XXL-kokoinen Kesäale käynnissä! Jopa -60% Katso tarjoukset

Talviurheilu

XXL on täydellinen määränpää, kun etsit talviurheiluvälineitä. XXL:stä löydät laajan valikoiman talviurheiluvälineitä maastohiihtoon, lasketteluun, lumilautailuun, jääkiekkoon ja talvileikkeihin huippumerkeiltä. Katso kaikki kategoriamme talviurheiluun ja lue lisää talviurheilusta alapuolelta.

Katso kaikki tuoteryhmät

Talviurheilua harrastetaan nimensä mukaisesti talvella. Talviurheilua harrastetaan yleensä ulkona, mutta myös sisäharjoittelu esimerkiksi jäähalleissa on tavanomaista. Talviurheilulajeja ovat esimerkiksi maastohiihto, laskettelu, lumilautailu, jääkiekko ja talvileikit, kuten pulkalla laskeminen. Suosituimpia ja tunnetuimpia talviurheilulajeja ovat maastohiihto, laskettelu ja jääkiekko. Oletko kuullut sanonnan: ”ylös, ulos ja lenkille”? Ulkoilu ja liikunta tekevät hyvää ihmiselle. Ulkona harrastaminen parantaa keskittymiskykyä, antaa lisää energiaa, rauhoittaa mieltä ja vähentää stressiä.

Maastohiihto

Maastohiihto on loistava tapa liikkua talvella. Hiihditpä sitten perinteisellä hiihtotavalla tai luisteluhiihtoa, maastohiihto kehittää ja ylläpitää kestävyyttä ja lihaskuntoa. Maastohiihtovarusteilla on merkittävä vaikutus hiihdon sujuvuuteen. Siksi hiihtovarusteet kannattaa aina hankkia asiantuntevasta paikasta. XXL:stä löydät laajan valikoiman laadukkaita maastohiihtosuksia, kuten luistelusuksia, skin-pitokarvasuksia, perinteisiä suksia, metsäsuksia ja vaellussuksia. Voit ostaa sukset joko erikseen tai pakettina. Pakettiin kuuluu joko siteet tai siteet ja monot. Valikoimaan kuuluu huippubrändit, kuten Atomic, Peltonen, Fischer, Madshus, Rossignol ja Swix. XXL:stä löydät myös suositut Rottefellan MOVE™-siteet. MOVE™ mahdollistaa siteen nopean siirtämisen maksimaalisen luiston tai pidon takaamiseksi muutamassa sekunnissa hiihdon aikana.

Eikö suksi luista tai pidä? XXL Suksihuolto huoltaa maastohiihtosuksesi kuntoon ammattitaidolla. Suksien voitelu ja huoltopalvelut ovat saatavilla jokaisessa XXL-tavaratalossa. Wintersteiger-hionnat ovat saatavilla seuraavissa XXL-tavarataloissa: Tammisto, Suomenoja, Lahti, Kaleva, Mylly, Oulu, Jyväskylä, Kuopio. Katso huoltohinnasto täältä.

Laskettelu ja lumilautailu

Viihdytkö paremmin rinteessä kuin ladulla? Laskettelu kehittää tasapainoa, kehonhallintaa ja lihaskuntoa. Laskettelu luonnon keskellä on hyväksi myös mielelle, koska se vähentää stressiä ja antaa energiaa. XXL:n laajaan valikoimaan kuuluu laskettelutarvikkeita huippumerkeiltä, kuten Rossignol, K2, Atomic, Armada, Head, Fischer ja Nordica. Voit ostaa laskettelusukset joko pakettina tai erikseen. Pakettiin kuuluu laskettelusukset, siteet ja monot. Laskettelusuksia on olemassa erilaisia eri tarkoituksiin. All mountain -sukset sopivat nimensä mukaisesti monipuoliseen lasketteluun rinteessä ja sen ulkopuolella. Rinnesukset,on luotu rinteeseen ja ne ovat varma valinta peruslasketteluun. Parkkisukset on luotu kestämään hyppyreistä ja reileistä koituvia iskuja. Vapaalaskusukset ovat taas leveämmät ja sopivat siksi rinteen ulkopuolella lasketteluun pehmeällä lumella. Randosukset mahdollistavat retkeilyn ja ylös kiipeämisen nousukarvojen avulla. Tyypillistä randosuksille on, että ne ovat kevyet ja niiden siteet eroavatmuiden suksityyppien siteistä. Laajaan valikoimaan kuuluu myös laadukkaat laskettelukypärät, selkäpanssarit ja suojat, jotka suojaavat sinua rinteessä. Muista hankkia myös laskettelulasit, jotta näet paremmin rinteessä ja suojaat silmiäsi lumisateelta, viimalta ja auringolta. Tutustu valikoimaamme merkeiltä Oakley, Sweet Protection, Smith, Dr. Zipe ja Scott. Tarjoamme XXL:stä ostetuille monoille Bootfitting – laskettelumonojen muokkauksen ilmaiseksi. Laskettelumonojen muokkauksen avulla monot muotoillaan juuri sinun jaloillesi sopiviksi. Laskettelumonon kuori tai joissain malleissa sisäkengät, sekä kuori lämmitetään uunissa. Kun lämmitys on tehty, monot laitetaan jalkaan, jolloin ne mukautuvat jalkasi muotoon. Laskettelumonojen muokkaus kestää vain 10–15 minuuttia ja on saatavilla kaikissa XXL-tavarataloissa.

Suksien lisäksi laajaan valikoimaan kuuluvat lumilaudat, siteet ja lumilautailukengät laadukkailta brändeiltä, kuten Burton ja Nitro.

Jääkiekko

Viihdytkö paremmin luistimien kuin suksien päällä? Jääkiekko on erittäin suosittu talviurheilulaji. Jääkiekkoa pelataan joukkueena joko ulkojäällä tai sisällä jäähallissa. XXL:stä löydät jääkiekkoluistimet aktiivi- ja harrastepelaajalle huippubrändeiltä, kuten Bauer ja CCM markkinoiden edullisimpaan hintaan. Luistimien lisäksi tarvitset jääkiekkomailan. Oikeanlaisella jääkiekkomailalla saat hyvän tuntuman kiekkoon. Jääkiekkomailojen pituudessa, lavassa ja jäykkyydessä on eroja. Kysy asiantuntevilta myyjiltämme apua jääkiekkomailan valintaan. Luistimien ja mailan lisäksi tarvitset jääkiekkokypärän, sekä jääkiekkovaatteet ja -varusteet, kuten jääkiekkohousut ja jääkiekkohanskat. Muista myös tarvittavat suojavarusteet, kuten hartiasuoja, kyynärsuojat, säärisuojat, kaulasuoja ja alasuoja. Muista valita oikeankokoiset suojavarusteet. Aikuisten jääkiekkovarusteet tunnistat SR-merkinnästä, nuorten varusteet JR-merkinnästä ja lasten varusteet YTH-merkinnästä. Jääkiekossa on tärkeää, että luistimet on teroitettu asiantuntevasti. Tylsä terä luistaa sivuille, joka tekee luistelusta haastavaa taitavammallekin luistelijalle. Terävä terä pureutuu jäähän ja takaa hyvän pidon. Luistimet tulevat teroittamattomina tehtaalta, mikä tarkoittaa, että kun hankit uudet luistimet tulee ne teroittaa ennen käyttöönottoa. Valikoimassamme on saatavilla normaali luistinten teroitus sekä profilointi. Teroitus tehdään Prosharp-teroituskoneella. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tarjoaa teroitus- ja muotoilupalvelua kaikissa XXL-tavarataloissa.

Talvileikit

Leikki-ikä on koko ikä! Nauti talvisäästä ja lumesta ulkona koko perheellä. Hanki pulkat, liukurit, minisukset ja rattikelkat edullisesti XXL:stä. XXL:stä löydät laajan valikoiman talviurheiluvälineitä ekstraedullisesti. Vaihto- ja palautusoikeus sekä 30 päivän tyytyväisyystakuu takaa aina turvallisen ostamisen.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL Reward-jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.