300€

Tuotekuvaus Arrow-down Created with Sketch.

Moderni metsästystakki naisille, jotka vaativat parasta. Takissa on hyvä mitoitus ja toimivat yksityiskohdat. Kuosina toimii Gore® Optifade® Ground Forest Concealment -maastokuosi , joka on ensimmäinen tieteellisesti kehitetty suojautumismenetelmä. Se perustuu eläinten erilaiseen näkökykyyn ja tekee puvusta lähes näkymättömän eläimen silmin. Nyt Gore® Optifade® on tarjolla myös naisille.
2-kerroksisen GORE-TEX® -materiaalin ansiosta takki on täysin veden- ja tuulenpitävä, mutta silti hengittävä. Vetoketjulliset helmataskut ja radiopuhelintasku. Erittäin toimiva säädettävä huppu suojaa hyvin tuulelta ja kauluksen sisäpuolella oleva fleece lämmittää. Kauluksessa olevalla säädöllä voi myös vaikuttaa niskan ja kaulan suojaavuuteen. Materiaali on pehmeä, äänetön ja miellyttävä käyttää.

Säädettävä suojaava huppu, irrotettava huppu, muotoiltava lippa, säädettävä kaulus, kauluksen sisäpuoli fleeceä, vetoketjulliset taskut, radiopuhelintasku, säädettävä helma, tarroilla säädettävät hihansuut, GORE-TEX® -vuori, vedenpitävä, tuulenpitävä, hengittävä

Tuotetiedot:

- Materiaali: 80 % polyester, 20 % pPTFE, 2-kerros GORE-TEX® ,100 % pes vuori

Close Created with Sketch.

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Close Created with Sketch.

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä