Suunto 7 Black, Musta

349€

XXL-hinta 399€

Voimassa väh. 29.11. asti

Black Week arrow right icon
Black Week
12 päivän BLACK WEEK! Uusia tarjouksia joka päivä koko kampanjan ajan! Tarjoukset voimassa XXL-tavarataloissa ja XXL.fi-verkkokaupassa vähintään 29.11. asti

Tuotekuvausarrow down icon

Monipuolinen älykello ja GPS-urheilukello. Wear OS by Google -käyttöjärjestelmä, musiikkitoiminnot, Google Pay, Google Assistant, vedenpitävä, ym. Paino 70 g.

Suunto 7 on uskomattoman monipuolinen kello, joka tarjoaa kaikki ne urheilutoiminnot, jota laadukkaalta urheilukellolta voi odottaa ja lisäksi vielä runsaasti älykello-ominaisuuksia. Kellon näytölle saa ilmaiseksi ladattavia topografisia karttoja, joiden ansiosta kello on erityisen hyvä patikoinnin, maastopyöräilyn ja maastojuoksun harrastajille. Kellon voi pariliittää sekä IOS- ja Android-puhelimiin, jolloin tiedot ja suoritukset voi synkronoida ja tallentaa.

Kohokohdat: 
-    Äly- ja urheilukello
-    Wear OS by Google, Google Pay, Google Assistant, Google Fit, Google Play
-    Yli 70 erilaista urheilumoodia
-    Isku-, vesi- ja pölysuojattu
-    Topografiset kartat ja lämpökartat


Kun ostat Suunto 7, saat myös Suunto Value Pack -etupaketin, jossa on runsaasti Suunnon kumppanien tarjoamia etuja ja kannustimia, esimerkiksi ilmaiset Strava- ja Endomondo-kokeilujaksot. Kello rekisteröidään Suunto-sovelluksessa, jolloin etuudet tulevat sähköpostissa.
Lue lisää Suunto Value Pack -etupaketista täältä: https://www.suunto.com

SUORITUKSIEN TARKKA SEURANTA
Kaikki Suunto 7 -kellon urheiluominaisuudet ovat vain yhden painalluksen takana. Seuraa harjoitteluasi tarkasti yli 70 urheilutilan, GPS:n ja rannesykeanturin avulla.

Jaa tuloksesi yksinkertaisesti Suunto-sovelluksessa tai suurimmissa urheilupalveluissa, näitä ovat esimerkiksi Strava, Endomondo ja TrainingPeaks. Yksityiskohtaiset tiedot auttavat sinua harjoittelemaan fiksummin ja motivoivat sinua pääsemään tavoitteisiisi. Liitä kuulokkeet puhelimeesi ja kuuntele musiikkia hallitsemalla on/off- ja muut toiminnot suoraan ranteesta harjoittelun aikana. 

ILMAISKARTAT
Tutustu ympärilläsi olevaan maastoon käyttämällä ilmaisia offline-karttoja polkuineen ja korkeuskäyrineen. Kelloon saa myös lämpökartat (heatmaps) 15 urheilulajille, kuten juoksulle, uinnille ja pyöräilylle. Nämä kartat sisältävät muiden käyttäjien suosituimmat harjoittelureitit. Niitä voi joko hyödyntää tai halutessaan kiertää. Paikalliset offline-kartat ja lämpökartat latautuvat automaattisesti, kun Wi-Fi-yhteys on päällä ja kello on latauksessa. 

Ei-paikalliset sijainnit ladataan manuaalisesti erikseen. Offline-karttojen avulla pysyt aina reitillä ja opit tuntemaan parhaimmat harjoittelureitit silloinkin, kun jätät puhelimesi kotiin tai kun sinulla ei ole verkkoyhteyttä.

HELPOMPAA ARKEA
Suunto 7 käyttää Wear OS by Google -käyttöjärjestelmää, mikä tekee Suunto 7 markkinoiden toistaiseksi älykkäimmäksi urheilukelloksi. Maksa kassalla kellon avulla, pysy ajan tasalla suosikkisovellustesi avulla, tarkista tapaamisten ajankohdat tai tehtävälistasi. Kellosta näet kun sinulle soitetaan ja saamasi tekstiviestit ovat luettavissa suoraan näytöltä. 

Kellossa on nopea ja turvallinen Google Pay™ -lähimaksusovellus, aktiivisuuden seurantaan Google Fit™ -sovellus ja Google Assistant -virtuaaliavustaja sekä tuhansia Google Play -sovelluksia. Google Pay- ja Google Assistant- sovellusten saatavuus vaihtelee kielittäin ja maittain. 

HAASTEET KUTSUVAT
Suunto 7 on suunniteltu ja testattu* Suomessa, ja se edustaa Suunnolle tuttuja laatustandardeja. Kello on iskun-, veden- ja liankestävä, joten sadetta, mutaa tai lunta ei tarvitse varoa. Koska kellossa on kunnon painikkeet, käyttö on mahdollista myös käsineet kädessä. Erittäin kirkasta korkearesoluutioista kosketusnäyttöä suojaa naarmuuntumaton Gorilla Glass -lasi.  

AKUNKESTO
Akunkestoa voi pidentää 40 päivään, jos Suunto 7 pitää vain tyylikkäänä kellona, ilman lisätoimintoja. Ulkoharjoittelussa, jossa käytetään GPS:ää, akunkesto on 12 tuntia ja älykellokäytössä 48 tuntia. Akun kesto vaihtelee eri tekijöiden, kuten asetusten ja sovellusten mukaan. Virransäästötila on kätevästi valittavana silloin kun eri sovelluksia tai älypuhelintoimintoja ei aio käyttää.

LATAUSAIKA
Akku latautuu täyteen noin 100 minuutissa. Kahden tunnin harjoittelua varten kellon voi ladata 20 minuutissa.

OHJELMISTOPÄIVITYKSET, LISÄSOVELLUKSET JA UUTTA ILMETTÄ
Ohjelmistot päivittyvät automaattisesti, kun kello on Wi-Fi-yhteydessä verkkoon, jolloin kellossa on aina viimeisimmät toiminnot käytettävissä. Lisätoimintoja voi hankkia Google Play -sovelluksilla. Lisäksi kellon ilmettä voi muuttaa vaihtoremmeillä.

* Suunto on toteuttanut kaikki testit joulukuussa 2019 ennakkojulkaistun ohjelmiston sisältävillä Suunto 7 -testilaitteilla.


Tuotepaketissa:
- Suunto 7
- USB-kaapeli
- Pikaopas
- Tiedote kansainvälisestä rajoitetusta takuusta, turvallisuus- ja säädöstiedote

Tuotetiedot:

TEKNISET TIEDOT:
- Kehän materiaali: Ruostumaton teräs
- Lasin materiaali: Gorilla glass
- Kuoren materiaali: Lasikuituvahvisteinen polyamidi
- Rannekkeen materiaali: Pehmeä silikoni, kestävä
- Näyttö: Kosketusnäyttö, värillinen
- Yhteensopivuus, sovellukset: Suunto App
- Yhteensopivuus, software: Strava, TrainingPeaks, Endomondo ym.
- Vesitiiviys: Vesitiivis 50 m, ISO 6425
- Paino: 70 g

MUUT YKSITYISKOHDAT
- Yli 70 urheilutilaa
- Ilmaiset offline topokartat
- Mittaa kalorit ja askeleet
- Sykemittaus ranteesta
- Suoritusten yhteenvedot suoraan kellosta, kaaviot ja kierrosajat
- Herätyskello
- Ajanottokello
- Sopii kaikkiin urheilulajeihin, erikoistoiminnot uintiin, pyöräilyyn, juoksuun ja multisporturheiluun

SOFTWARE
- Google Fit™
- Google Assistant
- Google Pay™
- Google Play Store™


VASTUUVAPAUSLAUSEKE
Google, Android, Google Play, Wear OS by Google, Google Pay ja Google Fit ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Wear OS by Google toimii sellaisten puhelinten kanssa, joiden käyttöjärjestelmä on Android 6.0+ (ei Go-versio) tai iOS 10+. Tuetut ominaisuudet voivat vaihdella käyttöympäristöstä ja maasta riippuen.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.