Suunto 3 Fitness, fitness-kello sykemittarilla, Musta

169€

Tuotekuvaus Arrow-down Created with Sketch.

Lujatekoinen ja älykäs fitness-kello harjoitteluun ja terveellisen elämäntyylin ylläpitoon. Sykemittaus ranteesta. Vedenpitävä, paino 36 g.

Syke- ja harjoitteluhistorian perusteella Suunto 3 Fitness luo yksilöllisen harjoitussuunnitelman. Yksilöllisesti luodun ohjelman avulla myös treenien kesto ja intensiteetti on yksilöity, jolloin treenitulos on paras mahdollinen. Rekisteröi unen, kalorinkulutuksen ja askelten määrän 24 tuntia vuorokaudessa. Suunto 3 Fitness mittaa myös stressi- ja palautumistason, jolloin on mahdollista löytää sopiva tasapaino harjoittelun ja levon välillä.

Ostaessasi Suunto-kellon saat myös käyttöösi Suunto Value Pack -etupaketin, joka sisältää ilmaisia etuuksia Suunnon yhteistyökumppaneilta kuten Stravalta ja Endomondolta. Etupaketti lähetetään sähköpostiosoitteeseesi, kun olet rekisteröinyt kellon Suunto-sovelluksessa.

Lue lisää Suunto Value Pack -etupaketista tästä:

https://www.suunto.com/fi-fi/partners/value-pack/


MUKAUTUVA HARJOITTELUNOHJAUS
Harjoittelunohjauksessa on kolme toimintatilaa: Ylläpidä nykyistä treenitasoa, nosta treenitasoa (standarditila) ja lisää treenien intensiteettiä. Kuntotasosi ja tallennetun harjoitteluhistoriasi perusteella Suunto 3 Fitness luo 7 päivän harjoitussuunnitelman, jonka harjoitusten kesto ja intensiteetti on optimoitu kuntosi parantamiseksi.

Harjoittelusuunnitelma mukautuu toteutuneiden harjoitustesi perusteella, joten jos sinulta jää harjoituskerta väliin tai teet enemmän kuin olit aikonut, sinun ei tarvitse huolehtia suunnitelman päivittämisestä manuaalisesti. Suunnitellut harjoitukset on helppo aktivoida, ja kun olet aloittanut harjoituksen, kello ohjaa sinua pysymään oikealla tehotasolla.

TUKEE ERI URHEILULAJEJA
Suunto 3 Fitness on valmis kaikkeen urheiluun: niin juoksuun, uintiin ja pyöräilyyn kuin kuntosaliharjoitteluun, vaellukseen ja moneen muuhunkin. Kello käyttää ranteesta saatavaa kadenssia nopeuden ja matkan mittaukseen kävelyssä ja juoksussa, joten voit seurata nopeutta ja matkaa myös sisätiloissa.

Rannesykemittaustoiminto varmistaa käytön helppouden, ja vesitiiviys 30 metrin syvyyteen tarkoittaa, että voit huoletta uida kello ranteessasi.

TASAPAINOTA LIIKUNTA JA LEPO
Suunto 3 Fitness laskee automaattisesti päivittäiset askeleet ja kalorit. Liikunnan tasapainoksi on tärkeää saada hyvät yöunet. Pitämällä kelloa ranteessa myös öisin voit seurata unenlaatuasi. Uniyhteenvedosta näet, kuinka pitkään nukuit ja kuinka hyvin unesi tukee palautumista.

RIKASTUTA KOKEMUSTASI SUUNTO SOVELLUKSELLA
Suunto 3 Fitness yhdistyy täysin uuteen Suunto sovellukseen, joka pitää kirjaa kaikesta liikunnastasi ja pitää sinut ajan tasalla liikunta-, uni- ja yleiskuntotrendeistäsi. Jaa muistiin painuvia hetkiä liikunnastasi ja pidä helposti yhteyttä muihin Suunto sovellus -yhteisön jäseniin.

Yhdistämällä kellon Suunto sovellukseen pystyt myös seuraamaan nopeutta, matkaa ja reittiäsi mobiililaitteen GPS-yhteyden avulla.

Tuotetiedot:
- Kuoren materiaali: Lasikuituvahvisteinen polyamidi
- Lasi: Polyamidi
- Hihna: Silikoni
- Hihnan leveys: 20 mm
- Akun kesto 1: 10 päivää aikatilassa
- Akun kesto 2: 5 päivää harjoittelutilassa viestihälytyksellä
- Akun kesto 3: 40 tuntia harjoittelutilassa ilman GPS-linkitystä
- Akun kesto 4: 30 tuntia harjoittelutilassa ilman GPS-linkitystä
- Näyttö: Värinäyttö
- Yhteensopivuus, sovellukset:
Suunto App
- Yhteensopivuus, software: Strava, TrainingPeaks, MapMyFitness ym.
- Hihna: Pehmeä, silikonihihna
- Vedenpitävyys: Vesitiivis 30 metrin syvyyteen, ISO 6425
- Paino: 36 g

Muut yksityiskohdat:
- Unenseuranta
- Tallentaa kulutetut kalorit
- Askelmittari
- Sykemittaus ranteesta
- Yhteenveto harjoittelusta
- Ajastin
- Tallentaa harjoittelun lajikohtaisesti (uinti, pyöräily ja juoksu). Sopii kaikkiin urheilulajeihin.

Close Created with Sketch.

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Close Created with Sketch.

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä