PSSO SNS/4 S3-1, Harmaa

449€

Tuotekuvausarrow down icon

SSF 3492 -hyväksytty asekaappi, max 5 aseelle. 5 isoa ovihyllyä, joissa on tilaa myös erilaisille varusteille. Käyttäjäystävällinen ja aseille hellävarainen kivääriteline.

SSF 3492 -hyväksyntä tarkoittaa, että kaapin on hyväksynyt (SP) Research Institutes of Sweden, RISE Safety / Mechanics Research.

Kaapin oven voi irrottaa painon keventämiseksi kuljetuksen ja asennuksen aikana. Ovi avautuu 180 astetta, jotta aseet ovat hyvin saatavilla koko kaapin leveydeltä. Käyttäjäystävällinen ja aseille hellävarainen kivääriteline aseiden säilytykseen.

Markkinoiden parhaimmistoon kuuluva kivääriteline on rakennettu siten, että se tukee aseita ihanteellisesti niitä vahingoittamatta. Kaappi on tehty ammattilaistehtaassa, jolla on pitkä kokemus asekaappien valmistuksesta.

Ovessa Thyssenkrupp-massiiviteräs 1,2 cm x 3,2 cm ja rungossa 1,8 cm:n teräs. Lukkomekanismissa ja pulteissa on mangaanisuojaus. Kaappi toimitetaan kokonaan sisustettuna.

Saksalainen avainlukko on tikaritestattu ja varustettu mangaanivahvistuksella. EN 1300-B. VdS lk. 2 ja 2 kestävää kaksiteräistä (Butterfly) turva-avainta. EN 1300 luokka S S3880 

Alle 150 kilon asekaapit tulee kiinnittää pulteilla.

Ominaisuudet:
- 5 ovihyllyä
- Saksalainen VdS-sertifioitu avainlukko EN 1300 luokka B
- Ovi avautuu 180 astetta 

Tuotetiedot:
- Hyväksyntä: SSF 3492 -hyväksyntä
- Lukkopultit: 4 vahvaa lukkopulttia
- Kapasiteetti: 3–5 asetta
- Ovikasetit: 5 ovilaatikkoa
- Lukkojärjestelmä: Standarditoimituksessa tikaritestattu VdS-sertifioitu avainlukko luokka 2
- Pääovi: Ulkoiset saranat, irrotettava
- Koko: K 125 x L 30 x S 28 cm
- Paino 75 kg 

Maahantuojan tiedote kiinnityksestä: 

Viite Kaappeihin liittyvä tiedote. Sekä ase-, kassa- että turvakaappien kiinnitys vaihtelee tapauksittain asennuskohteen mukaan. Kiinnitys voi epäonnistua, jos toimitukseen sisältyy vain yksi sarja kiinnityspultteja.

Teräsbetoni, muuri ja massiivipuu esim. tukirakenteissa vaativat kolmea täysin erilaista pulttityyppiä ja kiinnitysmenetelmää.

Siksi kaappimme eivät sisällä kiinnityspultteja, vaan asiakas valitsee pultit itse asennuspaikan mukaan. Asiakas voi ostaa pultit esim. rautakaupasta.

close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä