpiä varusteita. Mitä tahansa voi sattua vesillä, ja vaikka osaisitkin uida se ei aina kuitenkaan riitä. Pelastusliivit ovat kehittyneet huimasti viime vuosina ja eri aktiviteetteihin on valmistettu erilaisia pelastusliivejä. Esimerkiksi paukkuliivit ovat erittäin kevyet päällä, eivätkä häiritse liikkumista. Paukkuliivit liivit ovat pelastusliivejä, jotka täyttyvät vasta vedenvaraan jouduttaessa. Paukkuliivejä ei suositella lapsille.

SUP-lautailu

SUP-lautailu on erittäin suosittu vesiurheilulaji. Ei ihmekään, koska se on hauska aktiviteetti, jossa yhdistyy koko vartalon treeni. XXL:stä löydät SUP-laudat edullisesti kesän suosikkihetkiin! Jos et ole ikinä kokeillut SUP-lautailua, saatat haluta lukea oppaamme SUP-lautailun aloittamisesta.

Kajakit 

XXL:stä löydät useita erilaisia kajakkimalleja, kuten merikajakit, ilmatäytteiset kajakit, retkikajakit, sit-on-top kajakit ja peruskajakit. Kajakin valitseminen riippuu siitä, missä haluat meloa ja, kuinka paljon kokemusta sinulla on. Haluatko mennä kajakilla melontaretkelle vai aiotko käyttää sitä pelkästään urheiluun? Lue oppaamme kajakin valitsemiseen.

Kanootit

Kanootti eroaa kajakista siten, että se on yleensä kokonaan avoin, kun taas kajakki on umpinainen. Kanoottiin mahtuu myös yleensä useampi meloja kerrallaan. Myös istuma-asento on erilainen kanootissa ja kajakissa.

Muut vesiurheiluvälineet

Vesiurheilua voi harrastaa myös kylmällä kelillä märkäpuvun avulla. Märkäpuku pitää sinut lämpimänä myös kylmässä vedessä. Märkäpukuja on olemassa eri paksuisia, joten valitse märkäpuku, jolla sinä tarkenet. Näin voit keskittyä nauttimaan vesiurheilusta! Meiltä löydät märkäpuvut aikuisille ja lapsille.

XXL:stä löydät myös tarvikkeita uintiin, vesihiihtoon ja wakeboardingiin. Tervetuloa ostoksille!

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL Reward-jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.