Teemme tilaa varastoon! Jopa -50% Katso tarjoukset

Helsinki, Kluuvi

Aukioloajat

 • Maanantaina 10:00-20:00
 • Tiistaina 10:00-20:00
 • Keskiviikkona 10:00-20:00
 • Torstaina 10:00-20:00
 • Perjantaina 10:00-20:00
 • Lauantaina 10:00-18:00
 • Sunnuntaina 12:00-18:00

Lisätietoja

XXL Kluuvi

Verkkokauppatilausten nouto Kluuvin XXL-tavaratalosta

Jos tilauksesi on saapunut pakettiautomaattiin, löydät automaatin myymälämme 1. kerroksesta suoraan sisäänkäynnin edestä. Automaatista voit noutaa paketin koodilla, jonka löydät noutoilmoituksesta. Henkilökunnalta noudettavat toimitukset voit noutaa myymälän 1. kerroksesta myyjältä tai kassalta. Lue lisää toimitusehdoista täältä.

Mitä erityistä on Kluuvin XXL-tavaratalossa?

XXL Kluuvi sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tavaratalo sijaitsee Kluuvin kauppakeskuksessa Aleksanterinkadulla 2. kerroksessa. Yli 3000m2 kokoisesta tavaratalosta löydät varmasti kaiken tarvittavan urheiluun ja vapaa-aikaan alan huippumerkeiltä, sekä tietysti parhaaseen hintaan.

Tavaratalo sijaitsee kahdessa kerroksessa. 1. kerroksesta löydät tekstiilit ja jalkineet, niin juoksuun kuin treeniin. Samasta kerroksesta löydät myös pakettiautomaattimme, sekä kassat. 2. kerroksesta löydät urheiluvälineet mailapeleistä joukkueurheiluun, vapaa-aika ja lastenosaston, ulkoilu- ja metsästysosaston sekä suksi-, pyörä- ja urheiluelektroniikkaosaston. Huoltopalvelumme sijaitsee suksi- ja pyöräilyosaston välittömässä läheisyydessä.

Asiantuntevat myyjämme ovat aina valmiita auttamaan sinua.

XXL:ssä painotamme, että kaikenlaiset urheilu- ja ulkoiluvälineet tulee löytyä saman katon alta ja olla kaikkien saatavilla. Uskomme myös, että urheilu ja ulkoilu yhdistää meitä - iästä, sukupuolesta, asuinpaikasta tai taloudellisesta asemasta riippumatta.

All Sports united. Sports unite all.

Mistä löydät meidät

Tavaratalo sijaitsee osoitteessa Aleksanterinkatu 9, 00100 Helsinki aivan Helsingin ydinkeskustassa. Löydät WC:n kauppakeskuksen 2. kerroksesta.

Pysäköinti

XXL Kluuvissa autolla asioivat asiakkaat voivat pysäköidä autonsa Europark Kluuviin. XXL Kluuvi tarjoaa tunnin ilmaista parkkiaikaa yli 50€ ostoksista. Edun voi lunastaa kassaltamme maksun yhteydessä ilmoittamalla auton rekisterinumeron.

Tarkemman tiedot pysäköinnistä osoitteessa:

https://www.europark.fi/pysakointikohteet/helsinki/p-kluuvi/

Julkinen liikenne (lisää linjat ja etäisyys kauppaan)

Helsingin rautatieasema 500 m kävelymatka.

Metro M1 ja M2, yliopiston asema, 50 m kävelymatka.

Raitiovaunu, linja 7 Aleksanterinkatu, 50 m kävelymatka

Bussi 147A,192T, 200, 322, 332, 421,71, 500 m kävelymatka

Mitä eri osastoja Kluuvin XXL-tavaratalosta löytyy?

Urheilu, juoksu & treeni

Tältä osastolta löydät kaiken tarvittavan muun muassa juoksemiseen, kuntosalille, voimaharjoitteluun, koripalloon, jalkapalloon, golfiin, frisbeegolfiin, tennikseen, vesiurheiluun, jääkiekkoon, rullaluisteluun ja skeittaukseen. Löydät tältä osastolta myös peleihin ja leikkihin soveltuvat välineet, kuten trampoliinit ja pöytäpelit.

Lapset & vapaa-aika

Tältä osastolta löydät aikuisten vapaa-ajan vaatteet ja kengät sekä lasten ja nuorten vaatteet ja kengät ulkoiluun, treeneihin ja vapaa-aikaan.

Ulkoilu & retkeily

Täältä löydät kaiken mitä tarvitset ulkoiluun, retkeilyyn ja metsästykseen. Olit sitten lähdössä ensimmäistä kertaa vaellukselle tai etsit sitten vain vedenpitäviä kenkiä metsään, ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina valmis auttamaan, jotta sinä voit nauttia ulkoilusta.

Sukset & polkupyörät

Tältä osastolta löydät pyörät ja sukset kaikentasoisille ja ikäisille pyöräilijöille, hiihtäjille ja laskettelijoille. Talvisin suksiosastolta löydät välineet hiihtoon ja lasketteluun. Kesäisin pyöräosastolla on puolestaan valtava valikoima erilaisia pyöriä, kuten lasten pyöriä, maantiepyöriä, sähköpyöriä, hybridipyöriä, maastopyöriä ja gravelpyöriä.

XXL Huolto

XXL Huolto on aina valmis auttamaan. Huollamme muun muassa suksia, luistimia ja pyöriä. Voit varata ajan huoltoon kätevästi verkkokaupastamme. Lue lisää huollosta ja katso saatavilla olevat palvelut täältä.

Saatavilla olevat palvelut

 • Suksihuolto
 • Bootfitting, laskettelumonojen muokkaus
 • Pyörähuolto
 • Luistimien teroitus
 • Kenkien IMBOX -kyllästekäsittely
 • Fitstation -jalkaskanneri
 • Kenkien nastoitus
 • Golfmailan gripin vaihto tai asennus
 • Yhteistyökumppanimme aseseppäpalvelut ja asehuolto

Tervetuloa ostoksille!

Muut tavaratalomme lähinnä sijaintia Helsinki, Kluuvi

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL REWARD -jäseneksi

Jäsenenä saat pisteitä kaikista ostoistasi!