Wintry IV Protective Insulated Jacket 1920, miesten softshell-pyöräilytakki, Sininen

79,90€

Tuotekuvaus
Mukava softshell-takki pyöräilyyn. Tuulenpitävä, hengittävä ja vettä hylkivä. Ympäristöystävällinen tuotanto. Joustava, hyvä liikkumavapaus. Paino 563 g.

Wintry Jacket IV on kehitetty pyöräilyyn, mutta se sopii myös muihin ulkoharrastuksiin. Takki suojaa erittäin hyvin tuulelta ja kylmältä sekä hengittää tehokkaasti. Käyttömukavuutta lisää takin joustava materiaali, joka antaa paljon tilaa liikkua ja tuntuu miellyttävältä iholla.

Integroidut heijastinnauhat selässä ja hihoissa näkyvät hyvin pimeällä, ja muotoon ommellut paneelit varmistavat hyvän istuvuuden. Täyspitkä vetoketju edessä mahdollistaa ilmanvaihdon säätämisen.

Muotoon ommellut hihat, pidennetty selkäpaneeli, pehmeä fleece-sisäpinta, kaksi vetoketjullista etutaskua, vettä hylkivä vetoketju ja tuulilista edessä, osittain joustavat hihansuut. Helmassa kiristysnyöri, jota voi säätää taskujen kautta.

Vettä hylkivä ympäristöystävällinen materiaali ja Eco Finish -pintakäsittely, joka ei sisällä perfluorattuja alkyyliyhdisteitä (PFC free). Tuotteella on Vauden Green Shape -merkki. Se tarkoittaa, että tuote on ympäristöystävällinen, kestävistä materiaaleista valmistettu ja Bluesign®-standardien mukainen.

Tuotetiedot:
- Käyttöalue: Pyöräily tai muut ulkoiluharrastukset
- Käyttäjäryhmä: Miehet
- Pääasiallinen materiaali: 100 % polyesteriä
- Takakappaleen materiaali: 100 % polyesteriä
- Upotetut osat: 100 % polyesteriä
- Kalvo: 100 % polyuretaania
- Vuori: 100 % polyesterifleeceä
– Koot: S, M, L, XL
- Paino: 563 g

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä