Tyhjennämme tuotteita yli 50 miljoonalla! Katso tarjoukset

Pyöräily

Tältä sivulta löydät kaiken tarvittavan pyöräilyyn, kuten polkupyörät, pyöräilyvaatteet, pyöräilytarvikkeet ja lisävarusteet. Valikoimasta löydät myös potkulaudat kaiken ikäisille. Olit sitten aloittelija, harrastaja tai aktiivipyöräilijä, me autamme sinua löytämään oikeat varusteet.

Katso kaikki tuoteryhmät

Pyöräily on hyvä harrastus ja erinomainen tapa liikkua. Pyöräily harrastuksena kasvattaa ja ylläpitää kuntoa ja on turvallinen tapa liikkua, koska riski rasitusvammoille on matala. Pyöräily vaikuttaa myös positiivisesti hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoon, kehittää tasapainoa ja koordinaatiota, sekä kasvattaa lihasvoimaa. Pyöräilystä on siis paljon hyötyä sinulle. Pyöräily on myös ympäristöystävällinen tapa liikkua paikasta toiseen.

Pyöräilyn aloittaminen on helppoa ja edullista. Aloita pyöräily hankkimalla polkupyörä ja kypärä. Alkuun voi tuntua haastavalta valita oikeanlaista pyörää sinulle, mutta me autamme sinua löytämään oikeanlaisen pyörän sinun tarpeisiisi. Aloita pohtimalla, minkälaisella alustalla aiot pyöräillä. Pyöräiletkö maantiellä, metsässä, pururadalla vai kaupungissa?

XXL:n laajasta valikoimasta löydät kaupunkipyörät ja citypyörät kaupunkiajoon, hybridipyörät esimerkiksi työmatka-ajoon, maantiepyörät maantielle, maastopyörät metsään, Cyclocross- ja gravelpyörät esimerkiksi hiekkateille, sähköpyörät erilaisilla ominaisuuksilla erilaisille alustoille, sekä lasten pyörät. Lue lisää vinkkejä, kuinka valita polkupyörä XXL:n polkupyöräoppaasta. Tilaa polkupyörä joko verkkokaupastamme tai vieraile XXL-tavaratalossa.

Pyöräily on mukavampaa oikeanlaisilla vaatteilla. Pyöräilyvaatteille on ominaista, että ne ovat hengittävät, säänkestävät, eivät hierrä ja niissä on pehmusteet. Valikoimaamme kuuluu pyöräilytakit, pyöräilypaidat, pyöräilyhousut, pyöräilyshortsit, irtohihat- ja lahkeet, pyöräilypäähineet, sekä pyöräilyhanskat. XXL:stä löydät pyöräilyvaatteet huippumerkeiltä, kuten Craft, Santini, Sweet Protection, Assos, Gore Wear, Fox ja Northwawe.

XXL:stä löydät myös laajan valikoiman pyöräilykenkiä maasto- ja maantiepyöräilyyn. Pyöräily aloitetaan usein lenkkareilla, mutta jos ajat säännöllisesti pidempiä lenkkejä suosittelemme hankkimaan pyöräilykengät. Pyöräilykengät maantiepyöräilyyn lisäävät pyöräilyn tehokkuutta ja nopeutta, koska kengät kiinnitetään lukkopolkimiin, jolloin voit harjoittaa myös vetoliikettä. Maastopyöräilyssä pyöräilykengät lisäävät turvallisuutta ja ajomukavuutta.

Pyöräilyvarusteista tärkein on pyöräilykypärä. Kypärän tulee istua päässä hyvin sekä mukavuuden että turvallisuuden vuoksi. Valitse kypärä, joka sopii päähäsi ja joka on oikeankokoinen. Pyöräilykypärän lisäksi valikoimaamme kuuluu lastenistuimet, lastenkuljetuskärryt, juomareput,pyörälaukut,pyörän kuljetustelineet autoon, sekä pyöräpumput.

Jos pyöräilet myös pimeällä, tarvitset pyöränvalon. Pyöräilyssä on selkeät säännöt valon ja heijastimien käyttöön sakon uhalla. Pyöränvalon ohella löydät XXL:stä myös muita lisävarusteita pyöräilyyn, kuten lokasuojat, pyörälukot, tavaratelineet, pyörämittarit ja polkimet.

Pyörän huoltaminen on erittäin tärkeää, koska se parantaa turvallisuutta, lisää ajomukavuutta ja pidentää pyörän käyttöikää. Voit joko huoltaa itse pyöräsi tai tuoda sen XXL Pyörähuoltoon, jossa ammattitaitoinen henkilökuntamme huoltaa pyöräsi kuntoon. Jos ostat pyörän XXL:stä saat sisäänajohuollon kaupan päälle.Sisäänajohuolto ei koske 16"- ja sitä pienempiä lasten polkupyöriä. Jos huollat pyöräsi itse, sinua voi kiinnostaa valikoimamme pyöränhuoltotarvikkeita ja varaosia, kuten pyöräpumput, pyörän renkaat ja sisäkumit, pyörän renkaan paikkaustuotteet, jarrut, jarrupalat ja jarrulevyt, voimansiirto ja vaijerit.

Tiesitkö, että pyöräilyä voi harjoitella ulkona tai sisällä samalla pyörällä? Sisällä pyöräilyyn tarvitset lisäksi vain harjoitusvastuksen. Jos olet epävarma, minkälaisia pyöräilyvarusteita tarvitset, me autamme sinua mielellämme. Mukavia pyöräilyhetkiä!

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

Liity XXL Reward-jäseneksi

Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja.