Tämä sivusto käyttää evästeitä Hyväksyn
All Sports United

Asiakaspalvelu

Pohjoismaiden suurin urheilukauppa

TOIMITUS

- Nopeat toimitukset

98% tilauksista lähetetään viimeistään seuraavana päivänä. Ilmainen toimitus yli 50 € toimituksille*.

2-5 arkipäivää*

Lue lisää

Maksaminen

- Turvallinen maksaminen

Maksa laskulla, osamaksulla, yleisimmillä luottokorteilla tai verkkopankissa helposti ja turvallisesti.

Klarna

Lue lisää

VAIHTO JA PALAUTUS

- Kokeile rauhassa

Älä enää epäröi, kokeile rauhassa. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus* helpottaa ostopäätöstä.

100 päivää

Lue lisää

Tyytyväisyystakuu

- 30 pv aikaa kokeilla

Jos et ole tyytyväinen, voit vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty.

100 %

Lue lisää

100 päivän vaihto ja palautus
Tacx

Neo Smart trainer, harjoitusvastus

948€
Väri: STD
Koko:
oneSize
Toimitus 2-5 arkipäivää*
100 päivän vaihto ja palautus
Tarkista tuotteen saatavuus tavarataloista

Valitse ylhäältä koko nähdäksesi tavaratalojen varastotilanteen

TuotetiedotPyörärulla/ Harjoitusvastus: Virtuaalivastus 

Innovatiivinen harjoitusvastus tekee pyöräilyharjoittelusta hauskempaa ja helpompaa. Kytke takapyörä irti ja aseta pyörä uutuuttaan henkivään, futuristiseen NEO-Smart harjoitusvastukseen. Harjoitusvastus on aiempia malleja huomattavasti hiljaisempi vastuksen kiinteän ''takapyörän'' ja nykyaikaisen elektroniikan ansiosta.

NEO SMART VOITTI EUROBIKE AWARD -PALKINNON VUONNA 2015!
Kuusi riippumatonta asiantuntijatuomaria valitsivat tämän ainutlaatuisen tuotteen kaiken kaikkiaan 500 pyöräilyalan uutuustuotteesta. He perustelivat valintaansa tuotteen innovatiivisuudella, toiminnallisuudella, materiaalivalinnalla, muotoilulla, kestävän kehityksen mitalla, hinta-laatu-suhteella ja painolla sekä muutamalla muulla käytännön edulla.

NEO Smart on paras valinta sisätiloissa harjoittavalle. Se on hiljaisin ja tehokkain vastus, joka lisäksi on erittäin käyttäjäystävällinen. Lisäksi vastus sopii koko joukkoon markkinoilla olevaan elektroniikkaan ja sen mittaustulokset ovat erityisen tarkat.

NEO toimii täydellisen innovaation perusteella, jossa kaikki fyysiset lähetykset on poistettu. NEO on ainutlaatuinen.

HELPPO KÄYTTÄÄ
Et tarvitse erillistä takapyörää treenejä varten, koska pyörä kytketään suoraan vastukseen. Vastuksen kasetti on vaihdettavissa ja malliin sopii sekä Shimanon, SRAM:in (ei XD) ja Campagnolon mallit. NEO:ssa ei ole perinteistä vauhtipyörää vaan elektroninen jarru.

HILJAINEN
Ilman vauhtipyörää NEO ei liioin tarvitse tuuletinta, jakohihnaa tai rengasta, joista tavallisesti myös lähtee paljon ääntä. NEO onkin erittäin hiljainen ja siitä lähtee ääntä vain 5 desibeliä.

REALISTINEN
Aito tunne syntyy tarkasta ohjelmoinnista, magneeteista ja lisäksi rulla antaa hyvin realistisen tuntuisesti lisävauhtia alamäissä kun ajat virtual reality -ohjelmilla. NEOssa on 32 neodym-magnettia ja vastus nousee 2500 wattiin sähkön ollessa kytkettynä. Varmasti tarpeeksi vaativimmallekin käyttäjälle. NEOssa on myös 450 watin vastus 6 km tuntivauhdissa jolloin on mahdollista saada parempi tuntuma 25 asteen nousuissa. Takapyörä liikkuu hiukkasen sivusuunnassa, mikä on tehty todella realisten tuntuman saamiseksi.

KANNETTAVA
Kokoontaitettava ja helppokantoinen. Lisäksi NEO Smart toimii myös ilman sähköä. Tukijalat saa vipattua ylös jolloin NEO ikään kuin pakkautuu pieneksi kuljetusta ja säilytystä varten. Kevyt kantaa, painaa 20 kg.

LANGATON
NEO:n vastus on aivan kerrassaan huipputasoa (kun virta on kytkettynä) verrattuna muihin pyörävastuksiin. Tähän on mahdollista liittää ANT+, Bluetooth® Smart tai avoimella lähdekoodilla toimivia ohjelmia (open source). NEO Smart -vastukseen saat myös kolmannen osapuolen ohjelmia kuten Zwift-, Bkool-, Kinomap-, ErgVideo- ja TrainerRoad-ohjelmia. Voit samanaikaisesti käyttää molempia langattomia järjestelmiä eli käytössä voi olla vaikkapa Garminin pyörätietokone ja jokin urheilukello. Voit myös vain liittää vastukseen tabletin tai älypuhelimen. Valintasi on sinun, mahdollisuudet ovat lukuisat.

KADENSSI ELI POLJINNOPEUS
NEO Smart toimii täysin ilman tavanomaisia kadenssianturoita. Elektroniset anturit poimivat kadenssin polkimien tehon vaihtelusta, tulos on äärimmäisen tarkka.

Tuotetiedot:
- Vastus: Elektromagneettinen
- Max. vastus: 2500 W, 450 W poljettaessa 6 km/t
- Ääni: 5 dB
- Sopivat kolmannen osapuolen ohjelmat: Zwift, Bkool, Kinomap, ErgVideo ja TrainerRoad
- Paino: 20 kg

 

NEO:ssa on universaalinen Edco Multisys-rakenne, joka sopii kaikkiin Shimanon, SRAM:in ja useimpiin Campagnolon malleihin. Sopivuus riippuu kasetissa olevien aukkojen määrästä. Siksi valitettavasti ne Campagnolon kasetit eivät sovi, joissa on kahdeksan lovea, kuten 10 Speed Veloce. Alla olevasta listasta näkee mikä sopii ja mikä ei.

Katso tuotekuvista, minkälaisia kasetit ovat.

Huomaathan, että asentaaksesi kasetin NEO Smartiin tarvitset Shimanon kasettityökalun, jossa ei ole keskiötappia. Edco-lukkorengasta ei saa kiristettyä Campagnolon tai SRAM:in kasettityökalulla.

 

SOPII SEURAAVIIN SHIMANO-KASSETTEIHIN: SOPII SEURAAVIIN SRAM-KASSETTEIHIN: SOPII SEURAAVIIN CAMPAGNOLO-KASSETTEIHIN:
10 speed, kaikki mallit 10 speed, kaikki mallit 10 speed, nykyisistä malleista:
    Veloce, 4 lovea
    Centaur, 4 lovea
     
11 speed, kaikki mallit 11 speed, kaikki mallit 11 speed, nykyisistä malleista:
    Super Record (EPS)
    Athena
     
    11 speed, vanhemmista malleista:
    Super Record (EPS)
    Record (EPS)
    Chorus (EPS)
     
EI SOVI SEURAAVIIN SHIMANO-KASSETTEIHIN: EI SOVI SEURAAVIIN SRAM-KASSETTEIHIN: EI SOVI SEURAAVIIN CAMPAGNOLO-KASSETTEIHIN:
    10 speed, nykyisistä malleista:
    Veloce, 8 lovea
    Centaur, 8 lovea
     
    10 speed, vanhemmista malleista:
    Record Ti
    Record
    Chorus
    Centaur
    VeloceLähteet: bikeradar.com ja thebikelane.com.au.

Näytä lisää
Takaisin ylös