Teemme tilaa varastoon! Jopa -50% Katso tarjoukset

Helsinki, Redi

Aukioloajat

 • Maanantaina 10:00-20:00
 • Tiistaina 10:00-20:00
 • Keskiviikkona 10:00-20:00
 • Torstaina 10:00-20:00
 • Perjantaina 10:00-20:00
 • Lauantaina 10:00-18:00
 • Sunnuntaina 12:00-18:00

Lisätietoja

XXL Redi

Verkkokauppatilausten nouto XXL-tavaratalosta

Verkkokauppatilaukset voi noutaa myymälän toisesta kerroksesta infopisteiltä tai keneltä tahansa vapaana olevalta myyjältä.

Lue lisää toimitusehdoista täältä.

Mitä erityistä on Redin XXL-tavaratalossa?

XXL Redi on vain kolmen metropysäkin päässä Helsingin keskustasta. Tavaratalomme kahdesta kerroksesta löydät kattavan valikoiman urheilun ja vapaa-ajan huippumerkkejä parhaaseen hintaan. Lisäksi asiantuntevat myyjämme ovat aina valmiina auttamaan sinua. Kauppakeskus Redissä hoituu kerralla kaikki perheen ostokset!

XXL Redissä on kesäisin kattava valikoima polkupyöriä, sekä talvisin laaja suksivalikoima.Redistä löytyy myös ammattitaitoinen huoltohenkilökunta. XXL:ssä painotamme, että kaikenlaiset urheilu- ja ulkoiluvälineet tulee löytyä saman katon alta ja olla kaikkien saatavilla. Uskomme myös, että urheilu ja ulkoilu yhdistää meitä - iästä, sukupuolesta, asuinpaikasta tai taloudellisesta asemasta riippumatta.

All Sports united. Sports unite all.

Mistä löydät meidät?

Tavaratalo sijaitsee osoitteessa Hermannin rantatie 5, 00580 Helsinki, joka on noin 5km Helsingin keskustasta. Julkisella liikenteellä REDIin menee vain 5 minuuttia keskustasta. XXL-tavaratalon löydät Redin toisesta ja kolmannesta kerroksesta.

Pysäköinti

Kauppakeskus REDI:stä löytyy suuri parkkihalli, jossa ensimmäinen tunti on ilmainen. Taskuparkki-sovelluksella saat jopa 3 h ilmaista pysäköinti aikaa.

Julkinen liikenne (lisää linjat ja etäisyys kauppaan)

Kaikki metrot itään (6min. keskustasta), 2min kävely

Bussi 16 tai 55 Rautatientorilta Rediin, 5min kävely.

Bussi 510, 500, 59 Pasilasta Rediin. 5min kävely

Mitä eri osastoja meillä on

Urheilu, juoksu & treeni

Tältä osastolta löydät kaiken tarvittavan muun muassa juoksemiseen, kuntosalille, voimaharjoitteluun, koripalloon, jalkapalloon, golfiin, frisbeegolfiin, tennikseen, vesiurheiluun, jääkiekkoon, rullaluisteluun ja skeittaukseen. Löydät tältä osastolta myös peleihin ja leikkeihin soveltuvat välineet, kuten trampoliinit ja pöytäpelit.

Lapset & vapaa-aika

Tältä osastolta löydät aikuisten vapaa-ajan vaatteet ja kengät sekä lasten ja nuorten vaatteet ja kengät ulkoiluun, treeneihin ja vapaa-aikaan.

Ulkoilu & retkeily

Täältä löydät kaiken mitä tarvitset ulkoiluun, retkeilyyn ja metsästykseen. Olit sitten lähdössä ensimmäistä kertaa vaellukselle tai etsit sitten vain vedenpitäviä kenkiä metsään, ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina valmis auttamaan, jotta sinä voit nauttia ulkoilusta.

Sukset & polkupyörät

Tältä osastolta löydät pyörät ja sukset kaiken tasoisille ja ikäisille pyöräilijöille, hiihtäjille ja laskettelijoille. Talvisin suksiosastolta löydät välineet hiihtoon ja lasketteluun. Kesäisin pyöräosastolla on puolestaan valtava valikoima erilaisia pyöriä, kuten lasten pyöriä, maantiepyöriä, sähköpyöriä, hybridipyöriä, maastopyöriä ja gravelpyöriä.

XXL Huolto (HUOM! REDIN HUOLTO SULKEUTUU PERJANTAISTA 23.2.2024 ALKAEN)

XXL Huolto on aina valmis auttamaan. Huollamme muun muassa suksia, luistimia ja pyöriä. Voit varata ajan huoltoon kätevästi verkkokaupastamme. Lue lisää huollosta ja katso saatavilla olevat palvelut täältä.

Mitä eri palveluita meillä on

 • Suksihuolto
 • Pyörähuolto
 • Bootfitting, laskettelumonojen muokkaus
 • Luistimien teroitus
 • Kenkien IMBOX -kyllästekäsittely
 • Fitstation -jalkaskanneri
 • Kenkien nastoitus

Muut tavaratalomme lähinnä sijaintia Helsinki, Redi

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Jäsenenä saat pisteitä kaikista ostoistasi!