XXL logo
Kirjaudu sisään

Jopa -70% Helly Hansen, Kari Traa & Bula! Katso tarjoukset

TuotekuvaTuotekuvaTuotekuva
Vain verkkokaupasta
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
 • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin*
 • 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus
 • Ilmainen palautus ja vaihto
 • 365Hintalupaus ostohetkellä

Selaa

TuotekuvausTekniset tiedotOppaatTuotearvostelut

SilvaHeadlamp Free 2 000 M, ajovalaisin

 • Ladattava: Kyllä
 • Lumen: 1000 lm
 • Vedenpitävä: Kyllä
Kirjoita tuotearvostelu

194€

STD-Headlamp Free 2 000 M, ajovalaisin

STD

Tarkista myymäläsaatavuus

Valitse koko tarkistaaksesi myymäläsaatavuus

Tarkista express-toimitusmahdollisuus

Aina ilmainen toimitus tavarataloihimme (alle 35kg tuotteille)

Muut ostivat myös

  Tuotekuvaus

  Modulaarisella rakenteella varustettu ajovalaisin, kaikki osat ja lisävarusteet ovat vaihdettavissa. 2000 lumenia, ladattava akku ja integroidut kaapelit. Pitkän kantaman kohdevalot lähellä valonheittimiä.

  Silva Free -sarja antaa sinulle enemmän valoa pienemmässä ja monipuolisemmassa ajovalaisimessa - useiden innovatiivisten ominaisuuksien ansiosta. Kaikki kaapelit on sijoitettu sankan sisään, mikä takaa erinomaisen kokemuksen ja optimaalisen jäähdytyksen, jotta voit keskittyä parempaan suorituskykyyn. Kaikki tämä on kääritty maailman ensimmäiseen modulaariseen ajovalosarjaan.

  Silva Free 2000 M -otsalamppu on täydellinen valinta maastohiihtoon, polkujuoksuun tai pidempiin harjoituslenkkeihin. Kun Silva kehitti Free-ajovalaisimen, he halusivat luoda enemmän vähemmästä. Vähemmän johtoja, vähemmän vaivaa ja vähemmän monimutkaisuutta. Otsalamppu istuu mukavasti päähän ja on erittäin monipuolinen käytössä.

  Se on varustettu Airflow-tekniikalla, joka tuottaa vähemmän lämpöä ja enemmän valoa. Jäähdytys on olennaista ajovalaisimen toiminnan kannalta. Lyhdyssä on integroitu alumiinijäähdytin, joka antaa sinulle hyvän valon riippumatta siitä, mitä teet, vaikka seisoisit myös paikallaan ja pitäisit taukoa. Tuloksena on parempi valonlaatu viileämmästä lyhdystä.

  Kaikki osat ja tarvikkeet ovat vaihdettavissa keskenään. Tämä tarkoittaa, että et voi vain vaihtaa eri paristojen välillä, vaan voit myös vaihtaa ajovalon. Ajovalaisimessa on kullatut napsautettavat liittimet, jotka ovat samat kaikissa Free-sarjan osissa.

  Optimoi akku toimintaasi varten, paljon lumenia ja pitkät palamisajat vaativat suuren ja tehokkaan akun. Toisaalta pienempi lamppu, jossa on pienempi lumeni, vaatii myös tehokkaan akun, jos haluat sen kestävän hyvin pitkään. Valitse kevyempi akku, jos et tarvitse niin pitkää palamisaikaa.

  Lautakiinnikkeet, kotijuhlat ja GoPro-kiinnikkeet ovat myös saatavilla lisävarusteita. Sama koskee erikoispitkiä kaapeleita ja yläkaistoja.

  Tuotetiedot:
  - Paino: 124 g
  - Valoteho: 2000
  - Akku: 36 Wh, USB-C-lataus ja 5-vaiheinen akun ilmaisin
  - IP-luokka: IPX6

  Yksityiskohdat:
  - Silva Intelligent Light, yhdistää pitkän kantaman kohdevalon ja lähellä valonheittimen
  - Ilmainen tekniikka integroidulla kaapeli- ja ilmavirtaustekniikalla optimaaliseen jäähdytykseen
  - Nopea ja helppo akun ja lyhtypään vaihto

  Tekniset tiedot

  • Ladattava: Kyllä
  • Lumen: 1000 lm
  • Vedenpitävä: Kyllä
  • Paino: 150 g

  Samankaltaisia tuotteita

   Tuotearvostelut

   Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja.
   Kerro meille mielipiteesi tuotteesta. Palaute on äärimmäisen arvokasta, ja auttaa meitä parantamaan toimintaamme tulevaisuudessa.