Bushido Smart trainer, pyöräilyrulla, Harmaa

549€

Tuotekuvausarrow down icon
Bushidon on interaktiivinen Smart -pyöräilyrulla, jossa voimakkain vastustusyksikkö. Sähköinen moottorijarrutus, kun maks. vastus 1400 Wattia, takaa silkinpehmeän poljennan jopa jyrkissä vastamäissä. ÄBushido on Äärimmäisen käyttäjäystävällinen.

Sen sijaan että harjoittelisit ohjaustankoon kiinnitetyn tietokoneen avulla, voit liittää Bushidon Tacx Cycling -sovellukseen nopeasti ja helposti. Jos lisäksi haluat harjoitella myös tietokoneen avulla, voit ostaa Upgrade Smartin. Bushido on itsestään latautuva, siksi sen on täysin langaton eikä se tarvitse yhtään sähköjohtoa. Aivan kuin muutkin Smart -rullat, Bushidokin käyttää ANT+ ja Bluetooth® Smart-teknologiaa kommunikoidessaan liitetyn laitteen kanssa. Voit kiinnittää tabletin tai älypuhelimen ohjaustankoon, jossa on Tacx Bracket tableteita varten. Tämä on lisävaruste.

TIETOKONEESEEN LIITTÄMINEN
Onko sinulla Bushido mutta haluaisit harjoitukseltasi enemmän kuin mitä Tacx -sovellukset antavat? Jos yhdistät rulla tietokoneeseesi, voit käyttää Tacx Trainer Software 4 Advanced -ohjelmaa.

Tabletin tai älypuhelimen sijasta käytät tietokonettasi säätääksesi vastustusta ja lukeaksesi tietoja suorituksistasi. Tietokoneohjelma tarjoaa esimerkiksi pitempiä HD-tai Blu-Ray -videoita. Kun pyöräilet, säätyy takarengas automaattisesti nousuissa ja alamäissä.

Yhdistääksesi Bushido Smartin Windows -tietokoneeseen tarvitset Upgrade Smartin. Paketin sisältö: Tacx Trainer Software 4 Advanced, ohjaustankoon liitettävä kontrolli ja ANT+ -antenni.

HARJOITTELE ILMAN ELEKTRONISIA LISÄVARUSTEITA
Kun Bushido Smartia ei ole liitetty älypuhelimeen, tablettiin tai tietokoneeseen, toimii se ”kelluvana” rullana. Se tarkoittaa, että rulla säätää itsensä progressiivisesti. Kun lisäät nopeutta, kasvaa vastus ja toisinpäin. Eli Bushido Smartia voi käyttää myös ilman mitään elektronista lisävarustetta.

Koska Bushidoa ei tarvitse liittää mihinkään virtalähteeseen, voi sitä käyttää missä vain, milloin vain. Silloinkin, kun älypuhelin ei ole mukanasi.


SÄHKÖINEN MOOTTORIJARRU
Moottorijarru on kaikkein edistyksellisin vastuslaite, joka tekee pyöräilykokemuksesta kaikkein realistisimman. Vastus on dynaamisesti kontrolloitu, sitä lasketaan ja säädetään jatkuvasti, jotta tien vastus olisi mahdollisimman realistinen.

Kun vastusta lasketaan, käytetään kaikkia pyöräilijän reitille asettamia vaatimuksia, jotta se olisi mahdollisimman realistinen. Ilma- ja rullavastus, asteet ylös/alas, paino, ilmanpaine, tuulen voimakkuus, lämpötila, korkeus, hitaus ja jarrutusominaisuudet otetaan huomioon ja lasketaan satoja kertoja per sekunti, jotta pyöräilykokemus olisi aidon tuntuinen.

Tacx -pyöräilyrulla kontrolloi dynaamisesti jarrutuksen voimakkuutta. Muut rullat käyttävät vauhtipyörää ohittaakseen kuolleen pisteen mutta Tacx -rullat säätävät koko ajan vastusta simuloidakseen mahdollisimman luonnollisen käsittelyn. Dynaamisen jarrutusjärjestelmän ansiosta virtuaalisista kiipeilyetapeista tulee aitoja haasteita.

LED-VALOT
Moottorijarrussa on LED-valo, joka vaihtuu polkunopeutesi mukaan. Punaiset valot palavat, kun teho on suuri. Kun teho on matala, palavat vihreät valot voimakkaimmin.

CADENCE/POLKUNOPEUS
Bushido toimii ilman polkunopeusanturia. Polkunopeus saadaan pedaaleihin kohdistuneen voiman vaihteluista, jotka sisäiset, äärimmäisen herkät, elektroniset tunnistimet tunnistavat.

Tuotetiedot:
- Ohjelmisto: PC, jossa Tacx Cycling -sovellus
- Vastus: Sähkömoottori
- Maks. vastus: 1400 Wattia
- Realistinen nousu: 15% (kun kokonaispaino 75 kg)
- Sprinttivoima: 750
- Hidastusmassa: 60 kg (vauhtipyöräefekti: Mitä suurempi paino, sitä realistisempi pyöräilykokemus.)
- Soveltuvuus: Sopii Apple iPad 3:een ja siitä uusimpiin malleihin, iPhone 4S 3:een ja siitä uusimpiin malleihin, iPod Touch 5:een, Android 4.3:een ja siitä uusimpiin malleihin.
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä