XXL logo
Kirjaudu sisään

Teemme tilaa varastoon! Jopa -50% Katso tarjoukset

Thermacell Mr-300g - thumbnail - image 1
Outlet
Thermacell Mr-300g - full image 1
Katso samankaltaiset tuotteet
  • 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille

Selaa

TuotekuvausOppaatTuotearvostelut

ThermaCELLThermacell Mr-300g

3/5
25€

Tarkista myymäläsaatavuus

Valitse koko tarkistaaksesi myymäläsaatavuus

Tarkista express-toimitusmahdollisuus

Aina ilmainen toimitus tavarataloihimme (alle 35kg tuotteille)

Tuotekuvaus

Thermacell-hyttystorjuntalaite on tehokas ja luotettava ratkaisu pihapiirin hyttysongelmaan. Se luo noin 20 m² hyttysvapaan alueen 10–15 minuutissa. Thermacell torjuu tehokkaasti hyttyset, mäkärät ja polttiaiset.


Thermacell on helppo, huomaamaton ja lähes hajuton tapa torjua hyttyset ulkotiloissa. Se ei sisällä iholle levitettäviä voiteita tai suihkeita. Helppo käynnistää ja sammuttaa. Thermacell suojaa kerralla koko seurueen.

Thermacell MR300 -hyttystorjuntalaite on ihanteellinen ratkaisu kotipihalle, terassille, patiolle ja mökille.

Thermacell-laitteeseen laitetaan pralletriinia sisältävä hyttystorjuntamatto. Mattoa lämmitetään kaasulla, jolloin tehoaine höyrystyy ja muodostaa laitteen ympärille n. 20 m² suoja-alueen.

Käytä Thermacellia turvallisesti. Lue etiketti ja valmistetiedot huolellisesti, ja perehdy käyttöohjeisiin. Thermacell-laitteen ritilä kuumenee ja laitteessa käytetään kemikaalia. Käytä ja säilytä tuotteita niin, että lapset ja lemmikkieläimet eivät pääse niihin käsiksi. Käytä etäällä kukkivista kasveista. Vain ulkokäyttöön.

Tyhjä Thermacell-kaasusäiliö ja -hyttystorjuntamatto hävitetään sekajätteenä/polttokelpoisena jätteenä paikallisten ohjeiden mukaan. Tyhjän maton tunnistaa siitä, että se on muuttunut sinisestä vaaleaksi. Jos kaasusäiliötä tai mattoa ei ole käytetty loppuun, ne hävitetään vaarallisena jätteenä.Pakkaus sisältää Thermacell MR300 -laitteen ja tarvikkeet n. 12 tunnin käyttöä varten(kaasusäiliön ja kolme hyttystorjuntamattoa).


- TEHOKAS SUOJA HYTTYSILTÄ: Thermacell luo noin 20 m² hyttysvapaan alueen 10–15 minuutissa. Torjuu hyttyset tehokkaasti rakennusten ulkopuolella kotipihalla, mökillä, patiolla ja terassilla.

- HELPPOKÄYTTÖINEN JA LUOTETTAVA: Ei johtoja tai paristoja, toimii pienellä butaanisäiliöllä. Kaasu lämmittää mattoa, josta vapautuva aine torjuu hyttyset. Helppo käynnistää ja sammuttaa. Suojaa kerralla koko seurueen.

- TORJUU HYTTYSET ILMAN SUIHKEITA TAI VOIMAKKAITA HAJUJA: Suojaa hyttysiltä tehokkaasti ja huomaamattomasti ilman iholle levitettäviä aineita. Lähes hajuton. Saavuttaa täyden tehon noin 15 minuutissa.

- HELPPO KÄYNNISTÄÄ JA SAMMUTTAA: Antaa suojan hyttysiltä silloin, kun sitä tarvitaan. Helppo sammuttaa, kun hyttyssuojaa ei enää tarvita.

- VIRANOMAISTEN HYVÄKSYMÄ: Tukesin hyväksymä tapa torjua hyttyset rakennusten ulkopuolella, kuten terassilla ja patiolla.

- KÄYTÄ TURVALLISESTI: Lue etiketti ja valmistetiedot huolellisesti, ja noudata käyttöohjeita. Käytä vain rakennusten ulkopuolella, kuten pihalla ja terassilla. Sijoita laite lasten ja lemmikkieläinten ulottumattomiin. Käytä etäällä kukkivista kasveista. Vain ulkokäyttöön.

- HÄVITÄ KÄYTETYT TUOTTEET OIKEIN: Hävitä tyhjä Thermacell-kaasusäiliö ja - hyttystorjuntamatto sekajätteenä/polttokelpoisena jätteenä paikallisten ohjeiden mukaan. Tyhjän maton tunnistaa siitä, että se on muuttunut sinisestä vaaleaksi. Jos kaasusäiliötä tai mattoa ei ole käytetty loppuun, hävitä ne vaarallisena jätteenä.

- PAKKAUS SISÄLTÄÄ: Thermacell-hyttystorjuntalaitteen, kaasusäiliön (kesto n. 12 tuntia) ja kolme hyttystorjuntamattoa (kesto n. 4 tuntia/matto). Hyttystorjuntamatto vaalenee, kun se on aika vaihtaa.


- luotettava ratkaisu pihapiirin hyttysongelmaan
- luo noin 20 m² hyttysvapaan vyöhykkeen 10–15 minuutissa
- tehokas
- helppokäyttöinen
- äänetön, lähes hajuton
- myyntipakkaus sisältää laitteen ja tarvikkeet n. 12 tunnin käyttöön: kaasusäiliön ja kolme
- hyttystorjuntamattoa
- vuoden takuu
- saatavana kolme erikokoista täyttöpakkausta
- perehdy käyttöohjeisiin

Muut ostivat myös

Samankaltaisia tuotteita

Tuotearvostelut

Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja.