Wire W road shoe 17, naisten maantiekengät, Valkoinen

150€

Tuotekuvausarrow down icon

Naisten maantiekenkien huippumalleja. Elegantti italialainen muotoilu yhdistyy mukavuuteen, täydelliseen istuvuuteen ja keveyteen, mikä tekee tästä ammattilaisten suosikin.

Soft Instep 3 System® – Anatominen ja miellyttävä hihna jalan yläosassa sekä pehmeä lämpömuovattu materiaali takaavat käyttömukavuuden ja suorituskyvyn. Se jakaa painon tasaisesti koko nilkalle, ja sitä voi säätää molemmilta puolilta, jotta saavutetaan täydellinen keskitetty asento. Soft Instep 3 System voidaan korjata ja vaihtaa.

Uusi Tecno 3 PUSH -solki, yhden napsautuksen säätö molempiin suuntiin. Paino jakautuu tasaisesti koko jalalle, jolloin istuvuus on täydellinen. Huippuhyvä käyttömukavuus ja polkemisen tehokkuus. Voi säätää ajon aikana ja on vaihdettavissa.

Adjustable Heel Retention Device® – Säädettävä kantajärjestelmä, joka kiristää kannan yläosan ja estää jalkaa nousemasta ja kenkää luistamasta sivulle mäissä ja kiihdytyksissä.

Heel Cup System (HCS) – Vahvistettu kanta pitää jalan ihanteellisessa asennossa ja estää kenkää menettämästä muotoaan äärimmäisessä käytössä tai pitkäkestoisessa paineessa ajan mittaan.
Replaceable polyurethane heel pad – pieni osa, joka helpottaa kengillä kävelemistä. Solki on vaihdettavissa.

Vent Carbon Sole – SIDI on pystynyt pienentämään Vent Carbon Solen painoa entisestään. Nyt kannassa on erittäin kevyt osa, joka helpottaa kengillä kävelemistä. Kenkään on myös lisätty vaihdettava varvas-/ilmanvaihtosuoja. Vent Carbon Sole jakaa voiman tasaisesti, sillä se on kevyt ja jäykkä, mutta se on myös erittäin miellyttävä lämpimällä säällä. Pohjassa on integroitu venttiili ja ilmanvaihtokanavat, jotka viilentävät jalkoja kuumina päivinä. Venttiilin voi avata ja sulkea.

Huom! Pyöräilykengissä ei ole klosseja. (Yleensä lukkopolkimia ostettaessa pakettiin kuuluu myös klossit, tarkista että ne ovat mukana).

Ominaisuudet:
- Vent Carbon -pohja ilmanvaihdolla
- Tekno 3 -solki kulkee jalan etuosan ja varpaiden yli ja jakaa painon tasaisesti
- Hyvä istuvuus
- Tyylikäs muotoilu
- Vernice-materiaalin ansiosta kenkä on helppo pitää puhtaana

Tuotetiedot:
Paino: 270 g
Materiaali: Vernice Microfiber -päällinen ja Vent Carbon -pohja
Koot: 38–42

Tekniset tiedotarrow down icon
  • Käyttäjäryhmä: Naiset 
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä