Titan Life - Strength Set, voimaharjoittelusarja, Musta

29,99

Tuotekuvausarrow down icon

Voimaharjoittelusarja, joka sisältää tukevan voimapyörän, teräksisen punnerrustangon ja käsipuristimen 25-30 kg:n vastuksella. Täydellinen setti keskivartalon voiman ja kehonhallinnan harjoittamiseen.

Titan Life - Strength Set on sarja erilaisia pieniä kotikuntoiluvälineitä. Pakkauksesta löydät voimapyörän, punnerrustangon ja käsipuristimen.

Voimapyörää käytetään keskivartalon ja kehonhallinnan tehokkaaseen harjoittelun, jossa kaikki ylävartalon lihasryhmät aktivoituvat.

Voimapyörän käyttö on yksi haastavimmista ja tehokkaimmista vatsalihasharjoituksista ja sopii erityisesti niille, jotka haluavat keskittyä kehonhallintaan ja dynaamiseen voimaan.

Pyörässä on tukeva ja luistamaton kumipyörä, sekä pehmeät vaahtomuovikahvat, jotka tekevät käytöstä mukavaa.

Teräksistä punnerrustankoa voidaan käyttää erilaisissa harjoituksissa, erityisesti voima- ja tasapainoharjoittelussa. Tangon ansiosta kädet saa mukavampaan asentoon harjoitusten aikana.

Tangon avulla voit harjoittaa rintaa, hartioita ja käsivarsia kotona tehokkaalla tavalla. Liukumattoman, uurretun vaahtomuovikahvan ansiosta tangosta saa pitävän ja mukavan otteen.

Ei vie paljon tilaa ja voidaan helposti siirtää sivuun käytön jälkeen.

Käsipuristimen vastus on 25-30 kg. Täydellinen kaikkien sormi-, käsi- ja käsivarsilihasten harjoittamiseen, kun haluat optimoida pitovoiman tai kuntoutuksessa. Mukava ote, jonka ansiosta sormet eivät luista ja ote pitää koko harjoituksen ajan.

Muut yksityiskohdat:
– Sisältää: Voimapyörä, punnerrustanko, käsipuristin
- Käsipuristimen vastus 25-30 kg

Tekniset tiedotarrow down icon
  • Paino:  25 kg
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.