PSSO SNS/8 S7-1 Perl Gray, Harmaa

599€

Tuotekuvausarrow down icon

SSF 3492 -hyväksytty asekaappi, jossa on erityisen iso ylähylly ja 15 kivääripidikettä. 6 isoa ovihyllyä, joissa on runsaasti tilaa käsiaseille ja varusteille. Aseille hellävarainen kivääriteline.

SSF 3492 -hyväksyntä tarkoittaa, että kaapin on hyväksynyt SP, Research Institutes of Sweden, RISE Safety / Mechanics Research.

Kaapin oven voi irrottaa painon keventämiseksi kuljetuksen ja asennuksen aikana. Ovi avautuu 180 astetta, jotta aseet ovat hyvin saatavilla koko kaapin leveydeltä. Käyttäjäystävällinen ja aseille hellävarainen kivääriteline aseiden säilytykseen.

Markkinoiden parhaimmistoon kuuluva kivääriteline on rakennettu siten, että se tukee aseita ihanteellisesti niitä vahingoittamatta. Kaappi on tehty ammattilaistehtaassa, jolla on pitkä kokemus asekaappien valmistuksesta.

Ovessa Thyssenkrupp-massiiviteräs 1,2 cm x 3,2 cm ja rungossa 1,8 cm:n teräs. Lukkomekanismissa ja pulteissa on mangaanisuojaus. Kaappi toimitetaan kokonaan sisustettuna. Erityisen iso ja tilava ylähylly. Kaappiin mahtuu paljon, koska tila on hyödynnetty maksimaalisesti.

Saksalainen avainlukko on tikaritestattu ja varustettu mangaanivahvistuksella. EN 1300-B. VdS lk. 2 ja 2 kestävää kaksiteräistä (Butterfly) turva-avainta. EN 1300 luokka S S3880.

Alle 150 kilon asekaapit tulee kiinnittää pulteilla.

Ominaisuudet:
- Erityisen tilava ylähylly
- Saksalainen VdS-sertifioitu avainlukko, EN 1300B
- Ovi avautuu 180 astetta

Tuotetiedot:
- Hyväksyntä: SSF 3492 -hyväksyntä
- Lukkopultit: 4 vahvaa lukkopulttia
- Kapasiteetti: 6–10 asetta
- Ovikasetit: 6 ovilaatikkoa
- Lukkojärjestelmä: Standarditoimituksessa tikaritestattu VdS-sertifioitu avainlukko luokka 2
- Pääovi: Ulkoiset saranat, irrotettava
- Koko: K 150 x L 58 x S 32 cm
- Paino 135 kg

Maahantuojan tiedote kiinnityksestä:

Viite Kaappeihin liittyvä tiedote. Sekä ase-, kassa- että turvakaappien kiinnitys vaihtelee tapauksittain asennuskohteen mukaan. Kiinnitys voi epäonnistua, jos toimitukseen sisältyy vain yksi sarja kiinnityspultteja.

Teräsbetoni, muuri ja massiivipuu esim. tukirakenteissa vaativat kolmea täysin erilaista pulttityyppiä ja kiinnitysmenetelmää.

Siksi kaappimme eivät sisällä kiinnityspultteja, vaan asiakas valitsee pultit itse asennuspaikan mukaan. Asiakas voi ostaa pultit esim. rautakaupasta. 

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä