XXL Suosittelee

Journey 30, lumikengät, Dark Blue

199€

Tuotekuvaus
Lumikengät pitkiin vaelluksiin. Kevyet mutta vahvat hampaat pitävät lumella hyvin. Kantanousu tekee vaelluksesta mukavampaa jyrkässä ja epätasaisessa maastossa. Paino: 1,9 kg.

Tubbs Journey 30 -lumikengät sopivat pitkille vaelluksille. Ne ovat kevyet ja niissä on vahvat hampaat, jotka pitävät lumella hyvin.

Journey-lumikengissä on vahvat Cobra™-hampaat edessä ja Tubbs Heel Crampon takana.

Hampaat toimivat jäärautojen tavoin ja takaavat hyvän pidon lumella. Ne pitävät myös jyrkässä ja epätasaisessa maastossa.

Journey 30 -lumikengissä on myös kantanousu, joka voidaan nostaa ylös tarvittaessa.

Kantanousu, joka estää jalkaa painumasta täysin lumikenkään, mikä vähentää jalkaan kohdistuvaa kuormitusta sekä parantaa tasapainoa ja hallintaa jyrkässä maastossa liikuttaessa.

180™ EZ -siteissä on helppokäyttöinen mekanismi. Se helpottaa lumikenkien pukemista ja riisumista myös kylmettyneillä sormilla.

Tubbsin tarina ulottuu aina vuoteen 1906 ja Yhdysvalloissa sijaitsevaan Norway-nimiseen kaupunkiin, jossa Walter F. Tubbs alkoi valmistaa lumikenkiä. Alkuun lumikenkiä valmistettiin valkosaarnesta, mutta mykyään materiaaleja ovat kestävä alumiini ja komposiitti, joita edelleen kehitetään innovatiivisesti. Tubbs on ollut Yhdysvaltain lumikenkäalan edelläkävijä ja on edelleen yksi alan johtavista yrityksistä.

Tuotetiedot:
– Mitat: 30’’
– Paino: 1,9 kg/pari
– Kantavuus: 70–100 kg
– Siteet: 180™ EZ
– Jääraudat edessä: Cobra™ Toe Crampon
– Jääraudat takana: Tubbs Heel Crampon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä