Thule SkiClick Wall Fixation for 7291 15/16, seinäkiinnike, STD

49,90€
Löytö

Tuotekuvausarrow down icon
Seinäkiinnike yhdelle maastohiihtosuksiparille, jossa on Thule Ski Click -telineet. Pakkaus sisältää kaksi piikkiä/pidikettä ja kaksi kannaketta. Piikit/pidikkeet asennetaan seinälle kahdella ruuvilla kannaketta kohden. Seinäkiinnikkeessä voi säilyttää maastohiihtosuksia, joihin on asennettu Thule Ski Click -suksitelineet ja holkit, vaikka sukset olisivat Thule Ski Click Full Size Bag- tai Thule SkiClick Bag 7294 -suojapussissa. Järjestelmä vie vähemmän tilaa kuin perinteiset suksikiinnikkeet ja pitää varusteet järjestyksessä.

Kun ostat seinäkiinnikkeen erikseen, sinun ei tarvitse ottaa piikkejä/pidikkeitä irti autosta ripustaaksesi sukset seinälle. Tämä tarkoittaa, että näitä piikkejä/pidikkeitä voi käyttää myös taakkatelineissä sellaisinaan.


Thule SkiClick on uusi ja monipuolinen järjestelmä, joka sopii kaikkiin Thule-kattotelineisiin ja toimii myös lähes kaikissa muissa markkinoilla olevissa kattotelineissä. Järjestelmä sopii sekä tangollisiin taakkatelineisiin että neliöputkiin. Ratkaisun avulla voit kiinnittää maastohiihtosukset paikalleen taakkatelineeseen ja lähteä matkaan. Helposti ja nopeasti.

SkiClick-suksitelinettä voi käyttää kolmella eri tavalla. Ensinnäkin sitä voi käyttää suksitelineenä paikallaan olevissa taakkatelineissä. Sitä voi käyttää myös näppäränä suksihihnana, joka sitoo sukset yhteen ja mahdollistaa niiden vaivattoman kantamisen. Kolmanneksi sitä voi käyttää käytännöllisenä seinätelineenä suksien säilytyksessä.

Erikseen ostettava hyödyllinen tuote on esimerkiksi yhden maastohiihtosuksiparin suojapussi Thule SkiClick Full Size Bag, jossa on aukot SkiClick-pidikkeille. Tai Thule SkiClick Bag 7294, joka suojaa siteitä ja pitää lian ja pölyn poissa suksien vahauksesta. Sauvat kiinnitetään suojapussien ulkopuolelle, jolloin kokonaisuutta on helppo kantaa olalla. Olkahihna on integroitu suojapusseihin.

Thule SkiClick sopii kaikkiin Thule-taakkatelineisiin ja useimpiin muihin merkkeihin. Helppokäyttöinen lukitustoiminto suksien nopeaan kiinnittämiseen joko taakkatelineeseen tai seinälle.

Pakkauksen sisältö:
- 2 piikkiä/pidikettä
- 2 kannaketta seinälle asennusta varten (ruuvit eivät sisälly pakkaukseen)

Ominaisuudet:
- Käytännöllinen tilaa säästävä ratkaisu
- Sukset kiinnitetään seinälle yhdellä napsautuksella

Tuotetiedot:
- SkiClick-yhteensopivuus: Thule WingBar, SlideBar ja SquareBar (neliöputket) sekä useimmat muut markkinoilla olevat taakkatelineet
- Suksiparien määrä: 1
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä