Yhteenveto

  • Et ole valinnut vielä Palautuminen
  • Et ole valinnut vielä Ennen treeniä
  • Et ole valinnut vielä BCAA
  • Valitse vielä käyttäjän tiedot

Lisävarusteet

Sportlife Before-During-After

64,90€ Säästät 0,80€

Kokonaisvaltainen lisäravinnepaketti kuntoilijalle, joka haluaa saada tehoa treeniin ja maksimoida palautumisen ja lihasmassan kasvattamisen. Kerosene-latausjuoma nautitaan 30-45 min ennen harjoittelua. BCAA-aminohappojuoma nautitaan harjoituksen aikana. Recovery+ -palautusjuoma nautitaan harjoittelun jälkeen.

Kerosene on kehitetty parantamaan kovien fyysisten harjoitusten tehoa äärimmilleen. Ennen harjoitusta nautittava uuden sukupolven latausjuoma sinulle, joka haluat kehittyä ja treenata vieläkin kovempaa. Tehonlisääjä kovaan harjoitteluun. Sisältää runsaasti erilaisia ainesosia, joilla jokaisella on erilaisia toimintamekanismeja, sekä solutasolla, että keskushermostoa stimuloimalla. Erilaiset kreatiinin muodot parantavat välitöntä energiantuottoa anaerobisessa suorituksessa. AKG (arginiini-alfa-ketoglutaraatti) ja sitruliinimalaatti lisäävät typpioksidin tuotantoa, mikä puolestaan laajentaa laskimosuonia ja tehostaa verenvirtausta tuoden valtavan paineen harjoiteltavaan lihakseen. Yhdistelmällä on monia muitakin positiivisia vaikutuksia, esimerkiksi kasvuhormonin ja IGF-1:n tuotannon lisääminen. Beta-alaniini nostaa lihasten karnosiinipitoisuutta, minkä ansiosta maitohaponsietokyky paranee merkittävästi. Magnesiumsitraatti hydraa lihassoluja ja optimoi niiden toimintaa fyysisessä työssä. C-vitamiinin avulla vähennetään kortisolin negatiivista vaikutusta. Kerosenessa on myös ainutlaatuinen yhdistelmä noradrenaliinin ja adrenaliinin esiasteita (l-tyrosiini ja l-fenyylialaniini) sekä keskushermostoa stimuloivia aineita (kofeiini ja tauriini). Näiden neljän aineen yhteisvaikutuksesta saadaan räjähtävää potkua ja piristystä treeneihin.

BCAA-aminohappojuoma on harjoituksen aikana nautittava hyvänmakuinen aminohappojuomajauhe, jonka edistää lihaskasvua ja palautumista. BCAA aminohappoja ovat L-leusiini, L-isoleusiini ja L-valiini. Niitä kutsutaan rakenteensa vuoksi haaraketjuisiksi aminohapoiksi. Rasituksen aikana BCAA aminohappoja puretaan runsaasti, joten on erittäin perusteltua ottaa niitä erityisesti harjoituksen aikana, mutta myös pitkin päivää. SportLife Nutrition® BCAA Transport tuotteen ansiosta lihaspurku vähenee, lihaskasvu stimuloituu ja palautuminen nopeutuu. Lihasten kipeytyminen niin ikään vähenee. Nämä positiiviset vaikutukset tehostuvat negatiivisen kaloritasapainon vallitessa eli dieetillä.

Recovery+ soveltuu erinomaisesti kaikille urheilua harrastaville. Sen kaksivaiheinen menetelmä takaa tehokkaan palautumisen heti nauttimisesta useiden tuntien päähän. Ensimmäisessä vaiheessa vaikuttavat nopeasti imeytyvät pilkotut eli hydrolisoidut proteiinit ja lyhytketjuiset hiilihydraatit. Toisessa vaiheessa palautuminen jatkuu pitkäketjuisilla proteiineilla ja hitaasti imeytyvillä hiilihydraateilla, joiden vaikutus kestää useita tunteja. Tuotetta on täydennetty palautumiselle olennaisilla aineosilla L-glutamiinilla ja kreatiinilla. Recovery+ täydentää tehokkaasti loppuun kuluneet glykogeenivarastot, vähentää harjoituksen jälkeistä väsymystä ja nopeuttaa huomattavasti palautumista. RECOVERY:n proteiinit ja hiilihydraatit ovat instantoituja.

 

Lue lisää

Kuinka ostaa paketti

Valitse tuotteet.

Valitse lisävarusteet.

Lisää käyttäjän tiedot (suksipaketeissa)


1Palautuminen

SportLife Recovery+, palautusjuoma, Mansikka

Palautumisjuoma kovaan treeniin, jossa tavoitteena on kasvattaa tai ylläpitää tiukkaa lihasmassaa. Nautitaan heti urheilusuorituksen jälkeen.

Palautusjuoma on tärkein yksittäinen ravinne, vaikka muu ruokavalio olisi kuinka hyvä. Palautusjuoman tarkoituksena on antaa elimistölle sen eniten tarvitsemat ravinteet mahdollisimman nopeasti ja mahdollisimman nopeasti imeytyvässä muodossa.
Recovery+ soveltuu erinomaisesti kaikille urheilua harrastaville. Sen kaksivaiheinen menetelmä takaa tehokkaan palautumisen heti nauttimisesta useiden tuntien päähän. Ensimmäisessä vaiheessa vaikuttavat nopeasti imeytyvät pilkotut eli hydrolisoidut proteiinit ja lyhytketjuiset hiilihydraatit. Toisessa vaiheessa palautuminen jatkuu pitkäketjuisilla proteiineilla ja hitaasti imeytyvillä hiilihydraateilla, joiden vaikutus kestää useita tunteja. Tuotetta on täydennetty palautumiselle olennaisilla aineosilla L-glutamiinilla ja kreatiinilla. Recovery+ täydentää tehokkaasti loppuun kuluneet glykogeenivarastot, vähentää harjoituksen jälkeistä väsymystä ja nopeuttaa huomattavasti palautumista. RECOVERY:n proteiinit ja hiilihydraatit ovat instantoituja.

Käyttöohje: Sekoita kaksi mittalusikallista (n. 65 g) jauhetta n. 400 ml:aan vettä tai maitoa. Suositellaan sekoitettavaksi juomamixerissä. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Ominaisuudet:
- Nopeuttaa tehokkaasti palautumista
- Vähentää lihaskipua
- Parantaa suorituskykyä
- Voit harjoitella useammin
- Kaksivaiheinen palautumisjuoma
- Sisältää 100 % puhdasta kreatiinimonohydraattia
- Lisätty palautumista edistäviä aminohapoja L-glutamiinia ja L-leusiinia
- Toimii kaikissa urheilulajeissa, mutta soveltuu parhaiten painoharjoitteluun tai muuten kovaan harjoitteluun
- Sekoittuu hyvin
- Miellyttävän makuinen

Ravintosisältö/ Näringsinnehåll 100 g

Energia / Energi  1448 kJ / 346 kcal
Rasva / Fett 1,4 ,  josta tyydyttynyttä / varav mättat fett  1 g
Hiilihydraatit / Kolhydrat 39 g, josta sokereita / varav sockerarter 18 g
Proteiini / Protein 40 g
Suola / Salt 0,2 g
Kreatiinimonohydraatti / Kreatinmonohydrat 7 g
L-glutamiini / L-glutamin 7 g
L-leusiini / L-leucin5 g
Sisältää laktoosia / innehåller laktos 0,2 g.

* Tuotteen ravintosisältö on otettu mansikkamausta. Muiden makujen ravintosisältö voi hieman vaihdella.

Ainekset/ Ingredienser: Vähälaktoosinen ultrasuodatettu heraproteiinikonsentraatti(maidosta), hydrolisoitu heraproteiini (maidosta), dextroosi, maltodekstriini, L-glutamiini, L-leusiini, kreatiini.

Tuote sisältää myös aromia, väriaineita (mansikka), kaakaojauhetta (suklaa) 100 % raakakaakao-jauhe/luontainen aromi kemfe (raakakaakao) ja makeutusainetta. Raakakaakao makuisen tuotteen makeus tulee stevioliglykosiditista, joka on Stevia –kasvista valmistettu luonnollinen makeutusaine.

Maut: mansikka, suklaa, vanilja ja raakakaakao/stevia
Pakkauskoot: 1000 g
Säilytys: Huoneenlämmössä tai viileämmässä, valolta ja kosteudelta suojattuna.
 

Lue lisää

Valitse koko arrow down icon

  • 1kg

alert cross icon Tuotetta ei ole tarpeeksi saatavilla


2Ennen treeniä

SportLife Kerosene 400 g, latausjuoma, Omena

Ennen harjoitusta nautittava uuden sukupolven latausjuoma sinulle, joka haluat kehittyä ja treenata vieläkin kovempaa. Tehonlisääjä kovaan harjoitteluun.

SportLife Nutrition® Kerosene on kehitetty parantamaan kovien fyysisten harjoitusten tehoa äärimmilleen. Se on uuden polven latausjuoma, joka sisältää runsaasti erilaisia ainesosia, joilla jokaisella on erilaisia toimintamekanismeja, sekä solutasolla, että keskushermostoa stimuloimalla.

Erilaiset kreatiinin muodot parantavat välitöntä energiantuottoa anaerobisessa suorituksessa. AKG (arginiini-alfa-ketoglutaraatti) ja sitruliinimalaatti lisäävät typpioksidin tuotantoa, mikä puolestaan laajentaa laskimosuonia ja tehostaa verenvirtausta tuoden valtavan paineen harjoiteltavaan lihakseen. Yhdistelmällä on monia muitakin positiivisia vaikutuksia, esimerkiksi kasvuhormonin ja IGF-1:n tuotannon lisääminen. Beta-alaniini nostaa lihasten karnosiinipitoisuutta, minkä ansiosta maitohaponsietokyky paranee merkittävästi. Magnesiumsitraatti hydraa lihassoluja ja optimoi niiden toimintaa fyysisessä työssä. C-vitamiinin avulla vähennetään kortisolin negatiivista vaikutusta. Kerosenessa on myös ainutlaatuinen yhdistelmä noradrenaliinin ja adrenaliinin esiasteita (l-tyrosiini ja l-fenyylialaniini) sekä keskushermostoa stimuloivia aineita (kofeiini ja tauriini). Näiden neljän aineen yhteisvaikutuksesta saadaan räjähtävää potkua ja piristystä treeneihin.

Huolimatta Kerosenen erittäin voimakkaista vaikutuksista se on doping vapaa. Tuote on hiilihydraatiton, joten se soveltuu loistavasti myös painonpudottajille.  Loistava latausjuoma, kun tavoitteena on kehittyä ja treenata vieläkin kovempaa.

Matti “Guru” Halonen: “Olen kehittänyt tuotteen täysin ilman kompromisseja ja voin lämpimästi suositella sitä kaikille, jotka haluavat saada 100 % irti harjoituksistaan.”

Käyttöohje: Sekoita 25 g (yksi mitallinen) jauhetta n. 400 ml:aan kylmää vettä ja nauti 30–45 minuuttia ennen harjoitusta tyhjään vatsaan. Suositellaan sekoitettavaksi juomamixerissä. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Ominaisuudet:
- Nopeuttaa tehokkaasti palautumistaparantaa
- Suorituskykyä
- Lisää kasvuhormonin ja IGF-1:n tuotantoa
- Lisää typpioksidin tuotantoa
- Parantavat välitöntä energiantuottoa anaerobisessa
- Suorituksessa
- Tehostaa verenvirtausta tuoden valtavan paineen
- Harjoiteltavaan lihakseen
- Lihasvoimaa lisäävä vaikutus
- Piristävä ja energiaa antava!
- Parantaa keskittymiskykyä
- Kovempi lihaspumppi
- Edistää palautumista
- Nostaa vireystilaa
- Nopeuttaa reaktioaikaa
- Puskuroi maitohappoja

Ainekset: Beta-Alaniini, L-arginiini-AKG, kreatiinimalaatti, kreatiinimonohydraatti, L-sitruliinimalaatti, tauriini, L-tyrosiini, L-fenyylialaniini, C-vitamiini, magnesiumsitraatti, kofeiini, omenahappo, aromi, väriaine(punajuurijauhe), makeutusaineet: (E 951, E 950).
Ingredienser: Beta-alanin, L-arginin-AKG, kreatinmalat, kreatin monohydrat, L-citrulinmalat, taurin, L-tyrosin, L-fenylalanin, C-vitamin, magnesiumcitrat, koffein, äppelsyra, smak, färgämnen (rödbetspulver), sötningsmedel (E 951, E 950).

Maku: Omena-päärynä
Pakkauskoko: 400 g
Säilytys: Huoneenlämmössä tai viileämmässä, valolta ja kosteudelta suojattuna.

Lue lisää

Valitse koko arrow down icon

  • 400g

alert cross icon Tuotetta ei ole tarpeeksi saatavilla


3BCAA

BCAA Transport 300 g, vesimeloni-vadelma,aminohappovalmiste, Marja

Harjoituksen aikana nautittava hyvänmakuinen aminohappojuomajauhe, jonka edistää lihaskasvua ja palautumista.

BCAA aminohappoja ovat L-leusiini, L-isoleusiini ja L-valiini. Niitä kutsutaan rakenteensa vuoksi haaraketjuisiksi aminohapoiksi. Rasituksen aikana BCAA aminohappoja puretaan runsaasti, joten on erittäin perusteltua ottaa niitä erityisesti harjoituksen aikana, mutta myös pitkin päivää. SportLife Nutrition® BCAA Transport tuotteen ansiosta lihaspurku vähenee, lihaskasvu stimuloituu ja palautuminen nopeutuu. Lihasten kipeytyminen niin ikään vähenee. Nämä positiiviset vaikutukset tehostuvat negatiivisen kaloritasapainon vallitessa eli dieetillä.

SportLife Nutrition® BCAA Transport on erittäin hyvän makuinen, liukenee helposti veteen eikä sisällä keinotekoisia makeutusaineita. Siinä BCAA aminohapot ovat keskenään oikeassa suhteessa, jotta optimaalinen vaikutus saavutetaan.

Tuote makeutettu STEVIA:lla, joka on täysin luonnollinen ja kaloriton makeutusaine. Loistava latausjuoma, kun tavoitteena on kehittyä ja treenata vieläkin kovempaa. Lihasvoiman lisäämiseen, lihasmassan hankkimiseen ja nopeuttamaan palautumista.

Käyttöohje: Sekoita 12g (yksi mitallinen) jauhetta n. 300ml:aan kylmää vettä. Tuotteen optimaalinen nauttimisaika on treenin aikana. Tuotetta voi nauttia myös ennen treeniä, treenin jälkeen ja aterioiden välillä. Suositellaan sekoitettavaksi juomamixerissä. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Ominaisuudet:
- Nopeuttaa tehokkaasti palautumista
- Parantaa proteiinisynteesiä
- Vähentää lihaspurkua
- Lihaskasvu stimuloituu
- Palautuminen nopeutuu
- Lihasten kipeytyminen vähenee
- Tehostaa harjoituksesta palautumista
- Makeutettu stevialla
- Aminohappopitoisuus peräti 70 %
- Ei sisällä lisättyä sokeria, maltoa tai aspartaamia
- Laktoositon ja gluteeniton
- Markkinoiden paras makuisempia BCAA tuotteita, ellei paras.

Ainekset: L-leusiini, L-valiini, L-isoleusiini, omenahappo, aromi, väriaine(punajuurijauhe), luontainen makeutusaine: stevioliglykosidit.
Ingredienser: L-leucin, L-valin, L-isoleucin, äppelsyra, smakämnen, färgämnen (rödbetspulver), naturligt sötningsmedel: steviolglykosider.
Maut: Vesimelooni-vadelma.
Pakkauskoko: 300 g
Säilytys: Huoneenlämmössä tai viileämmässä, valolta ja kosteudelta suojattuna.

 

Lue lisää

Valitse koko arrow down icon

  • 300g

alert cross icon Tuotetta ei ole tarpeeksi saatavilla

Sportlife BCAA Transport Cola, Cola

Harjoituksen aikana nautittava hyvänmakuinen aminohappojuomajauhe, jonka edistää lihaskasvua ja palautumista.

BCAA aminohappoja ovat L-leusiini, L-isoleusiini ja L-valiini. Niitä kutsutaan rakenteensa vuoksi haaraketjuisiksi aminohapoiksi. Rasituksen aikana BCAA aminohappoja puretaan runsaasti, joten on erittäin perusteltua ottaa niitä erityisesti harjoituksen aikana, mutta myös pitkin päivää. SportLife Nutrition® BCAA Transport tuotteen ansiosta lihaspurku vähenee, lihaskasvu stimuloituu ja palautuminen nopeutuu. Lihasten kipeytyminen niin ikään vähenee. Nämä positiiviset vaikutukset tehostuvat negatiivisen kaloritasapainon vallitessa eli dieetillä.

SportLife Nutrition® BCAA Transport on erittäin hyvän makuinen, liukenee helposti veteen eikä sisällä keinotekoisia makeutusaineita. Siinä BCAA aminohapot ovat keskenään oikeassa suhteessa, jotta optimaalinen vaikutus saavutetaan.

Tuote makeutettu STEVIA:lla, joka on täysin luonnollinen ja kaloriton makeutusaine. Loistava latausjuoma, kun tavoitteena on kehittyä ja treenata vieläkin kovempaa. Lihasvoiman lisäämiseen, lihasmassan hankkimiseen ja nopeuttamaan palautumista.

Käyttöohje: Sekoita 12g (yksi mitallinen) jauhetta n. 300ml:aan kylmää vettä. Tuotteen optimaalinen nauttimisaika on treenin aikana. Tuotetta voi nauttia myös ennen treeniä, treenin jälkeen ja aterioiden välillä. Suositellaan sekoitettavaksi juomamixerissä. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Ominaisuudet:
- Nopeuttaa tehokkaasti palautumista
- Parantaa proteiinisynteesiä
- Vähentää lihaspurkua
- Lihaskasvu stimuloituu
- Palautuminen nopeutuu
- Lihasten kipeytyminen vähenee
- Tehostaa harjoituksesta palautumista
- Makeutettu stevialla
- Aminohappopitoisuus peräti 70 %
- Ei sisällä lisättyä sokeria, maltoa tai aspartaamia
- Laktoositon ja gluteeniton
- Markkinoiden paras makuisempia BCAA tuotteita, ellei paras.

Ainekset: L-leusiini, L-valiini, L-isoleusiini, omenahappo, aromi, väriaine(punajuurijauhe), luontainen makeutusaine: stevioliglykosidit.
Ingredienser: L-leucin, L-valin, L-isoleucin, äppelsyra, smakämnen, färgämnen (rödbetspulver), naturligt sötningsmedel: steviolglykosider.
Maut: Cola ja Omena.
Pakkauskoko: 300 g
Säilytys: Huoneenlämmössä tai viileämmässä, valolta ja kosteudelta suojattuna.

 

Lue lisää

Valitse koko arrow down icon

  • 300g

alert cross icon Tuotetta ei ole tarpeeksi saatavilla

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä