Titan Life - Leather Weight Lifting Belt, painonnostovyö, Musta

59,99

Tuotekuvausarrow down icon

Painonnostovyö laadukasta nahkaa, joka antaa toimivan ja vakaan tuen nostoon. Saatavilla kahta kokoa, S-M (68-95 cm) ja L-XL (79-106 cm).

Titan Life - Leather Weight Lifting Belt antaa erinomaisen tuen, minkä ansiosta on helpompi maksimoida nostot. Painonnostovyö on laadukasta nahkaa ja se antaa hyvän tuen sekä ylävartalolle että selälle raskaissa nostoissa.

Vyö on pehmustettu ja siinä on suurempi selkäkappale, joka antaa lisätukea ja parantaa vakautta. Ihanteellinen kaikkeen paino- ja crossfit-harjoitteluun, erityisesti raskaisiin nostoihin. Käytä sitä harjoituksissa, kuten kyykyissä, maastanostoissa ja penkkipunnerruksissa.

Painonnostovyön avulla voit harjoitella kovemmin suuremmalla painolla, paremmalla tekniikalla ja todennäköisesti pienemmällä loukkaantumisriskillä.

Oikean koon löytämiseksi mittaa vyötärönympärys mittanauhalla navan kohdalta.

Käyttö:
Aseta vyön levein osa selkään ja kaksinkertainen metallisolki eteen. Vyössä on kahdeksan säätövaihtoehtoa. Löydä itsellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot. Vyön tulee istua tiukasti, mutta ei epämukavasti.

Kokeile vyön sijoittamista, koska on yksilöllinen kokemus, mihin kohtaan sopii parhaiten. Varmista aina, että solki on kunnolla kiinni ennen noston suorittamista.

Tuotetiedot:
- Saatavilla kahdessa koossa: S-M, L-XL
- Koko, S-M: 68-95 cm
- Koko, L-XL: 79-106 cm
- Materiaali: Nahkaa

Muita yksityiskohtia.
- Saatavilla kahdessa koossa
- Ihanteellinen kaikkeen paino- ja crossfit-harjoitteluun

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.