Suunto 3 Fitness, fitnesskello, Musta

119€

Tuotekuvaus
Lujatekoinen ja älykäs fitnesskello aktiiviseen ja terveelliseen elämäntyyliin. Sykemittaus ranteesta. Tukee useimpia lajeja. Vesitiivis 30 m. Paino 36 g.

Syke- ja harjoitteluhistorian perusteella Suunto 3 Fitness luo yksilöllisen harjoitussuunnitelman. Rekisteröi unen, kalorinkulutuksen ja askelten määrän 24 tuntia vuorokaudessa.

Suunto 3 Fitness mittaa myös stressi- ja palautumistason, jolloin on mahdollista löytää sopiva tasapaino harjoittelun ja levon välillä.

Ostaessasi Suunto 3 Fitness -kellon saat myös Suunto Value Pack -etupaketin, jossa on koko lailla Suunnon kumppanien tarjoamia etuja ja kannustimia, esimerkiksi ilmaiset Strava- ja Endomondo-kokeilujaksot.

HARJOITTELUOPASTUS
Harjoitteluopastuksessa on kolme toimintatilaa: Ylläpidä nykyistä treenitasoa, nosta treenitasoa (standarditila) ja lisää treenien intensiteettiä. Kuntotasosi ja tallennetun harjoitteluhistoriasi perusteella Suunto 3 Fitness luo 7 päivän harjoitussuunnitelman, jonka harjoitusten kesto ja intensiteetti on optimoitu kuntosi parantamiseksi.

Harjoittelusuunnitelma mukautuu toteutuneiden harjoitustesi perusteella, joten jos sinulta jää harjoituskerta väliin tai teet enemmän kuin olit aikonut, sinun ei tarvitse huolehtia suunnitelman päivittämisestä manuaalisesti. Suunnitellut harjoitukset on helppo aktivoida, ja kun olet aloittanut harjoituksen, kello ohjaa sinua pysymään oikealla tehotasolla.

TUKEE ERI URHEILULAJEJA
Suunto 3 Fitness on valmis kaikkeen urheiluun: niin juoksuun, uintiin ja pyöräilyyn kuin kuntosaliharjoitteluun, vaellukseen ja moneen muuhunkin. Kello käyttää ranteesta saatavaa kadenssia nopeuden ja matkan mittaukseen kävelyssä ja juoksussa, joten voit seurata nopeutta ja matkaa myös sisätiloissa.

Rannesykemittaustoiminto varmistaa käytön helppouden, ja vesitiiviys 30 metrin syvyyteen tarkoittaa, että voit huoletta uida kello ranteessasi.

TASAPAINOTA LIIKUNTA JA LEPO
Suunto 3 Fitness laskee automaattisesti päivittäiset askeleet ja kalorit. Liikunnan tasapainoksi on tärkeää saada hyvät yöunet. Pitämällä kelloa ranteessa öisin voit seurata unenlaatuasi. Uniyhteenvedosta näet, kuinka pitkään nukuit, sykkeen ja kuinka hyvin unesi tukee palautumista.

Lisäksi kello mittaa stressi- ja palautumistasoasi päivän aikana, jotta voit varmistaa, että voimavarasi riittävät koko päiväksi.

RIKASTUTA KOKEMUSTASI SUUNTO SOVELLUKSELLA
Suunto 3 Fitness yhdistyy täysin uuteen Suunto sovellukseen, joka pitää kirjaa kaikesta liikunnastasi ja pitää sinut ajan tasalla liikunta-, uni- ja yleiskuntotrendeistäsi. Jaa muistiin painuvia hetkiä liikunnastasi ja pidä helposti yhteyttä muihin Suunto sovellus -yhteisön jäseniin.

Yhdistämällä kellon Suunto-sovellukseen pystyt myös seuraamaan nopeutta, matkaa ja reittiäsi mobiililaitteen GPS-yhteyden avulla.

Tuotetiedot:
- Kuoren materiaali: Lasikuituvahvisteinen polyamidi
- Lasi: Polyamidi
- Hihna: Silikoni
- Hihnan leveys: 20 mm
- Akun kesto 1: 10 päivää aikatilassa
- Akun kesto 2: 5 päivää harjoittelutilassa viestihälytyksellä
- Akun kesto 3: 40 tuntia harjoittelutilassa ilman GPS-linkitystä
- Akun kesto 4: 30 tuntia harjoittelutilassa ilman GPS-linkitystä
- Näyttö: Värinäyttö
- Yhteensopivuus, sovellukset: Suunto App
- Yhteensopivuus, software: Strava, TrainingPeaks, MapMyFitness ym.
- Hihna: Pehmeä, silikonihihna
- Vedenpitävyys: Vesitiivis 30 m, ISO 6425
- Paino: 36 g

Muut yksityiskohdat:
- Unenseuranta
- Tallentaa kulutetut kalorit
- Sykemittaus ranteesta
- Yhteenveto harjoittelusta
- Ajastin
- Tallentaa harjoittelun lajikohtaisesti (uinti, pyöräily ja juoksu). Sopii kaikkiin urheilulajeihin.

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä