Coaster XT w/strollerkit, pyöräilyvaunu + työntövaunu, Musta

329€

Tuotekuvausarrow down icon

Lujatekoinen ja turvallinen pyöräilyvaunu. Helppo perillä muuttaa pyöräilykokoonpanosta työntövaunuksi. Mukana työntövaunun etupyörä. Paino 12 kg.

Sisältää pyöräilypaketin aisoineen sekä kävelypaketin. Vaunun muuttaminen pyöräilykäytöstä kävelykäyttöön on nopeaa ja vaivatonta. Pyöräillessä kävelykäytössä tarvittava etupyörä nostetaan yläasentoon, jolloin se kulkeutuu aina kätevästi mukana. Thulen patentoima ezHitch-järjestelmä takaa turvallisen kiinnityksen polkupyörään.

Coaster XT -mallissa on mukavasti tilaa kahdelle lapselle. Mallin työntöaisassa on käyttömukavuutta parantava korkeussäätö. Vaunuun löytyy lisäksi runsaasti käyttöominaisuuksia muuttavaa lisävarustusta. Malli täyttää kansainväliset turvallisuusstandardit.
Coaster XT- sekä muissa Thulen pyöräilyvaunuissa on 2 vuoden takuu (koskee kangasta ja rakennetta). Rekisteröimällä ostamansa tuotteen sivustolla Thule.com, takuuaikaa on mahdollista pidentää. Pidennetty takuuaika on 8 vuotta eli rekisteröityneenä takuuaika on yhteensä 10 vuotta.

Tuotetiedot:
- Istuintila: 1–2 lasta
- Maksimikuormitus: 45 kg
- Hartialeveys: 58,4 cm
- Istumakorkeus: 60 cm
- Oviaukko: 80 cm
- Koko yhteentaitettuna: 94 x 77 x 28 cm (P x L x K)
- Koko: 137 x 77 x 103 cm (P x L x K)
- Turvavaljaat: 5-kiinnityspisteen turvavaljaat
- Tuotesertifiointi: Täyttää kaikki CE-turvallisuusstandardit
- Paino: 12 kg

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä