Minaki III Jacket 1920, miesten lämmin pyöräilytakki, Sininen

119€

Tuotekuvausarrow down icon
Pyöräilytakki kylmään säähän. Topattu etuosa ja hihat pitävät kehon lämpimänä. Tuulta- ja vettä hylkivä etuosa, vedenpitävä alaosa takana. Paino 508 g.

Minaki III Warm Jacket on monipuolinen takki maastopyöräilyyn tunturissa ja metsässä. Täydellinen, kun tarvitset lisälämpöä kylminä ja kosteina päivinä. Kevyt takki on tehty ympäristöystävällisestä materiaalista.

Etupuolella ja hihoissa on PrimaLoft®-eristys, joka eristää tehokkaasti ja tarjoaa hyvän liikkumavapauden. Tuulta ja vettä hylkivä etuosa ja Eco Finish -pintakäsittely, joka ei sisällä perfluorattuja alkyyliyhdisteitä (PFC free).

Myös takaosa on vettä hylkivä ja alaosasta täysin vedenpitävä, joten takki kestää sumua, sadetta ja roiskeita takarenkaasta. Muotoon ommellut hihat ja upotetut jousto-osat takana ja hihojen alla varmistavat hyvän liikkumavapauden. Pidennetty takakappale.

Sporttinen malli, hengittävät vyöhykkeet, vetoketjullinen rintatasku, Lycra-resorit, korkea ja napakka kaulus, integroidut heijastavat elementit, jotka parantavat havaittavuutta pimeällä.

Vettä hylkivä ympäristöystävällinen materiaali ja Eco Finish -pintakäsittely, joka ei sisällä perfluorattuja alkyyliyhdisteitä (PFC free). Tuotteella on Vauden Green Shape -merkki. Se tarkoittaa, että tuote on ympäristöystävällinen, kestävistä materiaaleista valmistettu ja Bluesign®-standardien mukainen.

Tuotetiedot:
- Käyttöalue: Maastopyöräily, tunturi ja metsä
- Käyttäjäryhmä: Miehet
- Pääasiallinen materiaali: 100 % uusiopolyesteriä
- Takakappaleen materiaali: 100 % polyamidia
- Eristys: 100 % polyesteriä, PrimaLoft® Silver Insulation Eco 60g/m_
- Joustopaneelit: 90 % polyesteriä, 10 % elastaania
- Vahvistetut osat: 88 % polyamidia, 12 % elastaania
- Kalvo: 100 % polyuretaania
- Vuori: 100 % polyamidia
- Koot: M, L, XL
- Paino: 508 g
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä