Mountaineer 30, naisten lumikengät, Multicolor

289,95€

Tuotekuvausarrow down icon
Tukevat lumikengät, joissa on vahvat jääraudat edessä, takana ja sivuissa. Joustava runko merkitsee lisäkantokykyä. Kantanousu ja vakaa sidejärjestelmä.

Mountaineer 33 on Tubbsin huippumalli. Siinä on edessä, takana ja sivuilla vahvat jääraudat, jotka takaavat erinomaisen pidon ja mukavuuden haastavilla retkillä kaikenlaisilla alustoilla.

Mountaineer-lumikenkien etuosassa on terävät ja vahvat, 8-hampaiset hiiliteräksiset Anaconda™-jääraudat, jotka pureutuvat kaikkiin alustoihin.

Kannassa kenkien alla ovat aggressiiviset Python™-jääraudat, jotka takaavat hyvän pidon ja jarrutuksen laskeuduttaessa jyrkässä maastossa.


Pro-Step™-rungossa yhdistyvät jatkuva joustavuus ja rungon kaarevuus sekä pidempi ja matalampi painopiste, mikä takaa paremman kantokyvyn. Rakenteen ansiosta lunta kertyy kevyemmin eteen, kun taas takarungon kaari vaimentaa iskuja käveltäessä.

Active Fit™ 2.0 -siteet ovat mukavat ja tukevat, ja niiden kiinnityshihnat ovat termoplastista polyuretaania, joka ehkäisee kitkaa ja jäänmuodostusta.

Helppokäyttöinen side on helppo avata vetämällä ylemmästä hihnasta.
EZ-kantasolki varmistaa ihanteellisen tuen ja sivuvakauden, mikä parantaa mukavuutta pitkillä vaelluksilla.

Mountaineer 30 -lumikengissä on myös kantanousu, joka voidaan nostaa ylös tarvittaessa.

Kantanousu estää jalkaa painumasta täysin lumikenkään, mikä vähentää jalkaan kohdistuvaa kuormitusta sekä parantaa tasapainoa ja hallintaa jyrkässä maastossa liikuttaessa.

Tubbsin tarina ulottuu aina vuoteen 1906 ja Yhdysvalloissa sijaitsevaan Norway-nimiseen kaupunkiin, jossa Walter F. Tubbs alkoi valmistaa lumikenkiä. Alkuun lumikenkiä valmistettiin valkosaarnesta, mutta nykyään materiaaleja ovat kestävä alumiini ja komposiitti, joita edelleen kehitetään innovatiivisesti. Tubbs on ollut Yhdysvaltain lumikenkäalan edelläkävijä ja on edelleen yksi alan johtavista yrityksistä.

Tuotetiedot:
– Koko: 30’’
– Kantokyky: 77–114 kg
– Siteet: Active Fit™ 2.0
– Jääraudat: Anaconda™ Toe Crampon, Python™ Heel Crampon
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.