Tämä sivusto käyttää evästeitä Hyväksyn
All Sports United

Asiakaspalvelu

Pohjoismaiden suurin urheilukauppa

TOIMITUS

- Nopeat toimitukset

98% tilauksista lähetetään viimeistään seuraavana päivänä. Ilmainen toimitus yli 50 € toimituksille*.

2-5 arkipäivää*

Lue lisää

Maksaminen

- Turvallinen maksaminen

Maksa laskulla, osamaksulla, yleisimmillä luottokorteilla tai verkkopankissa helposti ja turvallisesti.

Klarna

Lue lisää

VAIHTO JA PALAUTUS

- Kokeile rauhassa

Älä enää epäröi, kokeile rauhassa. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus* helpottaa ostopäätöstä.

100 päivää

Lue lisää

Tyytyväisyystakuu

- 30 pv aikaa kokeilla

Jos et ole tyytyväinen, voit vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty.

100 %

Lue lisää

Pyöräily / Polkupyörät /

Sähköpyörät tuotemerkiltä White

5 Artikkelit Järjestä: Suodata Järjestä
5 Artikkelit
Vinkkejä ja neuvoja

Sähköpyörä sopii erinomaisesti niin työmatkapyöräilyyn kuin pitkille retkillekin maastossa. Sähköpyörä avustaa sinua juuri halaumasi verran ja teet pyöräilystä sopivan vaativaa juuri sinulle.
Työmatkan voit taittaa esimerkiksi aamulla ilman hikoilua, kun annat pyörän tehdä suurimman työn ja iltapäivällä takaisin päin tullessa voit ottaa lenkin enemmän urheilun kannalta. Sähköpolkupyörä onkin monipuolinen ja käytännöllinen tapa liikkua paikasta toiseen. 
Sähköavusteinen polkupyörä tekee matkanteosta vaivatonta ja nautinnollista, sillä sähköpyörän moottori avustaa sinua aina 25km/h nopeuteen saakka. Avustustasoja sähköavusteisista pyöristä löytyy yleensä vähintään kolme ja usein enemmänkin. XXL:n malleista löydät laadukkaita moottoreita valmistajilta kuten Shimano ja Bosch.
Sähköpyöriä on useita erilaisia ja XXL:stä löydät eri vaihtoehtoja laajasti. Kaupunkisähköpyörä on mukavalla pystyllä ajoasennolla varustettu pyörä. Naisten kaupunkisähköpyörissä on matala runko joka helpottaa pyörän päälle nousua. Sähköhybridi on monipuolinen pyörä esimerkiksi työmatka-ajoon ja yleiskäyttöön. Sähkömaastopyörä vie maastopyöräilyn täysin uusiin ulottuvuuksiin, ja niiden suosio onkin kasvanut räjähdysmäisesti tänä vuonna. Maastokäyttö vaatii usein moottorilta enemmän vääntöä kuin asvaltilla ajo ja siksi niissä yleensä käytetäänkin tehokkaampia moottoreita ja isompia akkuja. Akussa saattaa olla tehoa jopa 500 Wh. Myös jousituksissa on eroja ja vaihtoehtoja löytyy etujousitetuista- sekä täysjoustosähkömaastopyöristä. Tutustu tarkemmin sähköpyörän valintaan täällä!
XXL:n laajasta valikoimasta löydät laadukkaat sähköpyörät markkinoiden parhaaseen hintaan! Valikoimastamme löydät sähköpyörät merkeiltä kuten White, Ghost ja Scott. Tutustu myös pyöriimme ilman moottoria!

Takaisin ylös