Lasten ja nuorten vaatteet ota 3, maksa 2 Tutustu valikoimaan

Urheilu ja pallopelit

Tältä sivulta löydät kaiken tarvittavan urheiluun ja pallopeleihin. Laajaan valikoimaan kuuluu välineet, vaatteet ja varusteet jalkapalloon, golfiin, salibandyyn, tennikseen, padeliin ja jääkiekkoon. Katso alapuolelta kaikki tuoteryhmät urheiluun ja pallopeleihin, sekä lue lisää pallopeleistä.

Katso kaikki tuoteryhmät

Urheilu & pallopelit

Pallopeli tarkoittaa peliä, jossa käytetään urheiluvälineenä palloa. Pelatuimpia pallopelejä ovat jalkapallo, salibandy ja golf. Suosittuja pallopelejä ovat myös jääkiekko ja erilaiset mailapelit, kuten tennis, sulkapallo, squash, padel ja pingis. Kaikki pallopelit ovat hauska tapa urheilla ja ne parantavat kuntoa ja koordinaatiokykyä. XXL:stä löydät laajan valikoiman tuotteita huippumerkeiltä urheiluun ja pallopeleihin lapsille, nuorille ja aikuisille.

Jalkapallo
Jalkapallo on maailman suosituin urheilulaji ja pallopeli, joka kehittää kestävyyttä ja koordinaatiokykyä. Jalkapallo on hyvä harrastus etenkin lapsille ja nuorille, koska siinä yhdistyvät liikunta ja joukkuekavereiden näkeminen.

Tärkeimpiä jalkapallovarusteita ovat jalkapallokengät ja nappikset. Erilaiset jalkapallokengät on suunniteltu erilaisille alustoille. FG-jalkapallokengät on suunniteltu nurmelle, AG-jalkapallokengät tekonurmelle, FG/AG-jalkapallokengät on suunniteltu nurmelle ja tekonurmelle ja TF/TURF-jalkapallokengät on suunniteltu hiekalle. Lue lisää jalkapallokenkien valitsemisesta täältä . XXL:stä löydät laajan valikoiman jalkapallokenkiä tunnetuilta merkeiltä adidas, Nike ja Puma.

Laajaan valikoimaamme kuuluu myös jalkapallotekstiilit, jalkapallot, säärisuojat, jalkapallomaalit, jalkapallotarvikkeet, fanituotteet, maalivahdin varusteet, futsalvarusteet, niveltuet ja tukisiteet .

Salibandy
Salibandy, sähly eli säbä on suosittu ja monipuolinen joukkuelaji, joka kehittää ketteryyttä, pallonhallintaa, koordinaatiokykyä ja kestävyyttä. Salibandy on hyvä harrastus lapsille, nuorille ja aikuisille.

Tärkeimpiä salibandyvarusteita ovat salibandymaila ja sisäpelikengät. Mailan valintaan vaikuttaa pelaajan pituus, taitotaso ja pelityyli. Markkinoiden kallein maila ei välttämättä ole se paras valinta kaikille. Lue täältä lisää salibandymailan valinnasta. XXL:stä löydät salibandymailat kaiken tasoisille pelaajille merkeiltä Fat Pipe, Oxdog, Salming, Unihoc ja Zone. Valikoimaan kuuluu myös sisäpelikengät , maalivahdin varusteet salibandyyn ja salibandyvaatteet .

Golf
Golf on kasvattanut suosiotaan viime vuosina. Olemme koonneet aloittelijoille oppaan, kuinka aloittaa golf . Jos olet valmis aloittamaan golfharrastuksen lue täältä vinkkejä golfvarusteiden valintaan. Golfaajan Perusvarustukseen kuuluu golfmailat, golfpallot, tiit, greenihaarukka, golfpyyhe ja tuloskortti. XXL:stä löydät laadukkaat golfvarusteet, kuten golfmailat, golfvaatteet, golfpallot, golfhanskat, golfbagit ja golfkärryt .


Mailapelit
Mailapeleissä käytetään yleensä mailaa ja palloa. Mailapelejä ovat esimerkiksi tennis , padel , sulkapallo , pingis ja squash . Riippuen mailapelistä, tarvitset joko tennismailan ja tennispallon, padelmailan ja padelpallon, sulkapallomailan ja sulkapallon, pingismailan ja pingispallon tai squashmailan ja squashpallon.

Jääkiekko
Jääkiekko luokitellaan myös pallopeliksi. Jääkiekko on erinomainen harrastus, jota voi Suomessa harrastaa kaiken ikäiset ja tasoiset pelaajat. Lue oppaamme jääkiekon aloittamisesta .

Jääkiekossa tarvitaan enemmän varusteita, kuin esimerkiksi jalkapallossa ja salibandyssä. Tarvitset jääkiekkoluistimet, jääkiekkomailan, jääkiekkokypärän, kasvosuojan, pelihousut ja -paidan, jääkiekkohanskat, jääkiekkosukat, tarvittavat suojat, alusasun ja varustekassin.

XXL:ssä on nyt ekstralaaja jääkiekkovalikoima aktiivipelaajalle. Meiltä löydät jääkiekkovarusteita edullisesti huippumerkeiltä, kuten Bauer, CCM ja Warrior.

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan oikeat varusteet pallopeleihin.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL Reward-jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.