vain xxl.fi
vain xxl.fi

Blast Motion Golf Swing Sensor, golfanturi, Musta

219€

Tuotekuvausarrow down icon

Kätevä golfanturi, joka kiinnittyy helposti minkä tahansa golfmailan päähän. Helppokäyttöinen ja sopii aloittelijoille ja edistyneille golfaajille. Yhteys iOS:iin tai Android.

Blast Motion Golf Swing Sensor on golfanturi, joka on helppo kiinnittää mihin tahansa golfmailaan. Anturi tallentaa ja leikkaa automaattisesti hidastetun videon jokaisesta lyönnistäsi.

Golfanturi muodostaa yhteyden iOS:iin tai Android, ja Blast Golf -sovelluksella saat välitöntä palautetta kaikentyyppisistä lyönneistä, yksityiskohtaista dataa sekä laskelmia lyönnistäsi, jotta voit tutkita tekniikkaasi.

Sovellus tarjoaa muun muassa harjoitusvideoita, jotka tarjoavat vinkkejä, harjoituksia ja käytännön tietoja, jotka auttavat ja tekevät sinusta paremman. Smart Video Capture leikkaa videot automaattisesti luodakseen mittareiden kanssa synkronoituja kohokohtia.

Anturissa on New Air Swing Mode, mikä tarkoittaa, että se voi kerätä arvokasta tietoa, vaikka harjoittelisit vain swingiä lyömättä palloa. Näin voit harjoitella tekniikkaasi milloin ja missä tahansa.

Swing & Stroke -analysaattori tallentaa toimintoja, kun matkapuhelin on kantaman ulkopuolella tai offline-tilassa.

Tuotetiedot:
- Yhteys: iOS ja Android
- Sovellus: Blast Golf
- 5 harjoitustilaa

Muut yksityiskohdat:
- Sisältö: Langaton laturi & kaapeli

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL Reward-jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.