SportLife Creatine 200 g, kreatiinimonohydraattijauhe, Natural

5,70€ (21,92€/kg)

SportLife Creatine 200 g, kreatiinimonohydraattijauhe, Natural

5,70€ (21,92€/kg)

Tuotekuvausarrow down icon

Laadukas ja edullinen kreatiinimonohydraattijauhe. Kreatiini parantaa suorituskykyä peräkkäisissä lyhytkestoisissa ja korkeatehoisissa harjoituksissa.

SportLife Nutrition® CREATINE on 100% puhdasta kreatiinijauhetta, joka tuotetaan uusinta teknologiaa apuna käyttäen. Laadun varmistamiseksi tuote testataan 3-vaiheisella testausmenetelmällä, jonka ansiosta tuotetta voidaan pitää yhtenä markkinoiden puhtaimpana ja tehokkaimpana kreatiinivalmisteena. CREATINE ei sisällä raskasmetalleja eikä muitakaan kreatiinin valmistuksessa sivutuotteena muodostuvia kemiallisia ylijäämiä. Lihasvoiman lisäämiseen, lihasmassan hankkimiseen ja nopeuttamaan palautumista.

Kreatiinimonohydraatin on useissa tutkimuksissa osoitettu parantavan urheilijan sarjakestävyyttä ja lisäävän maksimivoimaa lyhytkestoisessa suorituksessa. Kreatiinimonohydraati sopii erityisen hyvin urheilijoille, joiden tavoitteena on lisätä voimaa ja kehon lihasmassaa luonnollisella tavalla. Kreatiinimonohydraati nopeuttaa myös harjoituksesta palautumista merkittävästi. Kreatiinimonohydraati sopii sekä kuntoilijoille että huippu-urheilijoille ja ehkä juuri tästä syystä se onkin yksi tunnetuimpia ja käytetyimpiä tehonlisäysvalmisteita.

Ominaisuudet:

- Lisää maksimivoimaa
- Nopeuttaa kovasta harjoituksesta palautumista
- Antaa potkua treeniin
- Parantaa harjoituskestävyyttä
- Sopii palautumisjuomiin
- Liukenee hyvin nesteisiin
- Neutraalin makuinen
- Imeytyy erittäin hyvin
-Turvallinen käyttää

Suositeltava vuorokausiannos / Käyttöohje:
Kreatiinin käyttö aloitetaan 7 päivän latausjaksolla, jonka aikana kreatiinia käytetään 20 g päivässä. Ota 5 g ennen aamiaista, ennen harjoittelua, harjoittelun jälkeen ja päivän viimeisellä aterialla. Latausjakson jälkeen siirrytään 5–8 viikon ylläpitojaksoon, jonka aikana kreatiinia käytetään 5–10 g päivässä. Paras ajankohta kreatiinin nauttimiselle on harjoituksen jälkeen. Ylläpitojaksoa seuraa 2–4 viikon tauko kreatiinin käytöstä. Voit sekoitaa kreatiinia veteen tai mehuun. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ainekset: 100 % kreatiinimonohydraatti.
Ingredienser: 100 % kreatinmonohydrat.

Pakkauskoko:
200 g
Säilytys: Huoneenlämmössä tai viileämmässä, valolta ja kosteudelta suojattuna.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä