Triggerstick Gen II, Jim Shockey Edition, kolmijalkainen ampumatuki, green

109€

Triggerstick Gen II, Jim Shockey Edition, kolmijalkainen ampumatuki, green

109€

Tuotekuvausarrow down icon
Vallankumouksellisen Triggerstick-ampumatuen uusin malli. Parannetut ja täysin äänettömät toiminnot. Tukijalkojen säätö on helppoa ja tehdään nappia painamalla. Oikea korkeus löytyy hetkessä. Trigger Lock -mekanismilla oikea korkeus saadaan lukittua alta aikayksikön.
Jim Shockey's Triggerstick on aivan omaa luokkaansa kun vertaillaan joustavuutta ja kestävyyttä. Kolmen jalan ansiosta tuki on huippuluokkaa.  Jalat saa myös lukittua siten, että ampumatuki sopii hyvin istaalta ampumiseen.  Alhaisesta painostaan huolimatta, vinoon asetettuna ampumatuki pysyy paikoillaan ja metsästäjä voi asettua mukavaan ampuma-asentoon.
Kiertyvän pään ja liikkuvien jalkojen ansiosta jalustaa voi kääntää, ja taittaa, nostaa ja laskea aivan tarpeen mukaan. Jalassa on 360-asteen pyörivä pää (V-yoke), jossa on uusi parannettu Fluid Twisting Handle. Siksi entisestä versiosta parannettu Gen II (Fluid Twisting Handle) -ote on vieläkin herkempi.
Jalat saa myös yhteen, jolloin tuki toimii hyvin yksijalkaisena. V-yoke on irrotettava. Halutessa standardigjengattuun ruuviin saa V-yoken sijasta kameran, kiikariputken jne. 

Ominaisuudet:
- Kestävä rakenne
- Pyörivä pää
- Irrotettava pää
- Helpposäätöinen
- Äänetön

Tuotetiedot:
- Korkeus: 61–157 cm
close icon

Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Klikkaa tästä palataksesi vanhalle sivulle xxl.fi

close icon

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tilaa uutiskirje

Hyväksymällä suostut käyttöehtoihimme. Lue käyttöehdot tästä