XXL logo
Kirjaudu sisään

Jopa -70% Helly Hansen, Kari Traa & Bula! Katso tarjoukset

TuotekuvaTuotekuvaTuotekuva
Vain verkkokaupasta
Tuotekuva
Tuotekuva
Tuotekuva
Katso samankaltaiset tuotteet
 • 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus
 • 100% tyytyväisyystakuu
 • Free shipping on orders over todays price

Selaa

TuotekuvausTekniset tiedotOppaatTuotearvostelut

SilvaHeadlamp Free 1200 S, otsalamppu

 • Ladattava: Kyllä
 • Lumen: 1200 lm
 • Vedenpitävä: Kyllä
Kirjoita tuotearvostelu
189€

STD-Headlamp Free 1200 S, otsalamppu

STD

Tarkista myymäläsaatavuus

Valitse koko tarkistaaksesi myymäläsaatavuus

Tarkista express-toimitusmahdollisuus

Aina ilmainen toimitus tavarataloihimme (alle 35kg tuotteille)

Muut ostivat myös

  Tuotekuvaus

  Modulaarisella rakenteella varustettu otsalamppu. Kaikki osat ja lisävarusteet ovat vaihdettavissa. 1200 lumenia, ladattava akku ja integroidut kaapelit. Pitkän kantaman kohdevalo ja lähivalo.

  Silva Free -sarja antaa sinulle enemmän valoa pienemmässä ja monipuolisemmassa otsalampussa - useiden innovatiivisten ominaisuuksien ansiosta. Kaikki kaapelit on sijoitettu pannan sisään, mikä takaa erinomaisen kokemuksen ja optimaalisen jäähdytyksen, jotta voit keskittyä parempaan suorituskykyyn. Kaikki tämä on pakattu maailman ensimmäiseen modulaariseen otsalamppusarjaan.

  Silva Free 1200 S -otsalamppu on täydellinen valinta maastohiihtoon, polkujuoksuun tai pidempiin harjoituslenkkeihin. Kun Silva kehitti Free-otsalampun, he halusivat luoda enemmän vähemmästä. Vähemmän johtoja, vähemmän vaivaa ja vähemmän monimutkaisuutta. Otsalamppu istuu mukavasti päähän ja on erittäin monipuolinen käytössä.

  Se on varustettu Airflow-tekniikalla, joka tuottaa vähemmän lämpöä ja enemmän valoa. Jäähdytys on olennaista otsalampun toiminnan kannalta. Lampussa on integroitu alumiinijäähdytin, joka antaa sinulle hyvän valon riippumatta siitä, mitä teet, vaikka seisoisit myös paikallaan ja pitäisit taukoa. Tuloksena on parempi valonlaatu viileämmästä lampusta.

  Kaikki osat ja tarvikkeet ovat vaihdettavissa. Tämä tarkoittaa, että et voi vain vaihtaa akkua, vaan voit myös vaihtaa otsalampun. Otsalampussa on kullatut snap-in-liittimet, jotka ovat samat kaikissa Free-sarjan osissa.

  Optimoi akku toimintaasi varten, suuri valoteho ja pitkä palamisaika vaativat suuren ja tehokkaan akun. Toisaalta pienempi lamppu, jossa on pienempi valoteho, vaatii myös tehokkaan akun, jos haluat sen kestävän hyvin pitkään. Valitse kevyempi akku, jos et tarvitse niin pitkää palamisaikaa.

  Ohjaustankokiinnike, kypäräkiinnike ja GoPro-kiinnike ovat myös saatavilla lisävarusteena. Sama koskee erikoispitkiä kaapeleita ja lisänauhaa.

  Tuotetiedot:
  - Paino: 114 g
  - Valoteho: 1 200
  - Akku: 24.1 Wh:n USB-C-lataus ja 5-vaiheinen akun varaustason ilmaisin
  - IP-luokka: IPX5

  Yksityiskohdat:
  - Silva Intelligent Light yhdistää pitkän kantaman kohdevalon ja lähivalon
  - Free-tekniikka integroidulla kaapeli- ja Air Flow -tekniikalla optimaaliseen jäähdytykseen
  - Nopea ja helppo akun ja lampun vaihto

  Tekniset tiedot

  • Ladattava: Kyllä
  • Lumen: 1200 lm
  • Vedenpitävä: Kyllä
  • Paino: 150 g

  Samankaltaisia tuotteita

   Tuotearvostelut

   Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja.
   Kerro meille mielipiteesi tuotteesta. Palaute on äärimmäisen arvokasta, ja auttaa meitä parantamaan toimintaamme tulevaisuudessa.