Alpine Boots Hi-Speed 100 HV X 22/23, miesten laskettelumonot, Oranssi

319€

Tuotekuvausarrow down icon

Parannetut miesten laskettelumonot, joiden suorituskyky ja hallinta on loistava. Tilava kuori ja mansetti (HV) tarjoavat huippumukavuutta koko päiväksi. - Paino/pari: 3840 grammaa.

Hi-Speed 100 HV on suunniteltu laskettelijoille, jotka tarvitsevat tilavamman mallin sekä tilavammat monon kuoret ja mansetit. Mono antaa kuitenkin maksimaalisen voimansiirron ja nopean hallinnan jokaisessa käännöksessä.

Tärkeimmät ominaisuudet:
- 102 mm:n lesti
- Keveys ja maksimiteho
- Dual Core -mansetti
- Säädettävä fleksi ja kanttaus
- Custom Fit -sisäkenkä

Säädettävän fleksin ja kanttauksen ansiosta voit mukauttaa kengän tuntumaa ja vastetta omaan lasketteluusi sopivaksi. Mukava sisäkenkä voidaan mukauttaa lämmön avulla, jotta sen istuvuus saadaan sinulle täydelliseksi.

Thinsulate™ Platinum -eristys pitää jalat lämpiminä kosteissa ja kylmissä olosuhteissa ja varmistaa mukavuuden koko päiväksi edistyneellä hajunpoistolla. Parempi monon sisäpuolen ilmastointi antaa sinun keskittyä lasketteluun. Hyppää seuraavan sukupolven monoihin, joiden istuvuuden ja hallinnan ansiosta jaksat lasketella koko päivän.

High Volume Fitissä on 102 mm:n lesti, joka takaa huippuanatomisen tunnun jalan muodosta riippumatta. Saumaton varvasosa eliminoi painepisteet ja auttaa vähentämään lämpöhäviötä jopa 20 %. Dataan perustuva generatiivinen rakenne minimoi monojen seinämän paksuuden, mikä takaa materiaalin tehokkaimman käytön. Se myös vähentää painoa ja parantaa voimansiirtoa.

Dual Core -teknologia tarjoaa kohdennetun voimansiirron ja kuoren muodon, mikä johtaa nopeampaan palautukseen, vasteeseen ja hallintaan. Epäsymmetrinen Dual Core -mansetti yhdistää pehmeämmän muovin ja käärii jalan kovemmalla muovilla siellä, missä se on tarpeellista. Se tarjoaa erinomaisen tuen ja voimansiirron ja takaa optimaalisen suorituskyvyn ja istuvuuden.

Flex voidaan säätää välillä +5 ja -5 mukautetun tehon, suorituskyvyn ja mukavuuden saavuttamiseksi. Custom Fit -sisäkengässä on mukautettavat vyöhykkeet, joiden ansiosta istuvuus paranee tehokkaammalla kantaosan tuella ja pehmeämmällä pehmusteella nilkan ja jalkapöydän päällä ja ympärillä.

GripWalk®-yhteensopiva, mutta pohjat myydään erikseen. GripWalk®-pohjissa on kumipohjat, joissa on kalteva varvasosa, joka antaa luonnollisemman kävelyliikkeen ja mahdollistaa nopeamman kävelyn.

Tuotetiedot:
- Käyttö: Laskettelu, hoidetut rinteet
- Käyttäjäryhmä: Miehet
- Käyttäjän taso: Hyvä, edistynyt
- Materiaalit: Mansetti polyolefiinia, polyuretaanikuori
- Solkien määrä: 4 alumiinista mikrosolkea
– Sisäkenkä: Custom Liner Thinsulate®-eristys kärjessä
– Tarranauha: 40 mm
– Flex-arvo: 100
- Lesti: 102 mm
– Sopiva sidetyyppi: Vakiomalliset laskettelusiteet, GripWalk®-yhteensopivat, jos GW-pohjat asennetaan
- Vesitiiviys: Erittäin hyvin vettä hylkivä
- Ulkopohja: GripWalk®-yhteensopiva, mutta pohjat on ostettava erikseen
- Paino/pari: 3840 grammaa @ koossa 43

Tekniset tiedotarrow down icon
  • Flex:  100 Flex
  • Eristyskyky:  Hyvä
  • Tyyppi:  Alpin
  • Käyttäjä:  Miehet
  • Lestin leveys (mm):  102 mm
  • Kävelyasento:  Kyllä
  • Paino/saapas (grammaa):  1920 g
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL Reward-jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.