XXL logo
Kirjaudu sisään

Vuosikymmen edullista urheilua! 🎉 Katso juhlatarjoukset

BIO Tight Mid Rise, kompressiotrikoot naiset - thumbnail - image 1BIO Tight Mid Rise, kompressiotrikoot naiset - thumbnail - image 2BIO Tight Mid Rise, kompressiotrikoot naiset - thumbnail - image 3BIO Tight Mid Rise, kompressiotrikoot naiset - thumbnail - image 4BIO Tight Mid Rise, kompressiotrikoot naiset - thumbnail - image 5
Outlet
BIO Tight Mid Rise, kompressiotrikoot naiset - full image 1
BIO Tight Mid Rise, kompressiotrikoot naiset - full image 2
BIO Tight Mid Rise, kompressiotrikoot naiset - full image 3
BIO Tight Mid Rise, kompressiotrikoot naiset - full image 4
BIO Tight Mid Rise, kompressiotrikoot naiset - full image 5
Katso samankaltaiset tuotteet
 • 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus
 • 100% tyytyväisyystakuu
 • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille

Selaa

TuotekuvausTekniset tiedotTuotearvostelut

PressioBIO Tight Mid Rise, kompressiotrikoot naiset

35€

BIO Tight Mid Rise, kompressiotrikoot naiset ei ole saatavissa tällä hetkellä. Selvitämme juuri valmistajan kanssa jatkosaatavuutta tuotteelle BIO Tight Mid Rise, kompressiotrikoot naiset. Seuraava tarkastuskerta on 2024-06-02. Suosittelemme sillä välin selaamaan valikoimamme muita vastaavia tuotteita.
BIO Tight Mid Rise, kompressiotrikoot naiset ei ole saatavissa tällä hetkellä. Selvitämme juuri valmistajan kanssa jatkosaatavuutta tuotteelle BIO Tight Mid Rise, kompressiotrikoot naiset. Seuraava tarkastuskerta on 2024-06-02. Suosittelemme sillä välin selaamaan valikoimamme muita vastaavia tuotteita.
Verkkokaupan varastotilanne:

Ei saatavilla verkkokaupasta

Click & Collect:

Ei saatavilla tälle tuotteelle

Tarkista myymäläsaatavuus

Valitse koko tarkistaaksesi myymäläsaatavuus

Tarkista express-toimitusmahdollisuus

Aina ilmainen toimitus tavarataloihimme (alle 35kg tuotteille)

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

Tuotekuvaus

Biohajoavasta materiaalista valmistetut kompressiotrikoot. Mahdollistavat hyvän liikkuvuuden ja tuen. Avaintasku vyötärönauhan sisäpuolella. Tiukka istuvuus.

Pression BIO Tight Mid Trise -trikoot on valmistettu hajoavasta nailonlangasta ja LYCRAsta®, mikä tarjoaa erittäin hyvän tuen ja joustavuuden liikunnan aikana.

Kompressiotrikoot tarjoavat hyvän tuen aktiivisille lihasryhmille, minkä ansiosta voit treenata tehokkaammin ja saada energiaa sekä vähemmän jäykät ja kipeät lihakset. Asteittaiset kompressiotrikoot parantavat myös verenkiertoa, jolloin tuloksena on nopeammin lämpenevät lihakset ja nopeampi palautuminen.

Trikoiden Mid-Rise-vyötärönauha antaa sinulle hyvän liikkumisvapauden ja tuen. Vyötärönauhan sisäpuolella olevassa avaintaskussa voit säilyttää avaimia, kun liikut.

Pression BioSol 37,5 -materiaali auttaa pitämään kehosi ihanteellisessa 37,5 asteen lämpötilassa. Tämä tapahtuu siten, että kun sinulla tulee kuuma, materiaalissa olevat aktiiviset hiukkaset poistavat hien ennen nestemäisen hien muodostumista ja viilentävät sinua. Kun sinulla on kylmä, samat hiukkaset vangitsevat energiasi lämmittämään sinua.

Näillä luonnollisilla hiukkasilla on parempi biohajoavuus. Kolmannen osapuolen laboratoriotestit ( ASTM D5511 ) kaatopaikalta osoittavat 37.5-kuidun lähes täydellisen hajoamisen luonnonmateriaaleiksi kahdessa vuodessa.

Tuotetiedot:
- Materiaali: 70 % biohajoavaa nailonia, 30 % elastaania

Muut yksityiskohdat:
- Mid-Rise -vyötärönauha
- Active Seams, 4 x vahvemmat kuin flatlock-saumat
- Tasku(t): Avaintasku

Tekniset tiedot

 • KäyttäjäNaiset
 • PituusPitkä
 • KäyttötarkoitusLujuus
 • VyötäröNormaali
 • Tasku(t)Kyllä
 • Heijastavat yksityiskohdatEi
 • Tuulenpitävä/tuulta hylkiväEi
 • Vedenpitävä/vettä hylkiväEi
 • Materiaali70 % biodegradable nylon, 30 % elastane

Tuotearvostelut

Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja.