Vuosikymmen edullista urheilua! 🎉 Katso juhlatarjoukset

Tampere, Lielahti

Aukioloajat

 • Maanantaina 10:00-20:00
 • Tiistaina 10:00-20:00
 • Keskiviikkona 10:00-20:00
 • Torstaina 10:00-20:00
 • Perjantaina 10:00-20:00
 • Lauantaina 10:00-18:00
 • Sunnuntaina 11:00-18:00

Lisätietoja

XXL Lielahti

Verkkokauppatilausten nouto Lielahden XXL-tavaratalosta

Voit noutaa Voit noutaa verkkokauppatilaukset Lapset & Vapaa-aika -osaston infopisteeltä. Lue lisää toimitusehdoista täältä.

Mitä erityistä on Lielahden XXL-tavaratalossa?

XXL Lielahti on Suomen kuudes XXL-tavaratalo. Se avasi ovensa vuonna 2015. XXL Lielahti sijaitsee länsi-Tampereella Lielahden kauppakeskittymässä aivan Vaasaan johtavan tien varressa. XXL Lielahti on kooltaan lähes 4000 m2, joka mahdollistaa laajan valikoiman urheilun, ulkoilun ja vapaa-ajan huippumerkkejä parhaaseen hintaan.

Lisäksi asiantuntevat myyjämme ovat aina valmiina auttamaan sinua. Henkilöstöstämme löytyy laaja kirjo eri lajien harrastajia, urheilijoita ja ulkoilusta pitäviä henkilöitä. Erityinen vahtuutemme on osaava ja asiantunteva huoltohenkilökuntamme, Huollamme polkupyörät ja sukset sekä teroitamme luistimetkin ammattitaidolla.

XXL:ssä painotamme, että kaikenlaiset urheilu- ja ulkoiluvälineet tulee löytyä saman katon alta ja olla kaikkien saatavilla. Uskomme myös, että urheilu ja ulkoilu yhdistää meitä - iästä, sukupuolesta, asuinpaikasta tai taloudellisesta asemasta riippumatta.

All Sports united. Sports unite all.

Mistä löydät meidät

Tavaratalo sijaitsee osoitteessa Taninkatu 1:ssä ja noin 6,4 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Tavaratalosta löytyy WC sekä lähes 150 ilmaista parkkipaikkaa.

Julkinen liikenne

Bussien 9, 19, 12, 80 ja 82 pysäkit sijaitsevat aivan XXL Lielahden läheisyydessä, vain 2-3 minuutin kävelymatkan etäisyydellä.

Mitä eri osastoja Lielahden XXL-tavaratalosta löytyy?

Urheilu, juoksu & treeni

Tältä osastolta löydät kaiken tarvittavan muun muassa juoksemiseen, kuntosalille, voimaharjoitteluun, koripalloon, jalkapalloon, golfiin, frisbeegolfiin, tennikseen, vesiurheiluun, jääkiekkoon, rullaluisteluun ja skeittaukseen. Löydät tältä osastolta myös peleihin ja leikkihin soveltuvat välineet, kuten trampoliinit ja pöytäpelit.

Lapset & vapaa-aika

Tältä osastolta löydät aikuisten vapaa-ajan vaatteet ja kengät sekä lasten ja nuorten vaatteet ja kengät ulkoiluun, treeneihin ja vapaa-aikaan.

Ulkoilu & retkeily

Täältä löydät kaiken mitä tarvitset ulkoiluun, retkeilyyn ja metsästykseen. Olit sitten lähdössä ensimmäistä kertaa vaellukselle tai etsit sitten vain vedenpitäviä kenkiä metsään, ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina valmis auttamaan, jotta sinä voit nauttia ulkoilusta.

Sukset & polkupyörät

Tältä osastolta löydät pyörät ja sukset kaikentasoisille ja ikäisille pyöräilijöille, hiihtäjille ja laskettelijoille. Talvisin suksiosastolta löydät välineet hiihtoon ja lasketteluun. Kesäisin pyöräosastolla on puolestaan valtava valikoima erilaisia pyöriä, kuten lasten pyöriä, maantiepyöriä, sähköpyöriä, hybridipyöriä, maastopyöriä ja gravelpyöriä.

XXL Huolto

XXL Huolto on aina valmis auttamaan. Huollamme muun muassa suksia, luistimia ja pyöriä. Voit varata ajan huoltoon kätevästi verkkokaupastamme. Lue lisää huollosta ja katso saatavilla olevat palvelut täältä.

Saatavilla olevat palvelut

 • Suksihuolto
 • Bootfitting, laskettelumonojen muokkaus
 • Pyörähuolto
 • Luistimien teroitus
 • Kenkien IMBOX -kyllästekäsittely
 • Fitstation -jalkaskanneri
 • Kenkien nastoitus

Tervetuloa ostoksille!

Muut tavaratalomme lähinnä sijaintia Tampere, Lielahti

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Jäsenenä saat pisteitä kaikista ostoistasi!