Tämä sivusto käyttää evästeitä Hyväksyn
All Sports United

Asiakaspalvelu

Pohjoismaiden suurin urheilukauppa

TOIMITUS

- Nopeat toimitukset

98% tilauksista lähetetään viimeistään seuraavana päivänä. Ilmainen toimitus yli 50 € toimituksille*.

2-5 arkipäivää*

Lue lisää

Maksaminen

- Turvallinen maksaminen

Maksa laskulla, osamaksulla, yleisimmillä luottokorteilla tai verkkopankissa helposti ja turvallisesti.

Klarna

Lue lisää

VAIHTO JA PALAUTUS

- Kokeile rauhassa

Älä enää epäröi, kokeile rauhassa. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus* helpottaa ostopäätöstä.

100 päivää

Lue lisää

Tyytyväisyystakuu

- 30 pv aikaa kokeilla

Jos et ole tyytyväinen, voit vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa, vaikka tuotetta olisi käytetty.

100 %

Lue lisää

3 Artikkelit Järjestä: Suodata Järjestä
3 Artikkelit
Vinkkejä ja neuvoja

XXL:n valikoimaan kuuluvat huippusuositut Whiten fatbiket. Uudistetusta 7Fat läskipyörä -mallistosta löydät kolme erilaista mallia. Mallit asettuvat jokainen omaan hintakategoriaansa. Hintoihin vaikuttavat esimerkiksi käytetyt komponentit ja osasarjat. Kolmesta eri mallista sinun on helppo valita juuri itsellesi sopiva fatbike.
Malliston starttaava 7Fat Lite on erinomainen valinta ensimmäiseksi läskipyöräksi. 7Fat Lite pitää sisällään laadukkaan osasarjan, kokonaishinnan silti pysytellen erittäin kohtuullisella tasolla.
Malliston keskihintainen vaihtoehto on supersuosittu 7Fat Pro. Tästä fatbikesta löydät tasokkaan osasarjan rajumpaankin ajoon. 7Fat Pro on erinomainen valinta fatbikessa optimaalista hinta-laatusuhdetta etsivälle.
Malliston kruununjalokivi on 7Fat Interceptor! Mikä parasta, myös Interceptor pitää hinta-laatusuhteen järkevällä tasolla. Erittäin korkealaatuisella osasarjalla ja hiilikuitukeulalla varustettu Interceptor läskipyörä on yhtä laadukas kuin on kauniskin. Kaikki Interceptor fatbiken yksityiskohdat ovat tarkkaan harkittuja. Tämä on paras valinta sinulle, joka haluat allesi erittäin korkealaatuisen fatbike -polkupyörän.
Fatbike -polkupyörien lisäksi valikoimaamme kuuluvat myös läskipyörien erilaiset tarvikkeet ja varaosat. Meiltä löydät fatbike läskipyörääsi lokasuojatrenkaat ja nastarenkaat. Tutustu valikoimaan ja tilaa suosikkisi! Tutustu samalla myös valikoimamme muihin polkupyörämalleihimme!

Takaisin ylös