Tyhjennämme tuotteita yli 50 miljoonalla! Katso tarjoukset

Vaatteet

XXL:stä löydät vaatteita urheiluun ja vapaa-aikaan huippumerkeiltä, kuten Puma, adidas, Nike, Under Armour, Casall ja Björn Borg. Urheiluvaatteet tekevät urheilusta mukavampaa, ne hengittävät, joustavat, eivätkä ala haisemaan kuten puuvilla. Katso vaatteet lapsille, nuorille ja aikuisille.

Katso kaikki tuoteryhmät

Oikeanlaiset vaatteet ovat tärkeässä roolissa urheilun ja ulkoilun mielekkyyden kannalta. Vaatteet urheiluun ja ulkoiluun on luotu kestämään, hengittämään ja joustamaan urheilusuorituksen aikana. Urheiluvaatteet ja ulkoiluvaatteet on usein valmistettu tekokuiduista. Tekokuitu on huomattavasti kestävämpi kuin luonnonkuitu ja tuo vaatteeseen vahvuutta.

Eri urheilulajeihin on suunniteltu erilaisia vaatteita. Vaatteiden muotoilu tukee lajin vaatimuksia ja yksityiskohdat on suunniteltu lajin tarpeiden mukaan. Esimerkiksi juoksutrikoissa on yleensä vetoketjullinen tasku takana avaimille, sekä heijastavia yksityiskohtia. Treenivaatteissa ei ole vetoketjuja, koska ne voivat hiertää treenin aikana. Tennisvaatteissa on taskut, joihin mahtuu paljon tennispalloja. Kun taas jalkapallovaatteet mahdollistavat hyvän liikkuvuuden ja hengittävyyden. XXL:stä löydät parhaat urheiluvaatteet ja parhaat treenivaatteet jokaiseen lajiin.

Ulkoiluvaatteille ominaista on vedenpitävyys, hengittävyys ja tuulenpitävyys. Taskut on sijoiteltu siten, että ne voi aukaista, vaikka sinulla olisi reppu selässä. Useissa takeissa ja housuissa on myös ventilaatiot, jotka voit avata jos sinulle tulee liian kuuma.

Me tarjoamme vaatteet edullisesti netistä. Voit tilata urheiluvaatteet netistä todella helposti ja nopeasti. Mikä tahansa lajisi on, meiltä löydät vaatteet siihen. Voit katsoa vaatteet lajeittain tai kategorioittain. Katso naisten vaatteet, miesten vaatteet tai lasten ja nuorten vaatteet riippuen tarpeestasi.

XXL:stä löydät suosituimmat urheiluvaatteiden merkit, kuten adidas, Nike, Puma, Reebok, Björn Borg, Casall ja Asics. Meiltä löydät myös suosituimmat ulkoiluvaatteiden merkit, kuten Haglöfs, Helly Hansen, The North Face, Mammut, Vaude, Lundhags ja Five Seasons.

Vaatteiden hoitaminen ja pesu

Pese tai tuuleta urheiluvaatteet aina suorituksen jälkeen. Urheiluvaatteita ei tulisi säilyttää suljetussa tilassa, kuten muovipussissa urheilusuorituksen jälkeen. Silloin bakteerit ja hajut tarttuvat vaatteisiin herkemmin.

Tekniset urheiluvaatteet tulisi pestä erillään muista vaatteista vaatteen pesuohjeen mukaisesti. Käännä vaate ympäri ja sulje vetoketjut ja napit. Teknisiä urheiluvaatteita ei kannata pestä pikaohjelmalla, koska se ei pese vaatetta riittävän hyvin. Pese urheiluvaatteet nestemäisellä pyykinpesuaineella tai urheiluvaatteille tarkoitetulla pesuaineella. Voit myös hyödyntää pyykkietikkaa, joka poistaa tehokkaasti hajuja vaatteista. Älä käytä huuhteluainetta. Suosittelemme kuivattamaan tekniset materiaalit luonnollisesti ja ilmavasti. Älä siis laita teknisisiä vaatteita kuivausrumpuun tai jos laitat, niin linkoa hellävaraisesti.

Vedenpitäviä ulkoiluvaatteita tulee myös pestä ja hoitaa. Oikea aika takin pesulle on, kun huomaat sen hengittävyyden tai vedenpitävyyden heikentyneen. Urheillessa ja ulkoillessa hikeä kertyy vaatteen sisäpintaan, jolloin se tukkii vaatteesta pienet hengittävät aukot. Pesemällä vedenpitävän vaatteen puhdistat myös aukot hiestä, jolloin hengittävyys taas paranee. Pese kuorivaatteet ja ulkoiluvaatteet aina pesuohjeen mukaisesti. Käytä kuorivaatteelle tarkoitettua pesuainetta. Älä käytä jauhemaista pesuainetta, koska se heikentää vaatteen hengittävyyttä.

Jos vaatteessa on vedenpitävä kalvo, kyllästä vaate pesun jälkeen kyllästesuihkeella. Kyllästämällä vaatteen vedenpitävyys säilyy. Suihkuta kyllästeainetta vaatteen ulkopintaan kyllästeaineen ohjeen mukaisesti. Lämpö aktivoi kyllästeaineen toimivuuden.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL Reward-jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.